De recruiters zijn niet ok. Ik heb me als wit persoon gediscrimineerd gevoeld tijdens de sollicitatie. Kunnen ze eindelijk beter personeel aannemen, sturen ze deze weg. Men zoekt alleen personeel dat... Ver más
Ervaring zaterdag 5 april Medewerkers in tram, bestuurder en achterin loket of een hele grote mond tegen iedereen omdat de uitcheck niet werkte, zoek t maar uit wa s haar grote mond vanaf prinsesg... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Gemeentelijk vervoersbedrijf biedt informatie over het openbaar vervoer in Amsterdam. Kaartsoorten en tarieven, haltetijden, actuele reisinfo.
Holanda
- gvb.nl
Sukkels
Meest incompetente vervoerder die ik ooit heb gezien. Tram valt uit, vervangende bus geregeld. Voor een rit van 5 tot 10 minuten, heeft die kaulo bus 40 minuten vertraging. De bus moeat zekwr uit timboektoe komen? Wat een idioten! Vermijd Amsterdam als je kan.
Ze zijn nooit op tijd slechte service…
Ze zijn nooit op tijd slechte service en de bussen zijn vies
Ik haat de tram heb zovaak meegemaakt…
Ik haat de tram heb zovaak meegemaakt dat ik bij de halte sta en de tram gewoon door rijd ens als je naar binnen kan maakt ie m gelijk dicht mensen nog achter mij en rijdt gewoon weg mensen en de conducteur die achter zit ziet alles maar zegt niks die kijkt gelijk de ander kant op en als je erwat van zegt met een stem dat iedereen het hoort wou de tram niet meer verder rijden tot ik zij ik stap nuet uit bel de politie toen ging je wel rijden ik haat de tram laatste jaar nu veel meer
Hoe kan je het OV NOG slechter…
Hoe kan je het OV NOG slechter bereikbaar maken voor iedereen? Nou het GVB presteert het ieder jaar weer.
Waarom moet je eerst 10 minuten lopen om een tram te kunnen pakken vanaf de Pijp om naar het station te gaan? De metro heeft namelijk ook wel eens storing.
De metro hanteert ook nog eens dorpstijden dus voorheen kon je tenminste nog met tram 12 om 00.47 in de Pijp terecht komen. Anders moet je weer met die achterlijke nachtbus waarvoor je het dubbele betaald, die de halve stad langs gaat en je er uit moet waar je nog steeds niet moet zijn.
Als je naar het Muntplein wil moet je ook eerst die metro in en dan weer een kilometer terug lopen.
WAAROM is er geen enkele tram meer die fatsoenlijk door de binnenstad rijd vanaf station de Pijp.
Tram 3 opgeheven, tram 24 wordt nog steeds genist met de oude route en de metro hanteert nog steeds achterlijk vroege tijden om er mee te stoppen en start in de ochtend, vooral het weekend veel te laat op
Slecht ter been/ in de kou gezet door het gvb rare dienst regeling nu
Waardeloos Gvb houd geen rekening met mensen slecht ter been of invaliden mensen. Woon op de meeuwenlaan in Amsterdam noord.sinds vandaag zijn al die dienst regelingen veranderd. Je rijd eerst heel noord door wat je een hoop geld kost naar het winkel centrum.Overstappen wat in begin niet hoefd naar het centrum of naar de bouw markt dat de bus er voor stopte kan dit nu niet meer omdat het voor mij te ver lopen is waardeloos ben niet de enigste die hier over klaagt. Bedankt gvb dat jullie de ouderen laten barsten waardeloos en nog eens waardeloos hoe jullie met ouderen en invaliden mensen om gaan.
MICHELLE ( klant service van GVB )
Ik wou een abonnement kopen voor de rit van Toolenburg Noord Hoofddorp naar Amstel station Amsterdam .Ik had RANDSTAD NOORD ZONE MAAND ABONNEMENT GEHAD . Ik heb OVshop , connexion , Ovchipkaart gebeld maar ze konden me niet helpen want ze waren erg brutaal en onbeschof . Toen heb GVB klantservice gebeld en wordt meteen geholpen bij MICHELE . Een zeer lieve en vriendelijk vrouw en goed uitleg .Ik ben zeeeeeeer tevreden. Dankjewel MICHELLE , Super
Geen reactie sinds twee maanden
Ik heb ongeveer twee maanden geleden via hun website een klacht ingediend.
Helaas nooit een reactie terug gekomen.
Wat een ongehoorzaamheid!
Vandaag in tram 12 van het GVB in…
Vandaag in tram 12 van het GVB in Amsterdam: wat een geweldige conducteur!
Hij zong, was ontzettend beleefd en zorgde ervoor dat iedereen die binnenkwam meteen een glimlach op z’n gezicht kreeg. Echt bijzonder om te zien dat er nog mensen zijn die zó genieten van hun werk.
Ik ben fan van Rob Westerop 👏
GVB, wij willen meer mensen zoals Rob!
Heel erge onbeleefde conducteur
Super onbeleefde conducteur, was een klein probleem bij het inchecken en we vroegen om hulp. Hij zegt dat is niet mijn probleem. Later maakt die ruzie met een andere vrouw.
Super onbeleefde conducteur
Super onbeleefde conducteur van tram 1 en asociaal.
Vaak vertraging / uitval.
Vaak vertraging / uitval.
Als er een storing is mag je hopen dat je uberhaubt die dag nog naar huis kan met de metro.
Dit gebeurt wel vaker
Bus 37 Amsterdam Amstel naar Amsterdam…
Bus 37 Amsterdam Amstel naar Amsterdam noord station, de moeilijkste lijn elke keer moet je meer dan 30 minuten wachten al jaren
Immer zu spät & so überfüllt, dass keiner mehr Platz hat
Die Busse sind seit ich die neue Jahreskarte, also seit 4 Monaten, hab vielleicht 3 Mal pünktlich gekommen. Jedes Mal verpasst man den Anschluss, weil der vorige Bus zu spät und der Anschluss zu früh kommt. Außerdem sind die Busse so überfüllt, dass man selbst wenn einer kommt, nicht Mal rein passt, aber einen größeren oder 2 Busse zu schicken ist zu viel verlangt. Bin heute um eine Stunde früher dran gewesen als letzte Woche und komme trotzdem zu spät. Das ist keinen Cent werd und man zahlt aber über 500€ dafür. Bin schon so weit, dass ich sage die GVB sollte ihre Kunden bezahlen und nicht anders rum, damit noch jemand mitfährt, aber leider entfernt die Stadt alle Parkplätze und macht 1000 Kurzparkzonen, sodass man auch noch von den sch*iß Bussen abhängig ist. Eine Frechheit ist das.
Misschien niet de deuren sluiten als de…
Misschien niet de deuren sluiten als de metro nog half leeg is en mensen nog instappen. Je bent al 5 minuten te laat, kan best 10 seconden bij. Voelt sadistisch.
Viel zu kompliziertes System
Op zondag 16 november
Op zondag 16 november, waren wij anderhalf uur vastzaten in de lift van metrostation Vijzelgracht. Die dag wilden we rond 13.15 uur tram 7 nemen vanaf Molukkenstraat richting Slotermeer om naar Rijksmuseum te gaan. We moesten namelijk om 14.00 uur werken aan de Spiegelgracht. Tram 7 werd aangegeven op de tv en in 9292, maar kwam niet. We hebben toen bus 22 naar Muiderpoort genomen. Daar gaf 9292 aan dat tram 1 richting Osdorp ons naar het Rijksmuseum zou brengen. Op de tramhalte stond echter “buiten dienst”. Tram 1 richting Osdorp kwam aan. Een passagier voor ons vroeg de chauffeur wat er aan de hand was, maar hij wilde niets uitleggen. We zijn dus ingestapt en hebben op de tv in de tram gecontroleerd of deze ons inderdaad naar het Rijksmuseum zou brengen. Toen merkten we dat de haltes die op het scherm werden aangegeven niet overeenkwamen met de werkelijke haltes. We besloten om in De Pijp uit te stappen om metro 52 richting Noord te nemen, uit te stappen bij Vijzelgracht en zo naar Spiegelgracht te gaan. Het was dus ongeveer 14.00 uur toen we bij Vijzelgracht aankwamen. Omdat Vincent last heeft van hoogtevrees in de indrukwekkende roltrappen van Vijzelgracht, namen we de lift. We stonden samen met 4 andere volwassenen en 3 kinderen in de lift. De lift kwam halverwege vast te zitten. Normaal gesproken zou er plaats moeten zijn voor 13 personen. We bleven daar anderhalf uur. De hulpverleners hebben ons goed geholpen en gerustgesteld. De cabine is transparant, dus we konden de leegte onder ons zien. We hebben gewacht op hulpverleners en uiteindelijk op de brandweer, die door de demonstraties moeite had om ons te bereiken. Uiteindelijk opende een brandweerman de deur en vertelde ons dat we via een ladder in een zeer smalle ruimte tussen de lift en de muur en boven de leegte naar boven moesten klimmen. Een brandweerman hielp ons beneden. Een andere brandweerman hielp ons boven. Ze waren geweldig en zeer bekwaam. Maar we waren erg bang. Vincent heeft twee heupprothesen. Voor hem is het moeilijk om een ladder te beklimmen en hij is ook erg hoogtevrees. De moeders gingen eerst naar boven, daarna de kinderen. Vincent ging daarna en we waren erg bang. Natacha huilde veel. Natacha ging als laatste. Toen we eenmaal uit de lift waren, bevonden we ons in die ruimte naast de roltrappen. Op een soort vierkante roosters. We moesten nog hoge treden beklimmen in deze vierkante roosters. Te hoog voor Vincent. Toch heeft hij het gedaan. Met de hulp van een brandweerman. Het was heel spannend. Op een gegeven moment klom de brandweerman op een trede die kapot was. We waren weer bang. Boven aan de trap moesten we nog een ladder beklimmen, vervolgens over een reling stappen en ons in de armen van een brandweerman laten vallen. De brandweerlieden hebben heel goed voor ons gezorgd. Maar we waren heel erg bang en geschokt.
We waren op weg naar de Spiegelgracht omdat Vincent een improvisatiestage gaf en Natacha daar aan deelnam. Er waren acht deelnemers die voor niets waren gekomen.
In een woord slecht
In een woord slecht. Onvriendelijk personeel. Hele lange wachttijden. Bussen die nooit volgens dienstregeling rijden. Ik ben 3 keer in de week te laat op mijn werk door het OV. Vooral de lijn 35 is waardeloos.
Lijn 34
Lijn 34 van de GVB Amsterdam, ooh lijn 34… de meest irritante buslijn in Amsterdam. Bussen die niet komen, HEEEEEL vaak storingen! Als je afhankelijk bent van het OV en moet werken, neem vooral geen ‘precies op tijd’ bus, want negen van de tien keer valt juist díe bus uit, precies wanneer jij hem nodig hebt. BLOED IRRITANT!!! En dit komt niet door aanpassingen, het is gewoon meestal een drama, het lukt ze gewoon niet om op tijd te komen, of, wat ook weleens gebeurd, is dat ze VEEL te vroeg komen! En dit speelt al sinds JAREN.
Wat een puinhoop
Wat een puinhoop. Tramlijn 5 heeft 10 minuten vertraging op een traject dat 8 minuten duurt. Trein naar Enschede net 1 minuut te laat, dus gemist.
Más información sobre otros tipos de reseñas.