Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en collagen med acerola igennem Matas og ej hvor er den seriøst lækker i smag!!! Jeg kan allerede se forskel føler jeg på min hud, nærmest med det samme😍 (ved godt at collagen kræver længere t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid troværdige produkter. Jeg er især stor fan af instant juicerne og chokolade collagen. Jeg ved at når jeg køber noget generelt fra Green Goddess, at så er det miljøbevidst, hormonvenligt og kun... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg bestilte mine vare om eftermiddagen og allerede om natten blev de leveret. Det var dejligt med så hurtigt service og så synes jeg det er nogle gode videoer og beskrivelser af produkterne. Min e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 store stjerner for produkt og service ⭐️ Prøvesmagte Vital juicen og marine collagen som min søster havde købt, og valgte at starte med at købe juicen. En fejl i leveringen gjorde at jeg ikke modto... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Inspirerende webshop med særligt udvalgte lækkerier til grønne gudinder. Særligt populære er vores Instant Juices og vores marine collagen. Alt sammen krydret med mere end 500 opskrifter på grønne retter, juicer, smoothies, snacks, desserter, is, kager, mv. Når vi siger 'nyd dig sund', ja, så mener vi det faktisk ;-)

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastiske produkter🏆

Fantastiske produkter🏆
Jeg bruger marine collagen, de to slags instant juice og greens. Jeg ville ikke kunne undvære disse om morgenen. Jeg har et abonnement, hvor jeg i denne måned fandt ud af, hvor let det er, at ændre på tidspunktet for næste leverance. Der er kun positiv feedback herfra🌟🌟🌟🌟🌟

13 de marzo de 2024

Respuesta de Green Goddess

Sikke et dejligt ritual, du har om morgenen. Og ja, produkterne er netop super gode til daglig brug :-)

Vores abonnementer er super fleksible og kan netop let ændres. fordi de er helt uden binding af nogen slags :-)

Tak for 5 stjerner!

Fin leveringsservice også

Lækre produkter meget tilfreds og så leveret til døren med burd … elsker at jeg kan få det hjem til mig selv er så træt af alt det ræs med pakkeshops og datoer og stres.

7 de marzo de 2024

Respuesta de Green Goddess

Vi har mange, der vælger vores hjemmelevering. Dejligt, det også fungerer godt for dig :-)

Tak for 5 stjerner <3

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, der hjalp min kæreste da hun stod i en træls situation. De gik over vand og bjerge for at hjælpe hende, og vi er evigt taknemmelige.

2 de marzo de 2024

Respuesta de Green Goddess

Sikke en fantastisk besked - tusind tak <3 Jeg sender de flotte ord videre til vores kundeservice - de er nemlig helt ekstraordinære <3

Helt fantastisk kundeservice!

Helt fantastisk kundeservice!!
Jeg fik sendt min pakke forkert og derefter stjålet, men blev ringet op af Susanne fra GreenGoddess, som var så sød og hjælpsom - selvom det slet ikke var deres fejl! Nu har jeg fået tilsendt en ny pakke med de samme produkter, som jeg mistede! Mega god service! Kæmpe tak for hjælpen!

1 de marzo de 2024

Jeg giver de flotte ord videre til Susanne <3
Mange tak for 5 stjerner!

Verdens bedste kundeservice.

Verdens bedste kundeservice.
Mega søde og hurtige, hjælper mere end nogen andre ville gide.
Hurtig levering.

2 de marzo de 2024

Tusind tak for de flotte ord - og 5 stjerner! <3

Verdens bedste

Verdens bedste, mest professionelle og tophurtige svar/forsendelser. En fornøjelse at handle hos jer! 🥰

2 de febrero de 2024

Fantastisk - og tak for at dele din oplevelse! <3

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min ordre kom nærmest med det samme

Min ordre kom nærmest med det samme. Det var fantastisk. Jeg var meget i tvivl om hvilken collagen jeg skulle bestille, så jeg købt to forskellige, men jeg ville ønske jeg fik en prøve med på de to andre der er. Det er første gang jeg prøver collagen og jeg synes det er lidt af en jungle og meget snak om fiskesmag derude blandt alle kommentarerne. Vh Kamilla

12 de febrero de 2024

Hej Kamilla
Tak for de 4 stjerner! Du er altid velkommen til at skrive på vores live chat for rådgivning omkring valg af produkter :-)

Ordren kom super hurtigt

Ordren kom super hurtigt! Jeg bestilte MARTINYS macha, som er i så god kvalitet og smager godt! Elsker det grønne fokus💚

6 de febrero de 2024

Respuesta de Green Goddess

Den er også god! Dejligt at du er glad og tilfreds - det er nemlig altid vores mål :-)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt jeres instant juicer og…

Jeg har bestilt jeres instant juicer og nemt er det. Men jeg var ikke opmærksom på, at de også er tilsat aroma og fortykningsmiddel mm. hvilket jeg helst går udenom.

5 de febrero de 2024

Hej Maj-Brit
Dejligt du også synes vores instant juices er dejligt lette at bruge.

Ift aromaer, så indeholder vores juices primært økologiske grøntsager, bær og lidt frugt. Vi har brugt en meget lille mængde naturlig aroma, for at fremhæve smagen i de frysetørrede grøntsager, m.m.

Juicerne indeholder også en meget lille mængde naturlig fortykningsmiddel, netop for at give de frysetørrede ingredienser lidt mere konsistens.

Det synes vi gør, at vores instant juices har både god smag og konsistens. To vigtige faktorer for at man har lyst til at drikke de grønne sager :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre kvalitetsprodukter og hurtig levering

Green Goddess har nogle virkelig lækre kvalitetsprodukter. Er kæmpe fan af instent juicerne, som et supplement til en sund kost og livsstil. Webshoppen er nem at finde rundt i, og hurtig levering 👍

1 de febrero de 2024

Kære Lise
Vi er virkelig glade for dine flotte ord! Og dejligt du nyder vores instant juices - dem får vi rigtig god respons på :-)

Hurtig service

Hurtig service, godt produkt☺️

28 de enero de 2024

Respuesta de Green Goddess

Mange tak, Eva. Dejligt med 5 stjerner!

Virkelig god kundeservice

Udelukkende god erfaring med produkterne fra tidligere køb 👍 Oplevede i nyeste bestilling en udfordring ift. dao’s leveringsmetode, men en meget sød, forstående og hjælpsom medarbejder fra GreenGoddes ydede virkelig god, personlig og effektiv hjælp - stor anbefaling herfra

26 de enero de 2024

Hej Therese
Tusind tak! Og ja, vi er ikke herre over DAO og andre distributører, men er uheldet ude og leveringen driller, gør vi alt vi kan for at hjælpe med at få pakke hurtigst muligt frem.
Mange tak <3

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.