Useriøst firma. Bestilte nogle varer, men hørte aldrig noget fra dem. Ej heller da jeg henvendte mig for at høre om status samt annullering af ordre. Har aldrig hørt fra dem siden bestilling - kan der... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kære Greek Market, I skal have en kæmpe tak for jeres hjælpsomelige og punktlige måde at være på. Meget servicemindet - trods at jeg havde overset leveringsmetoden hvor der stod jeg selv skal hent... Ver más
La empresa ha respondido
Personlig kundeservice som er helt fantastisk og fleksibel. Gode varer fra Kreta og Grækenland som man ikke finder andre steder her i Danmark. De har god føling med hvad der er populært fra Kreata o... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan 110% anbefale Greek Market! Jeg skulle holde middag for en flok gode venner, hvor temaet var græsk mad. Jeg kunne finde alt hvad jeg skulle bruge af madvarer og drikke på deres hjemmeside... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Østerbrogade 43, 2100, Købenahvn ø, Dinamarca
- +45 53534427
- info@grmarket.dk
- grmarket.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 16% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Anbefaling herfra :)
Vi fik nogle skønne ting derfra og servicen var i top, både på telefonen og ham som leverede varerne. Det kan klart anbefales.

Bedre information ønskes
Har lagt en ordre. Penge er trukket fra min konto d.4.9. og da jeg stadig ikke har modtaget varerne, skriver jeg d.12.9.23. Jeg får en forklaring om at de har fået pakken retur, da der var gået hul på en flaske, men jeg vil modtage varerne 13 eller 14.9.23. Den 15. er de stadig ikke kommet og de besvarer ikke min mail.
Det er fair, at der sker ting man ikke har indflydelse på, men så giv besked også med at næste ordre ikke er sendt. Jeg har nu modtaget mine varer.

Respuesta de Greek Market United Kingdom
Fantastisk olie og lyn hurtig levering
Fantastisk olie og lyn hurtig levering.
Kan varmt anbefales.

Respuesta de Greek Market United Kingdom
Gode produkter som jeg ikke finder…
Gode produkter som jeg ikke finder andre steder i Danmark.
Meget billig levering til døren.
Kom til aftalt tid, så jeg var hjemme og kunne få tingene på køl.
Venlig levering, der også fortalte lidt om produkterne.

Det var meget ok!
God hurtig forsendelse
God hurtig forsendelse, og omgående og venlig hjælp efter Post Nord havde smadret den første forsendelse

Great experience
Fast delivery in less than 2 days! The site is easy to navigate and the prices were affordable.

Hurtig og nem net-side
Hurtig og nem net-side. Rigtig gode produkter. God og fin kundeservice.

Respuesta de Greek Market United Kingdom
I am completely impressed with Greek…
I am completely impressed with Greek Market I/S. The selection of authentic Greek products is vast and of high quality, and the ease of ordering and prompt delivery make the experience even better. The website is user-friendly, and the customer service is excellent - George is always ready to answer any questions and provide assistance. I appreciate the effort that goes into sourcing these products and making them available to customers in Denmark, enabling us to enjoy the unique flavors and traditions of Greece here in Denmark. Thank you all!

Fantastisk webshop
Personlig kundeservice som er helt fantastisk og fleksibel.
De har god føling med hvad der er populært fra Kreata og Grækenland og de udvider deres sortiment hele tiden. Kan klart anbefale dem til folk der ønsker at prøve lokale ting fra Kreta eller Grækenland eller for dem der savner disse ting , efter at have besøgt disse lande.

La experiencia Trustpilot