Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe bil hos Green Garage. Allerede fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en imødekommenhed og professionalisme der gjorde at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte en Fiat 500e hos Green Garage, blev betjent af Julius som var meget imødekommende selvom der var travlt den dag vi var der, og tog sig den tid der skulle til for at fortælle om bilen. Det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse ved køb af brugt elbil. Hele processen var tryg og professionel. Sælger Julius Bonnesen var fantastisk – super imødekommende, ærlig og rigtig god til at forklare alt omkring bi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi var i tvivl om vi skulle købe en elbil, da vores gamle dieselbil skulle udskiftes. Men Frederik var god til at vejlede os, og tog sig god tid, til at få sat rammerne for økonomien, så det blev me... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I det store og hele en god oplevelse…

I det store og hele en god oplevelse hos Green Garage. Der var et minus da den bil vi havde booket en prøvetur til, slet ikke var der, men en ansat havde den med hjem. Det synes jeg var så smart.
Vi blev ellers behandlet ok og faldt for den ene af bilerne vi prøvede. Købte den i går og alt spillede ved overleveringen.

16 de octubre de 2024

Respuesta de Green Garage

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, selvom der var en lille uheldig situation med prøveturen. Vi er glade for, at du fandt den rette bil og, at alt forløb fint ved overleveringen. Tak fordi du valgte Green Garage!😊🚗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service og vejledning.

Rigtig god service og vejledning.

Kan klart anbefales.

10 de septiembre de 2024

Respuesta de Green Garage

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Og ikke mindst tak fordi du valgte Green Garage!😊🚗

Rigtig god vejledning…

Hos Green Garage fik vi en rigtig god service og vejledning ved køb af ny bil. Vi kan varmt anbefale stedet.

4 de octubre de 2024

Respuesta de Green Garage

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både servicen og vejledningen. Tak for at anbefale os – det betyder meget! Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. 😊🚗

Super professionel forhandler

Super professionel forhandler. Frederik er lyttende og imødekommende med både dyb indsigt og høj faglig viden. Kan kun anbefales: Helt lige over og ingen skjulte agenda'er. Fed bil i øvrigt 🙏🏻

24 de septiembre de 2024

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er virkelig glade for, at Frederik kunne give dig en professionel og ærlig oplevelse. 👏 Det betyder meget, at du følte dig godt behandlet, og vi er super glade for, at du er tilfreds med din nye bil! 🚗💨 Tak for at anbefale os – det betyder alverden! 💚😊

Supergod oplevelse,

Supergod oplevelse,
Nikolaj var imødekommende og virkede både ærlig og troværdig. Vi er glade for vores nye/brugte bil.
/Jacob & Charlotte

5 de septiembre de 2024

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for jeres anmeldelse, Jacob & Charlotte! 🙏 Vi er glade for at høre, at Nikolaj kunne give jer en god oplevelse og at I er glade for jeres nye/brugte bil! 🚗💚 Tak fordi I valgte Green Garage! 😊

Super kompetent rådgivning

Vi har købt vores ID.4 her. Den er vi super glade for. Vi er nye på elbilmarkedet, og har følt os særdeles kompetent og professionelt behandlet af Julius, som også efterfølgende har været tålmodig og hjælpsom med vores spørgsmål vedr. bilen og dette at være el-bilejer.

5 de septiembre de 2024

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for jeres anmeldelse! 🙏 Vi er så glade for at høre, at I er glade for jeres ID.4 og at Julius har kunnet hjælpe jer med både rådgivning og opfølgning. 🚗⚡ Det er fantastisk, at I føler jer trygge som nye elbilejere!

God købsoplevelse

Alt i alt en fin og helt ukompliceret og tryg købsproces - uden pushy sælgere. Professionel og god service fra vi kom, til vi kørte hjem med en skøn Mini Cooper.
Nikolaj Melton er meget behagelig at gøre forretning med.

8 de agosto de 2024

Respuesta de Green Garage

Tusind tak for jeres anmeldelse! 🙌 Vi er glade for, at I havde en ukompliceret og tryg købsoplevelse, og at Nikolaj kunne give jer en god service. 😊 Det betyder meget, at I er glade for jeres Mini Cooper! 🚗💚 Tak fordi I valgte os!

Professionelle og imødekommende

Har i forbindelse med køb af min første EL-bil oplevet at Nikolaj lyttede til min behov i forhold dagligdag og ferier og vi fandt den bil, er passede mine behov. Dejligt at der er et stort udvalg af forskellige bilfabrikanter og modeller, så man kan sammenligne dem med det samme.
Nikolaj var tålmodig , lyttende og forklarende.
Kan på det varmeste anbefale Green Garage og Nikolaj

23 de julio de 2024

Hej Charlotte,

Mange tak for din varme anbefaling! Vi er glade for at høre, at Nikolaj kunne hjælpe dig med at finde en elbil, der passer til dine behov både til hverdag og ferier.

Det glæder os også, at du fandt vores udvalg af bilfabrikanter og modeller nyttigt. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at assistere dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde den bedste oplevelse hos Green…

Vi havde den bedste oplevelse hos Green Garage da vi for et par uger siden købte min drømmebil.
Nikolaj gjorde det til noget helt særligt. Han var super professionel, serviceminded og meget imødekommende hele vejen igennem.
Nikolaj skal have stor ros .. 10 point ud af 10 🤩

26 de julio de 2024

Hej Kirsten,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at Nikolaj har gjort din oplevelse hos Green Garage helt særlig.

Din ros betyder meget for os, og vi er glade for, at du har haft en topoplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Søndag den 28

Søndag den 28. juli var vi hos Green Garage og prøvekøre en Skoda Enyaq. Det var en fin oplevelse, men vi aftalte, at vi lige ville tænke over det og i skulle så vende tilbage, med en pris på vores nuværende bil.
Her 8 dage efter har vi stadig ikke hørt noget. Det er lidt skuffende, når man ellers ser alle de andre flotte anmeldelser. Nu er det imidlertid lige meget da vi har købt en Skoda Enyaq hos en anden forhandler.

28 de julio de 2024

Hej Falke,

Tak for din feedback. Det er godt, at høre du synes godt om besøget i forretningen søndag d. 28. juli, men vi er bestemt også kede af, at der ikke er blevet vendt retur, efter jeres prøvekørsel af Skoda Enyaq. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.

Din oplevelse er vigtig for os, og vi vil tage din feedback til os for at forbedre vores service fremover.

Tak for din tid og vi ønsker dig alt det bedste med din nye bil.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldstændig fantastisk oplevelse hos…

Fuldstændig fantastisk oplevelse hos "Green Garage". Anede intet om El-biler, blev mødt af Andreas, som med kæmpe tålmodighed og viden hjalp mig igennem købet.
Kan kun anbefale, bedste oplevelse.
Rasmus

4 de julio de 2024

Kære Rasmus,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at Andreas kunne hjælpe dig grundigt og tålmodigt med din første elbil.

Vi er glade for, at du har haft en fremragende oplevelse, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

5 grønne stjerner til Frederik og Green Garage

Frederik hos Green Garage har gjort super i forbindelse med købet af vores første elbil. Kyndig vejledning om bilen, opladning ude og på farten og diverse praktiske apps og funktioner i bilen. Alt i alt en fantastisk oplevelse fra start til slut.

18 de julio de 2024

Hej Nicolai,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Frederik har givet dig grundig vejledning om din første elbil, herunder opladning og de forskellige apps og funktioner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores kontakt Frederik er en stjerne

Vores kontakt Frederik er en stjerne. På intet tidspunkt var der nogen problemer. Vi fik bilen leveret hurtigt og kommunikationen har været virkelig god gennem hele forløbet. Her køber jeg også min næste bil

1 de julio de 2024

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Frederik har været en stjerne i hele forløbet, og at du har haft en problemfri oplevelse med både levering og kommunikation.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte bil (Tesla model Y) gennem…

Vi købte bil (Tesla model Y) gennem Green Garage med Frederik som sælger. En rigtig fin oplevelse fra start til slut. Det er tydeligt at de kun beskæftiger sig med elbiler, for der var super god rådgivning både omkring bilen men også de øvrige aspekter ved at blive ny el-bilsejer.

27 de junio de 2024

Hej Thomas,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at Frederik kunne give dig god rådgivning og sikre en positiv oplevelse med din Tesla Model Y.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel vejledning af…

Super professionel vejledning af Frederik. Aftaler overholdt og dejlig kaffe på kanden. Konceptet med mange forskellige bilmærker er smart og praktisk.

14 de junio de 2024

Hej Peter,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Frederik gav dig en professionel vejledning, og at du satte pris på vores pålideligehed.

Det er skønt at vide, at du finder vores udvalg af bilmærker både smart og praktisk.

God handel

God handel, og tak til Andreas Der var tid og god dialog. De små usikkerheder blev klaret på bedste vis. Vi føler os stadig velkomne med spørgsmål selv om handlen er afsluttet.
Så alt i alt en god oplevelse der fortjener 5 stjerner

11 de abril de 2024

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med handlen og dialogen med Andreas. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at afklare de små usikkerheder, og at du stadig føler dig velkommen med spørgsmål, selv efter handlen.

Vi håber, du fortsat nyder din bil, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryg og behagelig bilhandel. …

God og behagelig service hos Nicolaj og teamet i Green Garage. Fornemmelse af at en god handel går begge veje. Vi vender tilbage.

4 de abril de 2024

Respuesta de Green Garage

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse hos Nicolaj og resten af teamet i Green Garage.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt en VW e-up hos Green…

Jeg har netop købt en VW e-up hos Green Garage. Jeg har været meget tilfreds med handlen, og kan kun give mine bedste anbefalinger til dette sted. Der blev sat god tid af til at fortælle mig om de enmer der er i forbindelse med at anskaffe sig elbil.

26 de abril de 2024

Respuesta de Green Garage

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos Green Garage og med købet af din VW e-up. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt informeret, især når det gælder overgangen til elbil, så det betyder meget at høre, at du oplevede netop det.

Vi sætter stor pris på dine anbefalinger og håber, du nyder din nye bil!

Kundevenlige og troværdige sælgere

På jagt efter en VW ID.3 elbil faldt min vej forbi Green Garage, som jeg ikke kendte i forvejen. Ved mit første besøg blev jeg mødt af en meget venlig sælger ved navn Frederik Bøttcher, som viste mig de fire modeller, som de havde på lager. Frederik gav en god gennemgang og beskrivelse af hver bil, så man følte sig godt informeret, og han efterlod et meget troværdigt indtryk - og jeg kan ellers godt være lidt skeptisk.

Efterfølgende besøgte jeg Green Garage for at prøvekøre en af bilerne. Alle sælgere var optaget, og der var mange kunder, og det tyder jo på, at jeg ikke er den eneste med en god oplevelse. Jeg fik prøvekørt bilen og både Frederik og hans kollega gav igen en god kundeoplevelse.

Der er meget, der peger på, at det bliver hos Green Garage, at jeg handler min næste bil.

21 de abril de 2024

Hej Jacob,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse hos Green Garage og følte dig godt informeret og taget hånd om af Frederik og resten af vores team. Vi er glade for, at du fandt vores service troværdig og kundevenlig, især da vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i bilkøbsprocessen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin oplevelse at købe bil hos…

Super fin oplevelse at købe bil hos Green Garage. Meget løsningsorienteret, service minded og troværdige. Hvilket gjorde det lettere at gå fra diesel til fuld elbil.

21 de marzo de 2024

Hej Birgitte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din oplevelse med at købe bil hos os var positiv, og at vores team kunne gøre overgangen fra diesel til elbil lettere for dig. Din ros for vores løsningsorienterede og troværdige service betyder meget for os.

Vi håber, du nyder din nye elbil, og vi står altid klar til at hjælpe dig fremover.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.