Prettige communicatie en duidelijkheid over levertijden. De chauffeur stond ineens aan de deur zonder aankondiging. Hij belde wel netjes zodat ik kon aangeven waar hij de pallet neer kon zetten. Nu he... Ver más
La empresa ha respondido
Twee pallets besteld met pellets voor de komende maanden Kan nog geen oordeel over de pellets want die heb ik nog niet gebruikt. De bestelling en bezorging waren lekker snel en ik kon aangeven aan de... Ver más
La empresa ha respondido
Al meerdere keren zaken gedaan met deze firma. De prijzen zijn marktconform. Aflevering gaat altijd in goed overleg. Op de dag van levering wordt door de chauffeur gebeld voor de exacte tijd van afle... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Energiecoöperatie De Groene Kolenboer verkoopt houtpellets, houtbriketten, haardhout en houtsnippers. Wij bieden uitsluitend A-kwaliteit producten aan. Service en milieuvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan.
Albertus van Leusenweg 14, 7425CE, Deventer, Holanda
- 0854890739
- info@groenekolenboer.nl
- groenekolenboer.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Prijs/kwaliteit
Makkelijk te bestellen, op tijd en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Transport top.
Levering prima, pellets waardeloos
De levering door de kolenboer was prima in orde. Alles werd netjes op tijd bezorgd en de communicatie verliep ook goed en duidelijk, daar ben ik zeker tevreden over.
Helaas ben ik totaal niet te spreken over de Badger pellets. Sinds ik deze gebruik, gaat mijn kachel regelmatig in storing, terwijl ik hier voorheen nooit last van had. Dat maakt het gebruik erg frustrerend en onbetrouwbaar.
Kortom: service en levering zijn top, maar de kwaliteit van deze pellets laat echt te wensen over. Ik zou deze pellets dan ook niet opnieuw aanschaffen.
Perfect oven gedroogd eiken met een…
Perfect oven gedroogd eiken met een goede variatie aan blokken. Geen rook of overlast voor de buren, dus die zijn ook blij. Ook de communicatie en het transport zijn uitstekend verlopen. Richting de winter nog 1,8 kuub bestellen en we zijn weer klaar voor de winter.
Goede communicatie en vlotte levering
Onlangs pellets besteld van Ten Damme…
Onlangs pellets besteld van Ten Damme na exact 15 dagen geleverd tot zo ver alles prima maar bij het uitpakken van de palet viel het mij op dat de zakken er veel anders uitzien als de orginele zakken.Geen vermelding van goedkeuringen geen gevens van de waarde.s van de pellets het lijkt mij niet oke.Kunnen net zo goed namaak zijn ?

Service is top
Je besteld en wordt binnen een paar dagen gebeld en levering is elke keer nog binnen een week geweest.
De pallets waren er mooi op tijd
De pallets waren er mooi op tijd
Werd netjes geholpen
1 min puntje ze lagen bij nummer 5 omplaats van nr 50 dus ik moest lopen
De juiste keuze voor uw houtpellets
De bestelling is eenvoudig online te doen. Service is ongekend goed. Kwaliteit en prijs die zijn uitstekend.
Heel netjes
Ondanks dat de levering even duurde (logisch in deze tijd), is deze ontzettend netjes en keurig bezorgd door een hele vriendelijke chauffeur. Klasse en tot de volgende order!
NETTE AFHANDELING VAN DE BESTELLING
Nette prijs en keurige levering
Nette prijs en keurige levering. Na elders te zijn opgelicht nu mijn vaste leverancier gevonden.
Bestellen ging makkelijk..dag van te…
Bestellen ging makkelijk..dag van te voren werd ik gebeld of de levering de volgende dag goed was..vooraf de levering werd ik opnieuw gebeld voor de tijd van levering .gewoon netjes geregeld daar 👍

Respuesta de De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.
Levering snel en er worden goede…
Levering snel en er worden goede afspraken gemaakt. Heel fijn bedrijf.

Respuesta de De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.
Bestelling ging heel gemakkelijk en…
Bestelling ging heel gemakkelijk en levering lekker snel. Product was ook van goede kwaliteit. Voor een goede prijs.
We zijn heel goed te Vreden.

Respuesta de De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.
goed product tegen een redelijke pijs.

Keurig en snel geleverd
Keurig en snel geleverd. En goedkoper dan andere leveranciers

Respuesta de De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.
Ook bij een foutje wordt deze netjes hersteld
Plezierig contact en levering door transporteur netjes aangemeld en nagekomen. Ook over een kleine omissie in de levering en de opmerking die ik daarover heb ingediend, is netjes gecommuniceerd en is dit naar tevredenheid opgelost.

Respuesta de De Groene Kolenboer Coöperatie U.A.
Más información sobre otros tipos de reseñas.