Chauffeur speelt koran af
Tram 3 in den haag, een chauffeur die de koran afspeelt via zijn telefoon. Verschrikkelijk!
Een oudere kennis belde de klantenservice om te vragen waarom er geen elektronische tijdnood staat. Er wonen veel ouderen in de buurt en niet iedereen wil/ kan een qr code scannen. De dame van de klantenservice was uitermate klant onvriendelijk. Wist niks, wilde niks en zei niks. Waarom werkt deze persoon op een klantenservice???
In de tram naar de Keizerstraat, stond de helft van de passagiers klaar om uit te stappen. De tram reed door omdat kennelijk niemand er aan gedacht had op het knopje te drukken… maar de chauffeur moet die passagiers gezien hebben. Belachelijk dit!
Plotseling is de ticketprijs voor 2026 verhoogd. Waarom? De klantenservice is verschrikkelijk. De stoelen in de tram zijn vervallen. De tram rijdt niet op tijd. 😡
Sta je bij de halte s'avonds. Heel goed de aansluiting gevolgd in de app, word gewoon de rit weggehaald. Rit vervallen! En waarom? Omdat er niet veel mensen staan bij de halte? Alsof HTM de reizigers een plezier doet. De meest vreselijk ov bedrijf is Nederland. Ik reis veel met HTM, en kan een boek schrijven met slechte ervaringen.
Half 1 snachts ik sta bij de halte laatste tram die rijd zo langs de stop nu kan ik 2.5 uur lopen die chauffeur stond me nog net niet uit te liggen volgende keer spring ik ervoor maar stoppen zal die ben zo kwaad wat een nare nare vent
Born and raised in this city, I have become accustomed to hate our own public transportation. Never ever on time, always busy, unfriendly personnel, dirty, unsafe and expensive. Go walking or rent a bike. You’ll regret taking our pt…
HTM is een goede vervoermaatschappij in Den Haag en ik heb zelf niet veel problemen ervaren met hun.
Je ontkomt zelden aan hun als je in Den Haag en omstreken met de openbare vervoer reist.
HTM is a good transport company and I didn't experience much trouble with them.
You rarely can avoid them if you travel with public transit in The Hague and the surrounding region.
Más información sobre otros tipos de reseñas.