Valorada con 1 estrellas sobre 5

heb een aantal keer bij grutto besteld. zonder problemen. Deze keer gaat het goed mis. Ze leveren niet of niet op het juiste moment. Communicatie is bizar slecht. Telefonisch sowieso niet te berei... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het vlees is van zeer goede kwaliteit en smaakt heerlijk! Wij hebben zowel rund/kip en varken uitgeprobeerd. Wordt keurig hard bevroren en vacuüm verpakt geleverd. Vriendelijke bezorgers en hele duide... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De biefstukpuntjes zijn taai ofwel geen biefstuk. Aan de parelhoenfile zat ook nog een stuk poot ofwel geen file.

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service, niet nakomen van afspraken

heb een aantal keer bij grutto besteld. zonder problemen.
Deze keer gaat het goed mis. Ze leveren niet of niet op het juiste moment. Communicatie is bizar slecht. Telefonisch sowieso niet te bereiken. Via de mail komen er beloftes, maar gebeurt er niets.
Na twee weken gedoe nog steeds geen vlees, maar wel 200Euro overgemaakt.
Dit is absoluut de laatste keer dat ik hier bestel

16 de abril de 2026

Goede 1e ervaring

Ziet er goed uit en super goed vacuüm verpakt. Het was op de afgesproken dag geleverd en zelfs uren te vroeg dus top. Maar ik had besteld en dacht oei kijk die negatieve reviewen eens. Problemen lijken opgelost. Is mijn 1e keer en ben dik tevreden over levering.

PS: Vlees van goede kwaliteit. En 1 product kwam niet aan, maar direct reactie met tegoed bon. Ik kom wel terug hier :-)

24 de febrero de 2026

Helemaal klaar met grutto

Jaren besteld, ging altijd top. De laatste levering kwam niet. Reageren niet op e-mails, telefonisch niet bereikbaar.
Uiteindelijk een mail. Een technische fout in hun systeem. De order zou ook nooit binnen gekomen zijn bij ze (wat knap is als ik wel updates en trackings kreeg). Maar nooit vlees gehad.
Kreeg uiteindelijk een coupon ter compensatie. Heel vriendelijk!

3 weken later wel het lef om een mail te sturen dat er iets in hun systeem fout is gegaan of ik even wil betalen voor een levering die nooit geleverd is. Of ik binnen 48 uur even wil betalen voor vlees die nooit gekomen is, terwijl zij zelf (zwart op wit) hun fout hebben bevestigd.

Heb gemaild, voorzie nu alweer een slechte communicatie en dat als ik morgen bel ze telefonisch niet bereikbaar zijn.

Ben bereid dit juridisch verder op te pakken indien nodig.

Mij zijn ze kwijt na jaren aan klant te zijn.

10 de febrero de 2026

Bestelde niet ontvangen

Bestelde niet ontvangen, kan gebeuren. Maar na 7 keer bellen niemand met een oplossing of zelfs bereikbaar zijn dat kan niet. Helaas na aantal prima bezorgingen gaan wij nu stoppen.

2 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen vrijdag heb ik mijn pakket…

Afgelopen vrijdag heb ik mijn pakket ontvangen en helaas was de Ribeye niet goed gevacumeerd. Dus heb ik net als vele hier zo te lezen, de klantenservice gebeld en kreeg ik ook te horen dat ze niet te bellen zijn. Dat voelde vreemd, maar ik heb gewoon een mail gestuurd. Toen ik vandaag weer belde kreeg ik opnieuw te horen dat dit niet kon, zodoende kwam ik hier om te kijken wat er speelt, daar schrok ik van want een goede service is echt belangrijk. Maar waarom ik toch 5 sterren geef is omdat ik zojuist gebeld ben door Barend en hij me vertelde dat ze het probleem gaan oplossen. Ik heb gelijk gevraagd waarom ze zo slecht te bereiken zijn, en dit heeft met prive omstandigheden te maken van de persoon die de telefoon aanneemt. Heel vervelend dus! Ik heb wel gelijk een stukje feedback gegeven dat de IT afdeling wel aan het werk moet om dit op de site te vermelden en goed het bandje op de lijn aan te passen. Anders versterk je de onvrede en angst dat het niet goed komt, zoals men hier kan lezen.
Voor iedereen in dezelfde situatie als ik: stuur een mail of vul het contact formulier in. Ze zijn echt heel hard bezig alles te regelen!

2 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Delivery issue, customer service unresponsive

We recently had a very bad experience with Grutto. Our package of frozen food was delivered to the neighbor , even though we were at home all day long and definitely at the time of the delivery. No notification was put in our letterbox to let us know that it was delivered next door.
The neighbor left the package outside, since she did not have enough space in her freezer to keep it. And it was above zero degrees.
Thanks to her, she herself came and rang our doorbell to check if we can collect the package since it's been sitting outside and defrosting, so the food we received was already half defrosted.

Customer service phone number is unresponsive, we sent an email with complaints which was answered only a week later. To which we replied again and still no response from the company

Obviously we will not order anything from them again.

13 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bezorgtijd is niet aangehouden.

Bezorgtijd is niet aangehouden. Alerte buren hebben het pakket in hun vriezer gezet. Mails hierover worden niet beantwoord. Klantenservice is niet bereikbaar. Wat is daar aan de hand?

8 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Goed initiatief maar slecht uitgevoerd

Heel goed initiatief en ik zou er nog steeds kopen als het vlees fatsoenlijk gesneden en geportioneerd was. Zaken zoals gehakt zijn prima maar stoofvlees dat bijna 40€ per kg kost is allemaal ongelijk gesneden. Entrecote zo taai als een schoenzool. Ongelijke stukken vlees in andere verpakkingen waar je eigenlijk niks mee kan (dan zelf maar door de gehaktmolen draaien). Dat kan toch niet, als je premium prijzen vraagt dan moet de kwaliteit er ook naar zijn.

3 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hele slechte bezorging en…

Hele slechte bezorging en klantenservice : in de ochtend speciaal thuis gebleven, pakket zou geleverd worden. Track en trace geeft buiten de bezorgtijd aan dat het niet gelukt is om het pakket te leveren terwijl we thuis waren. Telefonisch is er niemand bereikbaar, ook al geeft de website en het bandje aan dat ze open zouden moeten zijn. Ook meteen gemaild met een klacht. Uiteindelijk is het pakket bezorgd maar nooit reactie van grutto ontvangen.

19 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Liegen, niet leveren met kerst.…

Er zou 22 december een pakket worden geleverd. Ik had hierop gerekend voor kerst. Na 8 x de voicemail te hebben gekregen (ondanks dat ze bereikbaar zouden zijn) en 3 mails verstuurd te hebben kreeg ik ene Nicky aan de lijn, die mij verzekerde dat het reeds betaalde pakket van 100 euro echt de 24ste zou worden geleverd.
Pakket is NIET geleverd, wat voor grote problemen met de kerst zorgde; ik heb namelijk niet zomaar 100 Euro extra om alsnog vlees te kopen, om van de stress en maaltijdplanning voor kerst maar niet te spreken.
Een paar jaar geleden was dit een sympathiek bedrijf, het is echter verworden tot pure oplichterij, die ondanks betaling hun nadrukkelijke beloftes niet nakomen.
Ik kom hier nooit meer terug; deze fout, juist met kerst, is NOOIT meer goed te maken.

22 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

GRUTTO geeft geen reactie bij vlees over de datum geleverd

Bij GRUTTO op 02-11-25 een gevulde kalkoen à 4,5 kg besteld en betaald (€145,00) op 21-11-25 keurig geleverd (diepgevroren) en zo onze vriezer ingeschoven. Gisteravond uit vriezer gehaald en wat bleek? De zg verse kalkoen was al op 27-10-2023 vacuüm verpakt en houdbaar tot 27-10-2025 !
Dus was al over de datum voordat ik hem bestelde.
Uiteraard meteen gepoogd in contact te komen met GRUTTO dmv hun contactformulier en verzocht vanmorgen contact op te namen want ja: hij is voor 9 gasten op kerstavond bedoeld. Tot op heden, 13:30 uur geen contact. Telefonisch NIET BEREIKBAAR, bandje dat het druk is. alleen per mail, ook geen reactie.
Wat nu? Onnodige Kerst-stress bij mij, heel erg jammer dit. Kan niet waar zijn toch??? foto van etiket als bewijs beschikbaar.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Reactie van GRUTTO: 23-12-25, 14:47 uur
Hoi Bianca,
Bedankt voor jouw bericht.
Mijn oprechte excuses voor deze verwarring! Wij zijn erachter gekomen dat de laatste batch kalkoenen die wij hebben geleverd allemaal verkeerd zijn gestickerd. De persoon heeft per ongeluk 2025 ingevoerd als THT-jaar. Dit zou het jaar van invries moeten zijn. Hierdoor staan beide jaartallen in de datums 2 jaar te vroeg.
Mijn oprechte excuses voor deze verwarring! Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag.
Groet & glimlach,
Nicky, Happy Customers

23 de diciembre de 2025

Overdatum kip geleverd

Op 19-12 kip pakket ontvangen. Kip in het pakket is houdbaar tot 15-12.. geleverde kip is dus 4 dagen overdatum. Klantenservice is gesloten terwijl deze open zou moeten zijn. Rampzalig.

19 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Triest dieptepunt voor wat ooit een goed initiatief was!

Deze ene ster is voor de betere herkomst van het vlees en de vis. De klantenservice van Grutto is diep triest!
Niet voor het eerst gaat er iets mis met de levering. Deze keer helemaal geen levering. Volgens de tracking lag het pakket om 08.58u in de koelauto, maar was na middernacht nog niet geleverd. En dat is vers en ingevroren leveren?! Berichten aan de bezorger worden niet beantwoord, Grutto is zelf ook onbereikbaar en beantwoordt de mails niet.
Dit is niet voor het eerst, maar wel de laatste keer. Jammer van wat ooit een goed initiatief was!

18 de diciembre de 2025

Lekker vlees fijne service

Gek dat ik zoveel negatieve reviews lees, ik heb meerdere malen besteld bij grutto, altijd netjes bevroren en snel geleverd. Ook goed vacuüm verpakt. altijd lekker vlees! Ik ben zelf groot fan.

7 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

4x besteld en ging goed maar daarna

4x besteld en ging goed. Gasconne lekker, 2x ree en kip iets minder mijn smaak, maar wel goed vlees. Echter sinds vorige maand gaat het totaal mis en heb ik spijt dat ik niet eerder andere reviews heb gelezen. De bezorgers zijn vage mensen altijd al geweest. Ze kunnen geen simpele naam uitspreken of lezen. Maar goed ze bezorgden. Nu is dat anders heb vorige week 3x zitten wachten op goudhoen die nooit arriveerde. Heb wel een koepon gehad, werd me eerst het exacte bedrag aangeboden,maar vond zelf dat het wel wat meer mocht zijn na 3 dagen voor niks wachten, niet reageren op mails van klantenservice en als je belt ze niet opnemen. Daar gingen ze mee akkoord en hebben iets meer gegeven, opzich redelijk. Jammer dat er niet meteen een meer klantvriendelijke optie wordt geboden wel. Echter denk ik dat ze vrijdagmiddag allemaal vrij zijn en als ze maandag terugkomen ze alle mails gewoon weggooien die ze in de tussentijd hebben gehad, want daar reageren ze nooit op. Laatste bestelling weer wildzwijn zou 5 december komen, zitten wachten komt niks, stuur mail en ze zeggen ow gek dat staat pas op 12 december bij ons. En dat nu al de hele maand lang bij meerdere bestemmingen. Om gek van te worden. Krijg gewoon bevestigingsmail van 5 december voor bezorging en in hun systeem staat schijnbaar iets totaal anders. Daarom mail gestuurd om te verifiëren wat er bij hun staat en wat bij mij, maar vrijdagmiddag was het al, dus geen reactie. Het is dus de eerste 4x goed gegaan, maar ow wat een drama laatste maand.

En inderdaad wat ik meer lees, blijf maar mails krijgen met reclame. Terwijl klantenservice dus mondjesmaat reageert. Fijn iniatief qua boeren en dieren. Maar ow wat een organisatie. Hoop dat ze dit snel verbeteren.

5 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.