Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog min taske fra LØS Studios for en uge siden, og jeg er virkelig godt tilfreds. Kvaliteten overraskede mig positivt, materialet føles solidt, slidstærkt og eksklusivt uden at tasken bliv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos

Escrito por la empresa

LØS Studios er et dansk brand stiftet af to unge gutter fra Århus. Vi har udviklet en taske, der er skabt til at holde, som du kan bruge til absolut alt, du foretager dig - alt i alt mens den kun gavner dit outfit. Vores taske er gennemtestet helt ind til benet, og vi har givet den alt, hvad den kan trække - uden den har formået at skuffe. Så om du skal på indkøb, weekendtur, i fitness, på festival, bruge den som håndbagage, i skole, på arbejde, i byen eller blot bære den for at fuldende dit outfit, så er vores taske der for dig.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn taske i god kvalitet.

Skøn taske i god kvalitet.

13 de abril de 2026

Respuesta de LØS Studios

Hej Mia, tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os - og endnu mere at du har haft en god oplevelse! De bedste hilsner fra LØS-teamet :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fejl på tasken – men fremragende kundeservice!

Lynlåsen på min taske gik desværre i stykker efter kun 14 dage, hvilket jeg var rigtig ked af, da jeg ellers havde været meget glad for tasken. Jeg kontaktede LØS Studios, og Niklas svarede hurtigt! Han tilbød straks enten fuld refusion eller en ny taske sendt. Det var en god oplevelse!

13 de abril de 2026

Respuesta de LØS Studios

Hej Jacob, tusind tak for din anmeldelse og hvor er vi glade for du har haft en positiv oplevelse hos os :) de bedste hilsner fra LØS-teamet

Vildt god service!!!

21 de marzo de 2026

Respuesta de LØS Studios

Hej Rosa, tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for du er tilfreds med oplevelsen hos os :) mange hilsner fra LØS-teamet !!

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice

5 de marzo de 2026

Respuesta de LØS Studios

Hej Carl, vi er rigtig glade for at høre du var tilfreds med vores service. Tusind tak for din anmeldelse. Mange hilsner fra LØS-teamet :)

God service. Endnu bedre produkt🙌🏽

18 de febrero de 2026

Respuesta de LØS Studios

Hej Daniel, tusind tak for at anmelde os. Vi er rigtig glade for du er tilfreds med din ordre hele vejen rundt :) mange hilsner fra LØS-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice. Indtil videre har jeg været virkelig glad for tasken

25 de febrero de 2026

Hej Thomas,
Tusind tak for din anmeldelse og vi. er rigtig glade for, at både tasken og oplevelsen hos os har været, som du ønsker :) de bedste hilsner fra LØS-teamet

Bedste køb i 2026

Virkelig fed taske i god størrelse og i slidstærkt bomuld. God pris og super god kvalitet. De svarer hurtigt når man skriver til dem og leverer også lynhurtigt.

Kæmpe anbefaling herfra og klart mit bedste køb i 2026 selvom vi kun er i februar!

20 de febrero de 2026

Kære Emil,
tusind tak for den gennemgående anmeldelse, det hjælper os virkelig meget! Vi er så glade for, du kan lide tasken, og endda nominerer den til årets køb, det er jo næsten ikke til at få armene ned over :) mange hilsner fra LØS-teamet ❤️

Virkelig fed taske!

Virkelig fed taske!! Den fitter perfekt og er god kvalitet. Kan kun anbefale!!

16 de febrero de 2026

Hej Kristine,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for du er tilfreds med tasken, dens kvalitet og pasform :) mange hilsner fra LØS-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega fed og stilet taske i så god…

Mega fed og stilet taske i så god kvalitet. Vil helt sikkert anbefale

16 de febrero de 2026

Respuesta de LØS Studios

Hej Anna, tusind tak for din anmeldelse og anbefalingen. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med tasken - så kan vi ikke ønske mere ❤️ mange hilsner fra LØS-teamet

Tip top taske

Behagelig, praktisk og super stilet. Endelig har jeg fundet en skuldertaske jeg kan bruge til alt og som ikke er irriterende at bære. Fantastisk produkt til en fremragende pris. Vink farvel til din gamle totebag, for denne taske fra LØS er et must have!

Hej Alexander,
tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi virkelig glade for - og endnu gladere er vi for, at du er så glad for tasken og dens funktion :) mange hilsner fra LØS-teamet ❤️

Lækkert produkt (taske)

Lækkert produkt (taske), som jeg vil have i begge farver.
Websitet fungerer godt og bestilling og fakturering gik nemt og hurtigt.
Samlet set en super oplevelse at handle med LØS Studios.

Respuesta de LØS Studios

Hej Tom, tusind tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for, at hele oplevelsen har fungeret, som det skal - og at det samme gælder for tasken :) Mange hilsner fra LØS-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Havde et enkelt spørgsmål som de vendte hurtigt tilbage på, så servicen er også i top

9 de febrero de 2026

Respuesta de LØS Studios

Tusind tak for din anmeldelse her på platformen, og hvor er vi glade for, du er glad for din oplevelse hos os ❤️ mange hilsner fra LØS-teamet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra!
Hurtig levering, høj kvalitet og stilrent!

11 de febrero de 2026

Respuesta de LØS Studios

Hej Frederik, tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, du er tilfreds med oplevelsen ❤️ mange hilsner fra LØS-teamet

Simpelt, men guld værd

Havde brug for noget jeg kunne bruge til uni, og er overraskende glad for mit valg. Simpel lækker taske, som gør vejen til og fra uni lidt nemmere

Respuesta de LØS Studios

Hej Frederik, vi er glade for, at uni nu er blevet nemmere for dig - og at du blev glad for tasken! Mange hilsner fra LØS-teamet ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god taske med god kvalitet og…

Mega god taske med god kvalitet og hurtig levering

11 de febrero de 2026

Respuesta de LØS Studios

Hej Mads, tusind tak for at anmelde os her på platformen, det hjælper os rigtig meget. Vi er så glade, at du kan lide tasken ❤️ mange hilsner fra LØS-teamet

Varmt!!

Varmt!!

Købte både beige og sort

Respuesta de LØS Studios

Hej Victor, tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for du er tilfreds ❤️ mange hilsner fra LØS-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog min taske fra LØS…

Kvaliteten overraskede mig positivt, materialet føles solidt, slidstærkt og eksklusivt uden at tasken bliver tung. Syningerne er pæne og gennemførte. Man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over detaljerne.

Størrelsen er også perfekt til hverdagsbrug. Den rummer det nødvendige uden at fylde for meget, og den sidder behageligt på kroppen. Remmen føles behagelig og justeringen fungerer præcist, så den kan tilpasses, som man vil have den.

Respuesta de LØS Studios

Kære Anders, tusind tak for din dybdegående anmeldelse, det er simpelthen så dejligt at høre vores taske er lige som den skal være :)
mange hilsner fra LØS-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

LØS tasken er rigtig fin

LØS tasken er rigtig fin. Lækker kvalitet. Flot design. En taske, der fuldender et outfit og samtidig er praktisk i hverdagen. Plads til PC med lille inderlomme til småting.

Respuesta de LØS Studios

Tak for den enormt flotte anmeldelse, Anja - vi er så glade for at høre, tasken lever op til forventningerne ❤️ mange hilsner fra LØS-teamet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.