Alles verlopen zoals beloofd. Op tijd geleverd in 2 keer. Planten leefden allemaal nog hoewel ik zo slim was de bestelling te doen tijdens een hittegolf en dan nog een weekend heb laten staan voordat... Ver más

Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Ver más
Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begri... Ver más
De bestelling liet bijna een volledige maand op zich wachten, de mail die ik schreef daar kwam geen reactie op. Planten zien er redelijk uit maar maak geen reclame met levering binnen 2 a 10 dagen a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.
Uw Tuinplantenspecialist!
Escrito por la empresa
- Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
- Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!
Groeigarantie
30 dagen Groeigarantie
Oranjestraat 128, 5126BR, Gilze, Holanda
- +31-854016871
- info@groeneparadijs.be
- groeneparadijs.be

Snelle levering voor uw groene planten
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Een aantal plantes geven geen teken van…
Een aantal plantes geven geen teken van leven. Verder wel tevreden over de groei van de resterenden.
De levering duurde 23 dagen
De levering duurde 23 dagen , toen ik zei dat ze de reservatie’s mochten annuleren omdat ik op vakantie vertrok voor 2 weken kreeg ik het antwoord dat doen we niet en daarmee was het “ opgelost “

Respuesta de Het Groene Paradijs
Helaas is onze bestelling van 1 juni…
Helaas is onze bestelling van 1 juni nog steeds niet geleverd.
En krijg ook geen antwoord op mijn mail.
Bijna 3 weken moeten wachten voor…
Bijna 3 weken moeten wachten voor levering en wanneer ik vroeg om de bestelling te annuleren dan kon het plotseling wel vlug gaan.Daar bestel ik nooit meer.

Heel lange levertijd
Ik krijg de vraag een review te schrijven nog voor de bestelde planten geleverd zijn. Zijn al meer dan een maand in bestelling. Nu afwachten of de levering nog volgt en wat de kwaliteit van de planten is. Fingers crossed.
Kwaliteit van de geleverde planten was…
Kwaliteit van de geleverde planten was ondermaats. Noem het 3e keuze of ‘Afval’.

Respuesta de Het Groene Paradijs
mooie planten en correcte levering.
Alles was tip top inorde
Zeer late en onvolledige levering
Planten zijn na een maand geleverd (ipv beloofde 4-8 werkdagen). 20 planten ontbraken (1/5 van de bestelling) en het was onduidelijk of die nog geleverd zouden worden of niet. Dit maakte het moeilijk om de border aan te leggen die ik voor ogen had. Niet planten was geen optie met die hitte. Het is nog afwachten of de planten het zullen overleven.

Zeer teleurstellend...ultra traaaaag…
Zeer teleurstellend...ultra traaaaag met verzending.
Plus klantenservice 0! Bestel je 3 weken voor je op verlof gaat stond levering tussen de 2-10 werkdagen ...wachten wachten...duurde en bleef duren toen heb ik willen annuleren omdat het heel kort naar mijn verlof ging en nog steeds geen planten! Annuleren ging ni meer,terwijl hun zich ni aan de leveringstermijn hadden gehouden.Wanneer kreeg ik de planten de dag dat we vertrokken waren! Rampzalig gewoon zouden,de dag ervoor kreeg ik nog mail zouden verzonden worden als we terug kwamen ...ni dus de dag nadien stonden ze voor 12 dagen in die hitte aan de deur,dus voor service en klantvriendelijk is -10 nog te veel!

Levertijd + 1 maand
Levertijd + 1 maand, waarbij de plantjes pas in juni zijn aangeplant.
3 witte lavendel plantjes waren niet meer te redden,
Andere onder grote stress, (te lang in doos gezeten?) maar zijn er wel doorgekomen.
Ideale plantperiode heb ik gemist en hoop dat ze de winter overleven.
Als de levertijd van +1 maand niet abnormaal is, moet dit worden aangegeven met een verwachtte levertijd op de site, zodat particuliers hier rekening mee kunnen houden.

Tevreden klant
Lang moeten wachten op de planten, maar mail gekregen met voldoende uitleg waarom het iets langer duurde. Planten waren mooi ingepakt en in goede staat. Ook veel uitleg erbij ontvangen. Zeer tevreden klant.
Echt triestig
Echt triestig. Na meer dan 1 maand wachten heb ik nog steeds niet alle planten van mijn bestelling. Vandaag is de nalevering gekomen en ontbreken er nog planten. Nu nog is wachten op 2e nalevering? Stuur je een mail voor info dan heb je hetzelfde probleem. Geen antwoord of pas 10 dagen later. Geweldige service dus.

Super geweldig
Besteld maar nooit geleverd.
Op 26 mei plantjes besteld. Op 16 juni! eindelijk bericht gehad dat ze onderweg waren. Blijkbaar was er een fout in het verzendlabel waardoor mijn plantjes retour gestuurd zonder dat ze bij mij geleverd werden. En de klantenservice weigert mee te denken zolang de doos met (inmiddels dode) planten niet fysiek terug was.
UPDATE 01-07-2026:
Inmiddels heeft de klantenservice eindelijk van zich laten horen na een officiële ingebrekestelling. Wat een schaamteloosheid: de schuld van het retour gestuurde pakket wordt glashard in mijn schoenen geschoven, terwijl PostNL schriftelijk heeft bevestigd dat de fout bij hun eigen onleesbare verzendlabel lag. Als 'oplossing' durven ze nu € 20 aan 'verwerkingskosten' te eisen om de (inmiddels dode) planten opnieuw op te sturen, of ze houden € 20 in op een tegoedbon. Koop hier niet, de service is werkelijk beneden alle peil!

Zeer late levertijd
Zeer late levertijd
Wordt een beetje aan het lijntje gehouden...dat je geduld moet hebben...3 week later nog niks geleverd

Zeer tevreden klant
Groot aanbod, duidelijke informatie over de levering, plantjes gezond en met vochtige aarde, zorgvuldig en goed verpakt in plastic zakjes of stro. Zeer tevreden!
Topkwaliteit
Alle plantjes enkele weken geleden zorgvuldig en snel geleverd. Staan in volle bloei nu, topkwaliteit!