Opdateret efter at Greenify kontaktede mig om lørdagen og hurtigt fik både refunderet og afhentet planten. Tak for det! ——————————— Jeg har købt et oliventræ leveret som jeg vil returnere og ny ogs... Ver más
La empresa ha respondido
Fuldt hus herfra Vi købte for nogle måneder siden den lille plantepakke og har været så glade, at vi for nylig har suppleret med flere planter fra Greenify. Vi har ikke specielt ”grønne fingre”... Ver más
La empresa ha respondido
Forstår ikke den kritik der er i visse af anmeldelserne. Jeg kom forbi på Valentines Day og fandt hurtigt en flot buket blomster til min kæreste. Det var endda til en utrolig fair pris, når man tager... Ver más
La empresa ha respondido
Planter leveret til døren 🚛💨 🌱Inde- og udeplanter 🍃Færdigplantede altankasser 🌿Tilplantede grønne løsninger til firmaer og hjemmet
Jenagade 24, 2300, København S, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service og fine planter. God AI-hjælp på hjemmesiden, og også nemt at få kontakt til ‘ægte’ kundeservice. Planter leveres og sættes på aftalt sted, hvis man ikke er hjemme. Superflotte krukker også :)

Respuesta de Greenify
Super service og meget, meget fine planter med flere skud og i god vækst

Respuesta de Greenify
Fremragende service fra start til slut! De to søde og hjælpsomme mænd, der leverede mine planter, gik langt ud over det forventede og hjalp med at få dem på plads, selvom størrelsen ikke passede helt perfekt.
Jeg er virkelig imponeret og vil varmt anbefale Greenify til alle 🌿💚

Respuesta de Greenify
Easy delivery on time. However plants were not solid planted in pots and heavily lacking water.

Respuesta de Greenify
En af mine planter fik meget hurtigt bladlus. Greenify kom straks ud med en ny og frisk.

Respuesta de Greenify
Virkelig god service og flot omplantning af palmerne. Smukke planter - hurtig og nem levering.

Respuesta de Greenify
Flotte planter i virkelig god kvalitet.
Dejligt at der kan vælges leveringsdag.

Respuesta de Greenify
Kvalitets produkter og professionel håndtering og levering.

Meget venlig, og sød.
Jeg manglede få planter ved levering, men planterner blev leveret samme aften personligt hjem til mig.

Respuesta de Greenify
Jeg handler ind til min lille altanhave hvert år, og jeg er vild med udvalget, at det er øko, og at der er tænkt på forskellige miljøer, bl.a. min forblæste hylde på taget. Jeg går efter krydderurter og "noget til insekterne", og jeg har de sidste par år kunnet glæde mig over daglig summekoncert fra humlebier, mens jeg drikker morgenkaffe. Stor anbefaling - også af, at planterne bliver båret helt op på kvisten.

Respuesta de Greenify
Flotte planter og krukker. Stort udvalg til kontoret.
Service og levering helt perfekt.

Respuesta de Greenify
Information hele vejen igennem, gode produkter, info omkring levering og hjælp til indbæring. Alt spillede bare 👌🏼

Respuesta de Greenify
Leveret på aftalt tidspunkt og god kvalitet både af potter og planter

Respuesta de Greenify
Más información sobre otros tipos de reseñas.