Gunpit.dk er uden sammenligning den mest professionelle butik hvad pneumatiske våben angår i DK. Herligt sted at finde nyt “legetøj” til voksne! Købte en harmonic tuner som til stor tilfredshed løste... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har købt PCP luftgevær og tilbehør hos Gunpit. God service i forbindelse med køb og levering. Da der opstod et problem med geværet kort efter ibrugtagning var der uovertruffen hjælp at hente hos Eri... Ver más
Faldt over firmaet på nettet, da jeg bl.a. skulle finde hagl og skiver til min luftpistol. Jeg skal love for, at her får man lynhurtige og yderst kvalificerede svar samt en ultrahurtig service / lev... Ver más
Har købt FX Impact M3, PCP kompressor og andet tilbehør hos Gunpit. Er blevet mødt med en uovertruffen service, altid hurtig respons på mail, og i øvrigt en meget imødekommende betjening. En varm anb... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Gunpit.dk
Escrito por la empresa
Vi tilbyder branchens bedste kundeservice, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med os helt fra kl. 8 til 20.00 om aftenen hele året rundt. Bliv ikke overrasket hvis vi besvarer dig før og efter almindelig åbningstid.
Autoriseret forhandler af - Air Arms - Airgun Technology - FX Airguns - KalibrGun - RTI Arms - Zbroia
Información de contacto
Tjørring Hovedgade 33, 7400, Herning, Dinamarca
- kundeservice@gunpit.dk
- gunpit.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og kompetent vejledning ved køb
God og kompetent vejledning ved køb. Hurtig levering, også ved bestillingsvarer.
Kommer bestemt til at handle hos Erik igen.
Bestiller og varen er der dagen efter
Bestiller og varen er der dagen efter , kan det blive bedre
Gunpit har rigtig god service
Gunpit har rigtig god service, har fået et ny våben inden for 24 timer. Var meget positivt overrasket. Jeg vil gerne give 6 stjerne.
Service i højsæde
Erik hos gunpit giver god gammeldags, personlig service og har Gode produkter.
Erik
Erik - Gunpit i Tjørring - har stor viden om luftvåben, og han er meget hjælpsom og klar til at besvare spørgsmål, også efter selve købet. Butikken kan varmt anbefales!
Tommy
Hurtigt svar og hurtig forsendelse👌
De rigtige produkter / hurtig levering!
De rigtige produkter til en acceptabel pris og ikke mindst hurtig levering…
De sender varerne lynhurtigt og tingene…
De sender varerne lynhurtigt og tingene er bare i orden og der er hjælp at hente hvis man er i tvivl om noget
Varene kom dagen efter de blev bestilt
Gunpit.dk - Er de bedste i DK!
Jeg har købt en Fx impact M3 og jeg må sige at Erik fra Gunpit yder en fantastisk service og hans ekspertise på området er umatchet i Danmark.
Jeg vil klart anbefale Gunpit og Erik til alle der er på udkig efter luftgevær og vejledning i højeste kvalitet. Jeg har kun gode ting at sige!
Altid en fornøjelse at handle hos
Altid en fornøjelse at handle hos, service i særklasse som ikke ser ret mange steder mere.
God betjening meget hurtig levering
Havde truffet et forkert valg
Havde truffet et forkert valg, og troede pengene var spildt.
Men nej, Erik og jeg fandt en løsning, vi begge kunne være tjent med.
Fair behandling, god service, stort udvalg = Gunpit.dk
Totalt i orden forretning
Totalt i orden forretning, med dygtige og kompetente folk, som sætter tid af til kunden💪🏼
Kompetent dygtig og serviceminded !
Erik leverer en optimal service hver gang man handler med ham.
Erik har haft mig i telefonen flere gange når jeg har haft brug for det efter ny kaliber på min FX Wildcat, ( købet hos ham ) herfra har han fortalt mig hvad jeg skal gøre vedr justeringer-og det virker !
Vender altid hurtigt tilbage på henvendelser.
Bor i København men det er her jeg handler !
Har handlet med gunpit.dk et par gange
Har handlet med gunpit.dk et par gange, og det er super professionel service Erik leverer. Jeg har kun positive ting at sige om dette sted. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her !!
La experiencia Trustpilot