Banner for Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles verlopen zoals beloofd. Op tijd geleverd in 2 keer. Planten leefden allemaal nog hoewel ik zo slim was de bestelling te doen tijdens een hittegolf en dan nog een weekend heb laten staan voordat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Daar de bestelde planten niet voorradig waren iets langer erop moeten wachten, doch in perfecte staat geleverd. Een plabt jiet meer te verkrijgen en asap een rembours ontvangen. Dit schept vertrouwen... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ontving mijn plantjes bijna 3 weken na besteldatum. De planten waren wel van heel mooie kwaliteit. Ik vermoed dat de zoveelste hittegolf de levering dan ook heeft uitgesteld, waarvoor alle begri... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De bestelling liet bijna een volledige maand op zich wachten, de mail die ik schreef daar kwam geen reactie op. Planten zien er redelijk uit maar maak geen reclame met levering binnen 2 a 10 dagen a... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Vivero
  2. Jardín
  3. Vivero mayorista

Escrito por la empresa

Wij zijn een gespecialiseerde webshop voor tuinplanten, actief in zowel Nederland als België. In ons uitgebreide assortiment vindt u alles voor uw tuin: van bodembedekkers en siergrassen tot haagplanten, klimplanten en sierheesters. Bij ons kunt u eenvoudig en betrouwbaar planten online kopen en zeker zijn van de beste kwaliteit. Bij Het Groene Paradijs profiteert u altijd van groeigarantie op alle geleverde planten. Zo bent u verzekerd dat uw nieuwe aanwinsten goed zullen aanslaan in de tuin. Bestellingen worden snel verzonden, meestal binnen vier werkdagen. U kunt uw bestelling laten thuisbezorgen of ophalen bij een PostNL-afhaalpunt in uw buurt. Ook is het mogelijk om uw planten gratis af te halen bij Het Groene Paradijs in Gilze (Noord-Brabant). Onze klantenservice staat klaar om u persoonlijk te adviseren, zowel telefonisch als via chat, e-mail en Facebook. Of u nu vragen heeft over plantenverzorging, levertijden of het bestellen van de juiste producten, ons team helpt u snel en vriendelijk verder. Dankzij onze lage verzendkosten van slechts € 6,95 per bestelling binnen Nederland en België en de mogelijkheid tot veilige betaling met AfterPay, PayPal, iDEAL of bankoverschrijving, maakt Het Groene Paradijs het online tuinplanten bestellen eenvoudig, betrouwbaar en voordelig. Met een breed aanbod, snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen zijn wij uw betrouwbare partner en online tuincentrum voor alle tuinprojecten.

Uw Tuinplantenspecialist!

Escrito por la empresa

Snelle levering, Groeigarantie, Scherpe prijzen
Al 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit en snelle service!

Groeigarantie

30 dagen Groeigarantie

Op alle geleverde planten geven wij 30 dagen groeigarantie!

Promotion box for Het Groene Paradijs

Snelle levering voor uw groene planten

Vers van de kweker, snel bij u thuis.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 94% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

633 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Half mei bestelde ik mijn pakket met…

Half mei bestelde ik mijn pakket met verschillende bloemen.
Pas 1 maand later!! Heb ik deze ontvangen.
Ook enkele takken zien er bruin en gekneusd.
Ik heb nog al eerder online besteld van een andere firma maar dit nog niet meegemaakt.

19 de mayo de 2026

Respuesta de Het Groene Paradijs

Jammer om te lezen dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten dan verwacht. Door de grote voorjaarsdrukte hebben sommige bestellingen helaas meer tijd in beslag genomen dan gebruikelijk.

Wat betreft de planten zelf: het is niet ongebruikelijk dat planten na transport wat bruine of gekneusde bladeren of takjes vertonen. In de meeste gevallen herstellen zij zich na het aanplanten en slaan zij alsnog goed aan.

Mocht blijken dat bepaalde planten na de aangroeiperiode toch niet aanslaan, dan kunt u gebruikmaken van onze groeigarantie. U hoeft zich daar dus geen zorgen over te maken.

Wij wensen u veel plezier met uw planten en een fijne dag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik had plantjes besteld tussen 20 en…

Ik had plantjes besteld tussen 20 en 40cm ze waren amper 10 cm groot dat is jammer

15 de mayo de 2026

Respuesta de Het Groene Paradijs

Jammer om te lezen dat de ontvangen planten kleiner waren dan u had verwacht.

Bij levende planten zijn de opgegeven hoogtes op onze website indicaties. De daadwerkelijke grootte kan variëren afhankelijk van het seizoen, de groeiomstandigheden en het moment van levering.

Als u van mening bent dat de geleverde planten duidelijk afwijken van wat u mocht verwachten, dan verzoeken wij u vriendelijk om enkele foto's samen met uw ordernummer naar onze klantenservice te sturen. Dan kunnen wij de situatie beoordelen en kijken of wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

Wij wensen u veel plezier met uw planten.

Te late levering

Bestelling besteld medio mei, pas na een maand medio juni gekregen. Ondanks aanduiding 2 tot 10 dagen. Vraag tot annulering omwille van reis maar lukte niet meer. Ook paar plantjes bijna kapot. Jammer.

20 de mayo de 2026

Respuesta de Het Groene Paradijs

Jammer om te lezen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht.

Door de grote voorjaarsdrukte hebben sommige bestellingen helaas meer vertraging opgelopen dan gebruikelijk. Wij begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer u in de tussentijd heeft gevraagd om de bestelling te annuleren vanwege uw reisplannen.

Wat betreft de conditie van de planten: planten kunnen tijdens transport soms wat te lijden hebben, maar herstellen in de meeste gevallen na het aanplanten. Mocht een plant na de aangroeiperiode toch niet aanslaan, dan kunt u gebruikmaken van onze groeigarantie.

Wij wensen u veel succes met uw planten en een fijne dag.

Levering nooit ontvangen!

19/05 werd ons gemeld dat de levertermijn van onze bedtelling 2 tot 10 werkdagen zou bedragen. Ondertussen zijn we bijna een maand later en hebben we nog steeds geen planten ontvangen. De planten werden zelfs nog niet voor verzending aangeboden. Probleem ligt dus zeker niet bij het transportbedrijf.

20 de mayo de 2026

Respuesta de Het Groene Paradijs

Excuses voor de lange wachttijd. Door de grote voorjaarsdrukte hebben zowel onze kwekers als onze klantenservice het de afgelopen periode uitzonderlijk druk gehad, waardoor sommige bestellingen helaas meer vertraging hebben opgelopen dan gebruikelijk.

In uw geval kwam daar helaas ook nog bij dat één van de bestelde planten niet meer leverbaar bleek te zijn en er eerst een alternatief gekozen moest worden voordat wij de bestelling verder konden verwerken.

Wij hopen dat uw bestelling inmiddels spoedig verzonden kan worden en wensen u alvast veel plezier met uw planten.

Aanrader!

Super snel geleverd, heel goede kwaliteit plantjes, goed verpakt en goede communicatie over wanneer ik mijn levering mocht verwachten. Ik zal hier zeker nog bestellen! Bespaart mij vele uurtjes ronddolen in drukke tuincentra op zoek naar de juiste plantjes. Een aanrader!

15 de mayo de 2026

op tijd zijn

13 de mayo de 2026

Respuesta de Het Groene Paradijs

Jammer om te lezen dat de levering niet zo snel is verlopen als u had gehoopt.

Door de grote voorjaarsdrukte kan het in deze periode helaas voorkomen dat bestellingen meer tijd nodig hebben dan gebruikelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Wij hopen dat u inmiddels veel plezier heeft van uw planten en wensen u nog een fijne dag.

VERSCHIKKELIJK

VERSCHIKKELIJK, IK KOOP HIER NOOIT MEER!!!! Dit is de 2e review die ik stuur aangezien ze nog steeds geen contact met mij hebben opgenomen. Ik heb 24 mei planten besteld voor ruim 400 euro. Nog steeds heb ik niks binnen. De communicatie is slecht; je krijgt van AI Kees een standaard mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik heb via de mail de order willen annuleren en mijn geld retour gevraagd, meer dan 400 euro! Krijg ik van AI Kees een antwoord wat daar niks mee te maken heeft. Ik kan dus zelfs de order niet annuleren. @het groene paradijs; neem alsjeblieft contact met mij op, het gaat om ordernummer; 000120166.

12 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Het Groene Paradijs

Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring.

Door de grote voorjaarsdrukte hebben zowel onze kwekers als onze klantenservice de afgelopen periode meer vertraging opgelopen dan gebruikelijk. Hierdoor hebben sommige bestellingen en reacties op e-mails helaas langer geduurd dan normaal.

Ik kan zien dat er inmiddels op uw e-mail is gereageerd. Wij begrijpen dat het wachten op een bestelling van deze omvang vervelend is en hopen dit zo spoedig mogelijk verder voor u af te handelen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De planten zagen er mooi uit en heel…

De planten zagen er mooi uit en heel goed verpakt.
Het enige minpunt is de erg lange wachttijd en geen reactie op mails dus communicatie kan veel beter.

Respuesta de Het Groene Paradijs

Fijn om te lezen dat de planten mooi waren en goed verpakt zijn aangekomen.

Excuses voor de lange levertijd en de beperkte communicatie die u heeft ervaren. Door de grote voorjaarsdrukte hebben zowel onze kwekers als onze klantenservice het de afgelopen periode uitzonderlijk druk gehad, waardoor reacties op e-mails soms langer op zich lieten wachten dan gebruikelijk.

Bedankt voor uw feedback. Wij nemen deze mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Wij wensen u veel plezier met uw planten.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen online planten meer voor mij

Bij ontvangst van 2 planten en 10 kleine potjes, was er al een tak afgekrakt van 1 plant. De andere takken waren geplooid (5 takken). De kleine potjes zaten tussen takken verpakt. De 2 grote planten zagen er erg triestig en droog uit.
De verkoper bleef zeggen dat de platen zich zullen herstellen, maar een afgekrakte tak gaat er niet terug aangroeien, en de geplooide takken zijn intussen ook afgekrakt, en ik bestel nieuwe planten, geen zielige afgekrakte of geplooide planten.
Uiteindelijk toch nieuwe plant gekregen, maar die zag er eigenlijk even triestig uit (met zelfs gaten in de bladeren) en alles hangt slap.
Geen online planten dus voor mij.

Respuesta de Het Groene Paradijs

Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de ontvangen planten.

Wij vinden het positief dat wij u destijds een vervangende plant hebben kunnen toesturen, maar betreuren het dat ook deze niet aan uw verwachtingen voldeed.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij nemen uw feedback mee.

Wij wensen u nog een fijne dag.

Geen levering na 4 weken

Na bijna
4 weken nog steeds geen levering, maar al wel alles betaald.

Respuesta de Het Groene Paradijs

Jammer om te lezen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten.

In dit geval is er helaas iets misgegaan bij de pakketdienst, waardoor de zending retour naar ons is gekomen. Hierdoor heeft de levering meer vertraging opgelopen dan voorzien.

Wij hebben hierover inmiddels contact met u opgenomen via e-mail om samen tot een passende oplossing te komen.

Wij bedanken u voor uw geduld en wensen u nog een fijne dag.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De planten zijn oké maar...

De planten zijn oké, maar de service is een paradijs in verval

Op 4 mei plaatsten wij wederom een bestelling bij Het Groene Paradijs, waar we in de afgelopen jaren vaker naar tevredenheid hebben gekocht. Deze keer liep het echter volledig mis.

Na 14 dagen radiostilte besloot ik op 18 mei te bellen voor informatie. Je krijgt dan steevast een voicemail die meldt dat men het te druk heeft om de telefoon op te nemen. Vervolgens heb ik een e-mail gestuurd met de vraag waar de levering bleef, expliciet aangevuld met de melding dat wij een lang weekend weg zouden gaan en de planten in die periode niet geleverd konden worden.

Pas op donderdag 21 mei kwam er een reactie. Er werd echter geen antwoord gegeven op onze vraag, noch werd er een leverdatum genoemd. En ja hoor: exact op zaterdagochtend – toen wij met de kinderen aan de andere kant van Nederland het Pinksterweekend vierden – werden de dozen bezorgd. De planten hebben het hele weekend in de volle zon gestaan bij temperaturen van boven de 25 graden. Bij thuiskomst op maandagmiddag troffen we de zending dan ook in deplorabele toestand aan.

Alsof dat nog niet genoeg was, bleek de levering incompleet. Het duurde tot 6 juni (ruim een maand na de bestelling) voordat de laatste doos arriveerde. Dit alles zonder enige persoonlijke communicatie; je moet het doen met een geautomatiseerde mail waar je als klant niets mee kunt sturen.

Tot overmaat van ramp voldeed de nalevering niet aan de specificaties. Besteld waren planten met een pothoogte van 10-20 cm, maar er werden miniplantjes in 8 cm potjes geleverd. Toen ik hierover mailde, liet het antwoord zich raden: Het Groene Paradijs was volgens henzelf niets te verwijten.

Dit was de laatste keer. Volgende keer rijden we wel naar een fysiek tuincentrum. Dan betalen we wellicht iets meer, maar kiezen we zelf de kwaliteit en besparen we onszelf een hoop gedoe en een klantonvriendelijke 'service'.

8 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Het Groene Paradijs

Excuses voor de lange levertijd die u heeft ervaren. Door de uitzonderlijke voorjaarsdrukte hebben zowel onze kwekers als onze klantenservice het de afgelopen periode aanzienlijk drukker gehad dan gebruikelijk. Hierdoor hebben sommige bestellingen en reacties op e-mails helaas langer geduurd dan wij graag zouden zien.

Wij begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer een bestelling niet volledig wordt geleverd en er gewacht moet worden op een nalevering.

Wat betreft de grootte van de planten willen wij graag aangeven dat wij werken met levende producten. De opgegeven afmetingen op de website zijn indicaties en planten kunnen afhankelijk van het seizoen, de groeiwijze en het moment van levering afwijken. De potmaat is daarbij leidend.

Wij vinden het jammer dat deze bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en bedanken u voor uw feedback.

Het Groene Paradijs 🌿

8 consejos para escribir buenas reseñas.