Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at købe bil hos Green Garage. Allerede fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en imødekommenhed og professionalisme der gjorde at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte en Fiat 500e hos Green Garage, blev betjent af Julius som var meget imødekommende selvom der var travlt den dag vi var der, og tog sig den tid der skulle til for at fortælle om bilen. Det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse ved køb af brugt elbil. Hele processen var tryg og professionel. Sælger Julius Bonnesen var fantastisk – super imødekommende, ærlig og rigtig god til at forklare alt omkring bi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi var i tvivl om vi skulle købe en elbil, da vores gamle dieselbil skulle udskiftes. Men Frederik var god til at vejlede os, og tog sig god tid, til at få sat rammerne for økonomien, så det blev me... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Cupra Born

Jeg Kim & Kirsten Madsen glæder os til at hente vores første Cupra elbil onsdag inden påske. Når det er sagt må jeg nævne at kontakte med Nikolai vores sælger indtil videre og er ikke i tvivl om den høje service vil forsætte. Der er afsat en hel time til aflevering af vores cupra,
En så høj service fra personalet hos Green Garage er yderst flot
KAN KUN ANBEFALE Green Garage.
Mvh Kim & Kirsten Madsen

23 de marzo de 2024

Kære Kim og Kirsten,

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har haft en positiv oplevelse med Nikolaj og vores team hos Green Garage.
Jeres anbefaling betyder meget for os, og vi håber, I nyder jeres nye bil.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte vores første elbil igennem Green…

Købte vores første elbil igennem Green Garage, god dialog med sælgeren Nicolaj. Bilen blev leveret som aftalt i Århus 1 marts. Ved leveringen opdage Nicolaj at der var kommet en ridse i forruden, som blev skiftet som aftalt. God dialog og service igennem hele forløbet.
Kan klart anbefale at handle elbil ved Green Garage, også for dem der bor i Jylland☺️

1 de marzo de 2024

Hej Brian,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med købet af din første elbil hos os, og at Nicolaj kunne sikre en problemfri levering, selv med det uforudsete. Vi sætter pris på din ros af vores dialog og service gennem hele forløbet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og information helt i top fra…

Service og information helt i top fra start til slut i forbindelse med mit køb af ID4.

Kan varmt anbefale Green Garage og Julius, som jeg primært havde kontakten til.

Mvh
Claus

11 de marzo de 2024

Hej Claus,

Tak for den flotte anmeldelse, og den varme anbefaling, det sættes der stor pris på.

Mvh Green Garage

Kom til demo/prøvetur af VW UP-e

Kom til demo/prøvetur af VW UP-e, alt var klart og der var sat fin tid af til snak.
Bil var tip top, og vi købte den næste dag, med levering og service hos VW 3 dage senere.
Grundig gennemgang af hele bilen ved udlevering og test af elstik/fremgangsmåde. Kan varmt anbefale Green Garage.

8 de marzo de 2024

Hej Jørn,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din prøvetur og købet af din VW UP-e. Det betyder meget for os, at du følte dig godt vejledt og tilfreds med både levering og service.

Tak for din anbefaling, og vi håber, du får masser af glæde af din nye bil!

God oplevelse

Meget behagelig proces i forbindelse med vores køb af en Polestar 2 - fed bil, i øvrigt.
Fin og hurtig løsning på vores behov for vinterdæk på fælge og originalt træk.
Alt i alt en god oplevelse og vi kan uden problemer anbefale Green Garage

21 de febrero de 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med købet af din Polestar 2. Det er skønt, at vi kunne finde en fin løsning på vinterdæk og originalt træk for dig.

Vi sætter pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og rådgivning igennem hele forløbet.

Var ude at kigge efter min første elbil, der skulle erstatte min daværende gamle benzin. I den forbindelse udset mig en Peugeot e-208, som jeg længe har hold øje med, hos Green Garage. Igennem hele forløbet med Green Garage, der fik jeg utrolig god service og rådgivning. Udover at de tog min gamle bil i bytte som del af tilbuddet, der tilbød de en god aftale omkring finansiering ved køb af den nye elbil, samt en meget fornuftig aftale om eventuel assistance med bilen i en periode efter overdragelse. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og min ikke mindst min nye elbil. Hvis du er på udkig efter en brugt elbil, så vil jeg anbefale at kigge forbi Green Garage.

16 de febrero de 2024

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en virkelig god oplevelse med service og rådgivning hos os. Det er skønt, at vi kunne hjælpe dig med at finde den perfekte Peugeot e-208, og at du er tilfreds med både bytteaftalen og finansieringen.

Din anbefaling betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Bil klar til tiden og grundig introduktion og instruktion ved afhentning. Bare i orden

8 de diciembre de 2023

Hej Christian,

Tak for de fine ord, det sætter vi pris på.

De bedste hilsner
Green Garage

Jeg fik glimrende betjening

Jeg fik glimrende betjening, service og vejledning hele vejen igennem processen. Det er tydeligt at mærke, at det er en forhandler, som er specialiseret i elbiler, for de har helt afgjort ekspertise indenfor området.

21 de febrero de 2024

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede glimrende betjening og service. Det er dejligt at høre, at vores ekspertise i elbiler gjorde en forskel.

Meget kompetent salgschef

Meget kompetent salgschef, som løbende holdt os orienteret om levering af Fiat 500e. Bilen blev leveret i perfekt stand.

20 de febrero de 2024

Hej Frank,

Tak for den flotte anmeldelsen, det sættes der pris på fra hele team´et

Mvh Green Garage.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt, og vibfik god vejledning.
Eneste minus var, at bilen blev leveret med en advarselslampe tændt pga. alt for lavt dæktryk. Men det kunne heldigvis let fikses

26 de enero de 2024

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt fungerede perfekt, og at du fik god vejledning. Vi beklager, at bilen blev leveret med en advarselslampe tændt på grund af lavt dæktryk, men det er godt at vide, at det blev løst hurtigt.

Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Sublim kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Købte min første el bil en BMW i3 for lidt over 2 1/2 år siden af Green Garage (Frederik) blev godt vejledt & da jeg hentede den brugte Frederik al den tid der var nødvendig på instrukser & få sat app’en op så jeg kom trygt afsted med alt hvad den kunne….
Har nydt min El BMW siden :-)

Igår bestilte jeg en prøvetur i en Ford Mustang Mach-E jeg fik set på deres hjemmeside - stod klar da jeg kom & blev mødt af deres “nye” mand Julius der fuldt ud levet op til Green Garage kundeservice - havde en go byttepris klar på BMW’en (jf. tiderne :-) & vi fik lavet en slutseddel - var forbi idag & aftale vores deres logo skulle side på den “nye bil” - det fortjene klart et lille diskret “Green Garage” logo for deres grønne sag & sublime kundeservice 👍

Så nu glæder jeg mig bare til på tirsdag & en times tid sammen med Julius hvor vi skal gennemgå bilen, funktioner & app’en så jeg kan komme ud til en varm bil 🚙❄️🥶

El bil - så kontakt roligt Green Garage ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 de febrero de 2024

Hej Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at Frederik og Julius har kunne give dig en så positiv oplevelse både med din BMW i3 og din nye Ford Mustang Mach-E. Det glæder os at vide, at du har haft glæde af din elbil og har fået den vejledning, du har haft brug for.

Vi sætter stor pris på din ros af vores kundeservice og er glade for, at vi kunne finde en god byttepris samt bil til dig.

Tak for din anbefaling, og vi glæder os til at fortsætte med at levere den bedste service til dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god rådgivning og sparring

Virkelig god rådgivning og sparring.
Sammen fandt vi en god løsning på salg af min egen bil og køb af ny bil.
Desuden hjalp de med ladeløsning og finansiering

30 de enero de 2024

Kære Bolette,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med både salg, køb, ladeløsning og finansiering. Din feedback betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden tvivl den bedste service jeg har…

Uden tvivl den bedste service jeg har fået i forbindelse med et bilkøb.
Green Garage kan bestemt anbefales.
Mvh Peter

29 de enero de 2024

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft den bedste service i forbindelse med dit bilkøb hos Green Garage.

Din anbefaling betyder meget for os. Hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var på udkig efter vores første…

Vi var på udkig efter vores første elbil. Vi valgte Green Garage, da de har et fint udvalg af elbiler.
Super kompetent rådgivning af Frederik der hjalp med at finde det rette match til vores behov. Tak for hjælpen.

15 de diciembre de 2023

Hej Andreas,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt det rette match til jeres behov hos Green Garage, og at Frederik kunne give jer kompetent rådgivning.

Vi sætter stor pris på din feedback

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, vejledning og biler

Købte bil fra Green Garage og fik god service, vejledning og handel fra Frederik. Vil absolut anbefale at handle her, da man er i gode hænder fra start til slut.

13 de diciembre de 2023

Hej Adam,

Tak for andmeldesen, det sætter vi pris på, og tak for den varme andbefaling.

De bedste Hilsner
Green Garage.

Super købsoplevelse

Går du med drømme om at købe en El-bil kan jeg varmt anbefale Greengarage. Super kompetent og professionel rådgivning gennem hele processen. Frederik tog sig god tid til at sikre vi forstod alle detaljer både om overgangen til elbil men også at vi ikke kom afsted med de nye biler uden at have fået en grundig gennemgang af funktioner mm. Konkurrencedygtige priser og hurtig klargøring. Stor anbefaling herfra !!

17 de noviembre de 2023

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en super købsoplevelse hos Green Garage, og at Frederik kunne give dig grundig rådgivning og en grundig gennemgang af din nye elbil.

Det glæder os, at du fandt vores priser konkurrencedygtige og klargøringen hurtig. Din anbefaling betyder meget for os.

Super god oplevelse

Super professionel og omhyggelig salgsprocess.
God pris på både min nye bil og min gamle som indgik i handelen.
Kan klart anbefales.

8 de diciembre de 2023

Hej Ole,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en professionel og omhyggelig salgs proces, og at du er tilfreds med både prisen på din nye bil og din gamle.

Mvh. Green Garage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop købt vores første el-bil…

Vi har netop købt vores første el-bil gennem Green Garage. Sælger Andreas Terp Jensen gav os god information og vi følte os godt behandlet og i trygge hænder hele vejen igennem bilhandlen. Vi kan kun anbefale Green Garage.

22 de noviembre de 2023

Hej Anne Mette,
Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du føler dig godt behandlet. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover, står vi altid klar til at assistere.

Greengarage er genialt

Greengarage er genialt! Det er en sand fornøjelse at købe bil hos dem.
Jeg hentede min bil i november 2023. En skøn Fiat 500e. Tak til dygtige Frederik Bøttcher for den fantastiske og profesionelle service. Jeg følte mig enormt tryg, informeret og i gode hænder hele vejen - lige fra jeg trådte ind af døren til et kig og til jeg kørte derfra med min nye bil. Varmeste anbefaling herfra 💚

14 de noviembre de 2023

Hej Cecilie ,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med dit bilkøb hos os. Det er skønt, at Frederik kunne sikre, at du følte dig tryg og godt informeret hele vejen fra start til slut.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.