Opdateret efter at Greenify kontaktede mig om lørdagen og hurtigt fik både refunderet og afhentet planten. Tak for det! ——————————— Jeg har købt et oliventræ leveret som jeg vil returnere og ny ogs... Ver más
La empresa ha respondido
Fuldt hus herfra Vi købte for nogle måneder siden den lille plantepakke og har været så glade, at vi for nylig har suppleret med flere planter fra Greenify. Vi har ikke specielt ”grønne fingre”... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg handler ind til min lille altanhave hvert år, og jeg er vild med udvalget, at det er øko, og at der er tænkt på forskellige miljøer, bl.a. min forblæste hylde på taget. Jeg går efter krydderurter... Ver más
La empresa ha respondido
Forstår ikke den kritik der er i visse af anmeldelserne. Jeg kom forbi på Valentines Day og fandt hurtigt en flot buket blomster til min kæreste. Det var endda til en utrolig fair pris, når man tager... Ver más
La empresa ha respondido
Planter leveret til døren 🚛💨 🌱Inde- og udeplanter 🍃Færdigplantede altankasser 🌿Tilplantede grønne løsninger til firmaer og hjemmet
Jenagade 24, 2300, København S, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg bestilte jord, leca-kugler og to potter hos Greenify. Leveringen skete hurtigt, og det hele virkede professionelt. Desværre var potterne i første omgang ret medtagede med mærker og ridser. Chaufføren påpegede dette og fortalte, at de ville komme med nogle andre.
De nye potter ankom kort efter, men desværre var også de præget af skader. Det var lidt ærgerligt, da potterne ellers så rigtig fine ud.
Når det er sagt, så må jeg fremhæve Greenifys kundeservice – de var virkelig hjælpsomme og imødekommende, og vi fandt sammen en løsning, jeg var tilfreds med. Det trak oplevelsen klart op :)

Respuesta de Greenify
Let bestilling, effektiv og meget venlig levering - gode produkter. Kan klart anbefales!

Respuesta de Greenify
flotte planter, fin krukke og nem levering.
De var også søde til at hjælpe med at bære lidt da tingene ankom

Respuesta de Greenify
I ordered this from Oregon, (USA) online easily, for my daughter-in-laws birthday. It was delivered to their home in Copenhagen (Denmark) without any problems.
The plants were in excellent health and larger than anticipated. The glass waterers are beautiful addition. Thank you.

Respuesta de Greenify
Super smukke planter til en rimelig pris. Hurtig levering og en meget meget sød leverings mand som ringede og sagde at han havde stillet vores blomster i vores lukkede garage da vi ikke var hjemme ved levering. Vi handler meget snart hos jer igen. Fantastisk oplevelse

Respuesta de Greenify
Virkelig flotte og sunde planter! Hurtig og god levering i Frederikshavn.

Respuesta de Greenify
Fine planter leveret til tiden og ingen problemer med at erstatte underskål med skår.

Respuesta de Greenify
Bedste webshop ever! Nemt at bruge og hurtig levering.

Respuesta de Greenify
Jeg kontaktede Greenify i forbindelse med et projekt på min arbejdsplads. En skole, hvor jeg indrettede lokaler til børn der har vanskeligheder såsom ADHD, autisme eller bare er umotiverede. Jeg spurgte Greenify, om de kunne tænke sig at donere nogle planter til indretning af lokalerne. Der gik ikke en dag før de skrev, at de ville de godt. Efter en uge kom jeg på arbejde, og gangen var fyldt med store smukke gulvplanter og det lignede en hel regnskov. Jeg er evig taknemmelig på børnenes vejne, vores lokaler er blevet så smukke ikke mindst pga. de smukke planter, der nu pynter og gør det æstetiske fuldendt. Af hjertet tak for jeres donation <3

Respuesta de Greenify
Más información sobre otros tipos de reseñas.