Gunpit.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gunpit.dk er uden sammenligning den mest professionelle butik hvad pneumatiske våben angår i DK. Herligt sted at finde nyt “legetøj” til voksne! Købte en harmonic tuner som til stor tilfredshed løste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt PCP luftgevær og tilbehør hos Gunpit. God service i forbindelse med køb og levering. Da der opstod et problem med geværet kort efter ibrugtagning var der uovertruffen hjælp at hente hos Eri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faldt over firmaet på nettet, da jeg bl.a. skulle finde hagl og skiver til min luftpistol. Jeg skal love for, at her får man lynhurtige og yderst kvalificerede svar samt en ultrahurtig service / lev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt FX Impact M3, PCP kompressor og andet tilbehør hos Gunpit. Er blevet mødt med en uovertruffen service, altid hurtig respons på mail, og i øvrigt en meget imødekommende betjening. En varm anb... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de armas

Sobre Gunpit.dk

Escrito por la empresa

Danmarks 100 % dedikerede online univers for dig, der ønsker de bedste brands inden for luftgeværer, luftpistoler og tilbehør hertil.

Vi tilbyder branchens bedste kundeservice, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med os helt fra kl. 8 til 20.00 om aftenen hele året rundt. Bliv ikke overrasket hvis vi besvarer dig før og efter almindelig åbningstid.

Autoriseret forhandler af - Air Arms - Airgun Technology - FX Airguns - KalibrGun - RTI Arms - Zbroia

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

77 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Har Handlet et pcp gevær

Har Handlet et pcp gevær , og en masse udstyr hos Gunpit.
Erik var super hurtig med svar på spørgsmål. selv om man havde mange ;).
man følte sig virkelig godt behandlet, og tingene er som aftalt.
kan varmt anbefale gunpit og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Erik.

1 de abril de 2022

God købsoplevelse og support

Da der opstod et problem med geværet kort efter ibrugtagning var der uovertruffen hjælp at hente hos Erik. Dels i form af god vejledning i forsøg på udbedring af problemet og dels ved returnering mhp. reparation.
Har nu et styk velfungerende gevær og ville aldrig betænke mig på at bruge eller anbefale Gunpit igen.

6 de diciembre de 2021

God oplevelse.

En varm anbefaling herfra, og ser selv frem til flere handler!

2 de noviembre de 2021

Super god Service

Super god Service. Han står altid klar til at hjælpe også uden for arbejdstid. Jeg sætter stor pris på den hjælp jeg har fået.

20 de julio de 2020

Super service.
Hurtig levering.

Da jeg ikke havde fået mit tracking nummer skrev jeg til gunpit kl. 7 om morgenen og de svar efter 10 minutter, at mailen med tracking nok var i mit spamfilter så jeg fik bare tracking nummeret igen i deres svar på min mail.

9 de junio de 2020

Eminent kundeservice

Eminent kundeservice, med god vejledning, så man kan tilpasse sine behov og sit budget til den bedste pakkeløsning. Super hurtig svar per mail, og hurtig og nem levering med GLS. Jeg vil klart handle her fremover til alt mit Luftgevær grej.

19 de mayo de 2020

Diana 350 hos Gunpit.dk

Vi købte et Diana hos Gunpit.dk, så min son kan faa provet lidt maalskydning udover lerduer.
Super god service. Vi kan varmt anbefale Gunpit. Vil helt sikkert handle igen.
Rune S. Mortensen
9440 Aabybro

11 de abril de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, stort udvalg og super service

Jeg havde et spørgsmål angående et produkt, jeg havde købt. Her skrev jeg en mail til Gunpit kl. 22.20, fem minutter senere fik jeg et dybdegående svar. Denne form for service har jeg ikke oplevet andre steder. Derfor 5 stjerner

8 de enero de 2020

fik den bedste dag

fik den bedste dag, hvor jeg tog den lange vej fra Kalundborg. til Gunpit, i Ringkøbing for at bytte et gevær jeg havde købt, med et mere passende, kan ikke sige mere ind en super service! køre helt klart gerne den lange vej igen :).

30 de diciembre de 2019

Tip top

Lynhurtige og høflige svar på henvendelse via chat, og sågar på en lørdag aften.
Hurtig ordrebehandling og levering.

Håber på at se forretningen og vareudvalget vokse.

3 de diciembre de 2019

Fantastisk Service

Fantastisk Service, og fantastisk hjælpsom. Stor ros til Erik Grønne for hans engagement og tilgang til selv de små handler. Altid er han hjælpsom med råd og vejledning. Man mærker at han selv brænder for sporten / hobbyen.

Har handlet en PCP riffel med tilbehør efter hans råd og ekspertise og den er præcis det vi ledte efter. Servicen er ikke set på samme niveau her i landet før, så stor respekt herfra. Vi havde mange spørgsmål inden vi købte og vi fik præcise ærlige svar hver gang. Det er der mange der kunne lære noget af.

Næste riffel bliver også købt herfra. !

MVH
Kenneth F.

2 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og udvalg langt langt udover det sædvanlige.

Her er virkelig en forretning/online shop, som har forstået begrebet “god service” og faktisk langt mere til - en ting som man skal kigge langt efter i lille Danmark. Man kan virkelig mærke, at manden bag gunpit.dk, Erik Grønne, har en stor interesse og kendskab inden for luftvåben. Jeg har endnu selv kun lavet mindre køb på hjemmesiden, som i øvrigt er flot, brugervenlig og overskuelig. Herudover har jeg skrevet med Erik et par gange omkring råd og vejledning - aldrig har jeg fået så hurtige svar, og endnu mere vigtigt fyldestgørende og brugbare svar - man kan virkelig mærke, at han brænder for faget.

Jeg glæder mig til forhåbenligt meget snart, at gøre et godt køb af en af de lækre pcp-våben.

Slutteligt skal nævnes, at udvalget blandt luftvåben i denne shop, er helt unikt og som ikke ses andre steder i Danmark - heriblandt kan nævnes Kalibrgun og Airgun Technology og mange andre.

5 store stjerner herfra.

Vh.

David

14 de junio de 2019

Gunpit.dk

Gunpit.dk
Kan helt klart anbefales beder service og venlighed findes ikke nogen steder så derfor 5 stjerner her fra

13 de mayo de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.