Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begri... Ver más
Het was wat geduld oefenen maar het moet gezegd dat dat ook eerlijk wordt meegegeven bij het begin en dat er tussentijds updates worden gestuurd, en uiteindelijk is het wachten dubbel en dik de moeite... Ver más
Ik kreeg 18 plantjes waarvan er 3 niet uitzagen. Ik heb de groeigarantie documenten ingevuld en krijg er eentje terugbetaald en de rest moet ik het geel maar afsnijden. Ondertussen is er van deze 3 ni... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.
Uw Tuinplantenspecialist!
Escrito por la empresa
- Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
- Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!
Groeigarantie
30 dagen Groeigarantie
Información de contacto
Oranjestraat 128, 5126BR, Gilze, Holanda
- +31-854016871
- info@groeneparadijs.be
- groeneparadijs.be

Snelle levering voor uw groene planten
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Mooie planten
Plantjes zijn volledig verbrand en…
Plantjes zijn volledig verbrand en uitgedroogd verstuurd geweest. Ik begrijp niet hoe ze die zo hebben durven opsturen. Ik heb mijn geld terug gevraagd maar daar nog geen reactie op gekregen

Heel ontevreden
Na een maand nog niks ontvangen. Annulering werd niet geaccepteerd. Waardeloos

Zeer empathische contacten
Tijdig open communicatie omtrent de levering die omwille van de hittegolf uitgesteld werd ten behoeve van het welzijn van de medewerkers en het plantgoed. De verpakking was topkwaliteit!
De bestelling liet bijna een volledige…
De bestelling liet bijna een volledige maand op zich wachten, de mail die ik schreef daar kwam geen reactie op.
Planten zien er redelijk uit maar maak geen reclame met levering binnen 2 a 10 dagen als het 29 dagen duurt alvorens ze geleverd worden.

Respuesta de Het Groene Paradijs
verzorgd verpakt en planten slaan goed aan
Producten duidelijk op de website
verzorgd verpakt en plantjes slaan goed aan
goede heldere communicatie
Goed formaat van plantjes
Goed formaat van plantjes, duidelijke communicatie tijdens het bestel- en leveringsproces en snel antwoord bij vragen ivm de levering.
Slechte service
Besteld in april; het was géén probleem dat levering vertraagd was. We hebben laten weten dat we begin juli met vakantie waren, dus dan mocht niet geleverd worden, en net op de eerste dag dat we weg waren wordt er uitgeleverd...

Respuesta de Het Groene Paradijs
Altijd mooie en gezonde planten !!
Altijd mooie en gezonde planten !!! De verpakking ttz stevige doos en strovulling , is ook zeer goed en milieuvriendelijk . Ook goede communicatie mbt je bestelling .Kortom 100% tevreden !!! 🥇
Zeer tevreden
Mooie plantjes
Zeer goed ingepakt
Geen enkel plantje was stuk
Vervoerd tijdens minder hete periode en dit ook aan mij verwittigd wat getuigt van klantvriendelijkheid en van een hart voor het product
de planten kwamen goed ingepakt aan
de planten kwamen goed ingepakt aan. ik kon makkelijk volgen voor levering. de planten zijn in zeer goede staat aangekomen. en tegen een zeer betaalbare prijs
Waardeloze service! Kruiden volledig verrot omdat ze te laat zijn geleverd
Bij het bestellen stond er duidelijk vermeld dat de maagdenpalm één maand later zou worden geleverd. De webshop vermoedelijk echter besloten om de hele bestelling vast te houden. Hierdoor is alles pas na een maand tegelijkertijd aangekomen.Het resultaat is rampzalig: de kruiden en de rabarber hebben veel te lang ergens in een doos of magazijn gestaan. De kamille kwam gortdroog en dood aan, de rabarber is volledig geknakt en snotterig verrot in de kern, en de chocolademunt en Colombiaanse munt zijn iel, sprietig en hebben dode, bruine toppen. Alleen de maagdenpalm heeft het overleefd.Dit is een enorme fout van de webshop zelf. Wat het nog erger maakt, is dat ik inmiddels meerdere malen heb gemaild met foto's van de schade, maar ik krijg simpelweg geen enkele reactie. Fouten maken kan, maar negeer je klanten niet. Ik eis alsnog een snelle terugbetaling of vervanging van de dode planten!
Het Groene Paradijs reageert hier dat ze mijn gegevens niet kunnen vinden, maar ik heb al meerdere malen gemaild vanaf het e-mailadres dat aan dit Trustpilot-account gekoppeld is, inclusief alle foto's. Omdat de klantenservice mijn mails schijnbaar negeert of niet kan vinden, heb ik zojuist voor de RECHTSGELDIGE DERDE MAAL de e-mail verstuurd met mijn ordernummer en de foto's van de verrotte en dode planten. Ik verwacht nu binnen 24 uur een inhoudelijke reactie in mijn mailbox en een fatsoenlijke oplossing.

Perfecte levering
Drie vijgenbomen besteld
Drie vijgenbomen besteld. Deze werden, denkelijk gepland, na de hittegolf geleverd in een onbeschadigde ecologische verpakking. De bomen zagen er gezond en goed gevuld uit en conform de bestelde lengte. Ze doen het momenteel goed tijdens de volgende hittegolf van begin juli 2026.

Respuesta de Het Groene Paradijs
Vertraagd maar de hittegolf maakte alles goed
Ik had al een waardering via email doorgestuurd . De levering was een maand vertraagd. Maar gelukkig viel dit ook samen met de eerste hittegolf waardoor alles toekwam op een moment dat het doenbaar was om alles te planten en af te schermen.
Mooie planten , zeer goed verpakt
Mooie planten , zeer goed verpakt , correcte levering
Verzorgde levering! Gewacht om te verzenden tot iets koeler…
Gewacht om te verzenden tot iets koeler weer en de planten werden zeer zorgvuldig verpakt. Goede plantinstructies. De planten doen het goed! 👍👍👍