Greenjump Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al een aantal jaar koop ik hier producten via de website naar volle tevredenheid. De producten zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd met oog voor mens, dier en milieu. Het contact, bij bijvoorbe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne en gezonde producten. Wanneer je bewust wil leven en o.a plastic wil vervangen. Zo ook de verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen zijn erg fijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb eerder dit jaar een wollen dekbed gekocht , een zomer dekbed. Ik heb nu een lente-herfst dekbed erbij gekocht voor de winter. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de dekbedden. Ze zijn ie... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne ervaring met Greenjump! 💚 Ik had een probleem met een product, maar wat ik vooral ontzettend fijn vond, was hoe snel en klantvriendelijk dit werd opgepakt. Er werd echt probleemopl... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda departamental
  2. también en la categoría
  3. Depósito

Escrito por la empresa

Bij Green Jump maken we de wereld een beetje groener. Elke dag doen we een klein groen sprongetje vooruit. En aan iedereen die met ons mee wil springen, beloven we dit: wat je bij ons koopt, is bio, eco, fair, onder goede arbeidsomstandigheden gemaakt, veilig én van hoge kwaliteit. Daar kun je op vertrouwen. Want wat we groen doen, willen we goed doen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

88 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top!

Dit is mijn favoriete webshop mbt duurzame artikelen! Veel keus, goede informatie en snelle, nette levering!

17 de julio de 2026

Super leuk om te lezen, dank je wel!! Groetjes, Manon

Eerlijke en goede producten

Snelle verzending, goede kwaliteit van het product(dekbed) en ik sta achter het bedrijf omdat ze organisch katoen verkopen, dit is goed voor je gezondheid

8 de julio de 2026

Respuesta de Greenjump

Dank je wel voor je review, zijn we super blij mee! Groetjes, Manon

Super!

Ik bestelde hier een maatwerkmatrasje. Allereerst al heel blij dat er meerdere opties waren qua 100% natuurlijk materiaal. De levertijd van 3 weken stond duidelijk aangegeven en vond ik zeer schappelijk voor maatwerk. Kennelijk gaat dit normaal sneller, want ik kreeg ook nog een email om me te informeren over de langere levertijd. Binnen de 3 weken had ik het matrasje binnen. Het matrasje is mooi afgewerkt en past perfect in het ledikantje. Heel erg blij mee!

2 de julio de 2026

Respuesta de Greenjump

Dank je wel voor je uitgebreide review, super fijn voor ons en ook voor andere klanten die het misschien spannend vinden om online een maatwerkmatrasje te bestellen. Veel plezier ermee! Groetjes, Manon

Helemaal top

Het fijne van kopen bij Green Jump is dat je niet hoeft op te letten of de producten wel verantwoord zijn, want dat zijn ze allemaal. En nog mooi, handig en prettig in gebruik ook. Wat wil een mens nou nog meer?

1 de julio de 2026

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel met allemaal mooie, fairtrade producten, waar ik alles van wil hebben!
De service is uitstekend te noemen en ontzettend snel.

26 de junio de 2026

Respuesta de Greenjump

Hihi, ik moest even lachen van het berichtje, super leuk, dank je wel! Groetjes, Manon

zeer goede service

Duidelijke omschrijving van producten op de site, zeer snelle verzending en zeer goed en ecologisch ingepakt.

8 de junio de 2026

Green jump verzendt snel

Green jump verzendt snel. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik heb er al meerdere keren besteld en blijf er terugkomen.

29 de mayo de 2026

Hoeslaken met keurmerk

Hoi Manon, dat was inderdaad een foutje.

Ik had ook (elders) schoenen besteld maar bij jullie een hoeslaken. Dus hier de goede review:

Lichtgroen hoeslaken besteld wat gelukkig op voorraad was en snel werd geleverd.

Mooie kwaliteit, ook na het wassen.

26 de mayo de 2026

Respuesta de Greenjump

Edit: dank je wel voor de review over het hoeslaken!! Goedemiddag, enorm bedankt dat u een positieve review heeft achtergelaten maar ik denk dat deze bedoeld was voor een andere winkel want wij verkopen geen schoenen. Misschien dat u mijn antwoord nog ziet en de 5 sterren aan de top schoenenwinkel kunt geven :) Groetjes, Manon

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Greenjump heeft de zending keurig…

Greenjump heeft de zending keurig verpakt en in afgesproken tijd geleverd.
En bij een vorige bestelling ook prima afgehandeld.
Ik denk hier vaker te bestellen

21 de mayo de 2026

Respuesta de Greenjump

Dank u wel, dat is fijn om te lezen! Groeten, Manon

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop al jaren bij deze online…

Ik koop al jaren bij deze online winkel, de produkten die passen bij onze gezonde en duurzame leefstijl.
Ze geven goede service en leveren kwaliteit.

12 de mayo de 2026

Respuesta de Greenjump

Dank je wel voor je review! Het is voor ons altijd extra leuk als klanten die al langer bij ons kopen een berichtje achter laten!! Groetjes, Manon

Fijne afhandeling garantie

Nadat onze thermosfles het niet meer deed werd de garantie uitstekend afgehandeld. We zijn blij met de vervangende thermosfles en tevreden over de goede en snelle service! ☺️

20 de mayo de 2026

Respuesta de Greenjump

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, waarderen we zeer! Ik ga je berichtje delen met mijn collega van de klantenservice, vindt ze leuk!! Groetjes, Manon

Mooi aanbod

Mooi aanbod, degelijk materiaal, en bij vragen zeer snelle reactie via mail. Prima klantenservice!

23 de abril de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.