Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en collagen med acerola igennem Matas og ej hvor er den seriøst lækker i smag!!! Jeg kan allerede se forskel føler jeg på min hud, nærmest med det samme😍 (ved godt at collagen kræver længere t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid troværdige produkter. Jeg er især stor fan af instant juicerne og chokolade collagen. Jeg ved at når jeg køber noget generelt fra Green Goddess, at så er det miljøbevidst, hormonvenligt og kun... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg bestilte mine vare om eftermiddagen og allerede om natten blev de leveret. Det var dejligt med så hurtigt service og så synes jeg det er nogle gode videoer og beskrivelser af produkterne. Min e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 store stjerner for produkt og service ⭐️ Prøvesmagte Vital juicen og marine collagen som min søster havde købt, og valgte at starte med at købe juicen. En fejl i leveringen gjorde at jeg ikke modto... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Inspirerende webshop med særligt udvalgte lækkerier til grønne gudinder. Særligt populære er vores Instant Juices og vores marine collagen. Alt sammen krydret med mere end 500 opskrifter på grønne retter, juicer, smoothies, snacks, desserter, is, kager, mv. Når vi siger 'nyd dig sund', ja, så mener vi det faktisk ;-)

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God oplevelse hver gang

God oplevelse hver gang. Kan rigtig godt lide både produkter, og al den viden om sundhed jeg får igennem nyhedsbrevene 🥰

14 de enero de 2024

Kære My Karla
Tusind tak for de flotte ord - og de 5 stjerner! <3

SUPER OG HURTIG SERVICE.

Kære jer. Tusind tak for super og hurtig service. I dag d. 8.1 skrev jeg til jer om en el-tandbørste, som ikke holder strømmen længe. Vi udvekslede serienr. og nu ikke mange timer efter, skriver I at en ny er på vej. Fantastisk oplevelse, og iøvrigt er jeg fan af jeres produkter.

8 de enero de 2024

Respuesta de Green Goddess

Mange, mange tak for din flotte anmeldelse - og ja, hurtig og effektiv kundeservice er noget af det, vi prioriterer højt <3

Lækker Matcha

Meget fin forklaring af varen så jeg var ikke i tvivl om at det skulle være lige netop denne Matcha jeg skulle have. Tak for hurtig levering midt i en travl december!

12 de diciembre de 2023

Kære Charlotte
Dejligt du har haft en god oplevelse - det tilstræber vi nemlig hver eneste dag :-)

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille varer. Hurtig levering.
Vil helt sikkert handle hos jer igen.

14 de diciembre de 2023

Kære Kirsten
Hvor er det dejligt at høre. Mange tak :-)

1 de diciembre de 2023

Respuesta de Green Goddess

Præcis som det skal være :-)
Mange tak for flotte stjerner <3

4 de diciembre de 2023

Respuesta de Green Goddess

Vi tilstræber dag-til-dag levering på alle vores pakker. Dejligt din pakke har fundet hurtig vej - selv her i juletralvheden :-)

Super gode produkter

Super gode produkter som lever op til varebeskrivelsen.
Hurtig levering lige til døren☺️
Kan varmt anbefales.

30 de noviembre de 2023

Hej Ann
Tusind tak for din flotte anmeldelse - den betyder rigtig meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er vild med produkterne

Jeg er vild med produkterne.
Ved hjælp af gode målrettede reklamer fra jer bestilte jeg et “sved-kit” bestående af en konjacsvamp og en lækker deo. Som én med overaktivt sympatisk nervesystem oplever jeg at det hjælper på min svedproduktion.

20 de noviembre de 2023

Kære Natacha
Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for at dele <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn hjemmeside - nemt at finde rundt

Nemt at bestille - hurtig levering :-) købte en RAR ansigtscreme, og den er meget lækker, virker drøj, og så hjælper den virkelig på tør hud. Har allerede sat flere produkter på min julegave ønskeliste :-) Kort sagt: TAK FOR JER!

17 de noviembre de 2023

Hej Anette
Hvor er det bare dejligt at høre. RAR er bare en skøn hudplejeserie <3
Ønsker dig en dejlig december.

Mega lækre produkter!!

Mega lækre produkter!! Har nu brugt instans juice i en uges tid og det er en nem måde at få sine grøntsager på💪🏼

9 de noviembre de 2023

Hej Sarah
Præcis! Hvor er det dejligt at høre, at du også nyder din instant juice :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Instantjuice

Købte instant juice. Super fedt og nemt produkt til farten. Der kommer dog et bundfald der ikke super lækkert og drikke.
Fragten fungerede fint, lidt øv der ikke er en afhentning ved deres lager, når man bor tæt på. Ikke så miljøvenligt at min pakke skulle hele vejen rundt, når man kunne cykle ned og hente pakken.

2 de noviembre de 2023

Hej Lærke
Hvor dejligt, du er begejstret for vores intant juice, som vi får rigtig meget positiv respons på :-)

Jeg kan se, du bor i Østjylland, vores lager ligger i Brønderslev. Vores produktion ligger i Aarhus. Her udleverer vi ikke varer, da det af fødevarehensyn ikke er muligt.

Tusind tak fordi du handlede hos os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde læst og hørt om GREEN GODDESS…

Jeg havde læst og hørt om GREEN GODDESS Instant juice, og tænkte det var lige det jeg skulle prøve.... Har prøvet andre produkter men må sige at dette er absolut den bedste jeg har smagt. Findes i to varianter og har prøvet denne der hedder POWER med grønkål, gulerod, ananas, og citron og smager så godt. Kan varmt anbefales og super lækker måde at få sine grøntsager.

2 de octubre de 2023

Hej Helene
Mange, mange tak for en flot anmeldelse. Det er SÅ dejligt, at du også er vild med vores instant juice - og en ny måde at få mere grønt :-)
God weekend :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.