God og hurtig service og levering. Ringede til Grønagergård, og fik klar besked om, hvad der var lagervarer, så jeg ikke fik bestilt noget med længere leveringstid. Det fungerede super godt. Tak for d... Ver más
La empresa ha respondido
God service og stor overblik af forløbet fra ordren var afgivet til varen var modtaget. 😃
La empresa ha respondido
Turen ud gennem 'lille America' til savværket starter altid med at sætte stemningen, og når så savværket ligger der i morgendisen med røg i skorstenen - og masser af friskskåret træ dufter så snart... Ver más
La empresa ha respondido
Vi skulle have lavet en hylde på 3,65 meter i eg med en dybde på mellem 15-20 cm som kunne bæres på 2 endeklodser. Jakob Vind Ebbesen svarede hurtigt tilbage med en skitse der matchede fuldstændigt... Ver más
La empresa ha respondido
Et rigtigt savværk - og meget mere. Her kan du købe alt hvad du drømmer om af lærk, douglas, gran, egetræ og robinie. Vi sælger både FSC- og PEFC-certificeret træ og har CE-mærkning. På savværket kan du købe et væld af terrassebrædder, borde og bænke, sheltere, jagttårne, foderhække, kompostbeholdere og plankeborde i vores eget design. Her er en høkerbutik, hvor du kan købe søm, skruer, olie, malinger og meget mere. Du kan endda finde solsejl, gynger, og hvad du ellers ønsker I din have. Vi kan lave længder op til 16,50 meter og oparbejder ca. 30.000 m³ råtræ om året! På Grønagergård Savværk ved Gjern kan du opleve et rigtigt savværk med duft af træ og lyden af save, der tager fat på de store stammer, mens du vælger dit træ. Vi sælger både til private og erhverv. Vi kan levere i hele landet. Et besøg på Grønagergård Savværk er en inspirerende oplevelse - for træ skal købes i skoven.
Sminge Møllevej 20, 8883, Gjern, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Let bestilling og bekræftelse (feed back)
vh Jens J.

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Der er super flinke mennesker til at ekspedere og hjælpe i butikken. Jeg fik en god og ærlig vejledning om terrasse brædder. tak for det. Alle de gange jeg har bestilt varer har de ligget klar til afhentning når jeg kom. Og i har været flinke til at løfte leveringen på på traileren. Jeg kan kun anbefale Grønagergård savværk.

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Der er absolut ingenting at klage over. Jeg fik leveret træet hurtigt og fik god service af medarbejderne.

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Fin service pr telefon inden afgivelse af ordre.
Blev lovet at der blev ringet op inden levering til mit sommerhus, dette skete ikke.
Bestilte i alt 21 brædder, 4 af disse var med fejl, 1 var beskadiget, 3 var med huller fra insekter.
Jeg har dog fået tilsendt nye, men det er irriterende når man står og skal bruge dem.
Til en pris på 8400 for 21 brædder (inklusiv levering), så bør man forvente at alle terrassebrædder sidder lige i skabet.
Men kudos for at rette op på det, uden at tøve :)
De resterende brædder er utroligt fine, og pryder den nye terrasse!

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Fantastisk sted og rigtig god service. Det er håndværk & træ der er i fokus her. Har man en ide kan man drøfte opgaven med dem om hvad der er den bedste Løsning.

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Flot tømmer til gode priser. Men fragtprisen gør, at det ikke bliver 5 stjerner.

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Jeg havde en super positiv oplevelse hos Grønagergård Savværk. Pernille var utrolig hjælpsom fra start til slut – venlig, imødekommende og virkelig engageret i at finde den bedste løsning for mig. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på både kvalitet og kundeservice.
Kan varmt anbefales!

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
I erkendte straks de fejl I havde lavet i forsendelse af bestilte varer uden tøven, tak for det

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Virkelig fine bordbænkesæt til vores dagtilbud.

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
God og venlig betjening, målene på brædderne var dog med for stor variation i forhold til forventet . Bestilte bl.a 38*150 men målte 38*158 mm

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Min ordre var ikke blevet pakket. Men blev tilbudt og køre med og finde tilsvarende træ i deres restlager - fik til gengæld 50% rabat.
Super service og en ellers negativ oplevelse endte i en god oplevelse.
Kommer helt sikkert igen

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Godt udvalg (skulle bruge lærketræ). Pris og service helt fin. Hurtig levering. Jan anbefales.

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Har købt hos jer to gange.
God kvalitet.
Gode valgmuligheder.

Respuesta de Grønagergård Savværk A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.