Vores håndklædetørre kom som lovet, er rigtig fin og fungerer lige som den skal - den er vi godt nok blevet glade for!
Consulta las opiniones de los clientes
En termostat på en leveret håndklædetørrer var gået i stykke. Vi sendte en reklamation. Kort tid efter fik vi besked om at firmaet havde sendt en ny enhed. Fantastisk service
Levering indenfor lovet leveringstid. God betjening i webshoppen. Dog ingen respons fra kundeservice , da vi sendte en mail med et spørgsmål vedr fragten. Den betalte vi for, men når man læste betal... Ver más
Varene er fine, men vi havde aftalt at hvis der ikke var nogen hjemme, skulle kasserne sættes i carport. Chaufføren hørte det endda. Chaufføren gad ikke engang af undersøge om nogen var hjemme, nej ha... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de radiadores
- Reformas de baño
- Proveedor para baños
- Tienda de insumos para plomería / fontanería
Sobre Håndklædetørrer.dk
Escrito por la empresa
Vores virksomhed har et stort udvalg af håndklædetørrere i forskellige størrelser og stilarter, der passer til ethvert badeværelse. Fra moderne og minimalistiske design til mere traditionelle udseende, vil vores kunder finde et bredt udvalg af håndklædetørrere, der passer til deres stil og behov. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give en pålidelig og holdbar ydelse.
Udover vores udvalg af håndklædetørrere har vi også et stort udvalg af radiatorer i forskellige størrelser og stilarter. Vi har radiatorer til ethvert rum i huset og i enhver stil. Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give en effektiv og pålidelig opvarmning af rummet. Vores radiatorer er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at holde i mange år.
Vores showroom er beliggende i Vallensbæk Strand, hvor vi byder vores kunder velkommen til at se vores produkter og modtage personlig rådgivning. I vores showroom kan du se og røre ved vores varer, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit hjem. Derudover kan vores kunder også bestille vores varer online på vores hjemmeside og få dem leveret direkte til deres hjem.
Adresse: Egeskovvej 9-11, 2665 Vallensbæk Strand

- haandklaedetoerrer.dk
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Uovertruffen kundeservice.
Super godt og bredt udvalg - hjælpsomt personale i butikken i Vallensbæk Strand. Jeg endte med at bestille online - super hurtig levering.
Super dygtig personlig hjælp som hurtigt kunne beskrive og finde variationer som matchede vores behov.
Jeg er i gang med en totalrenovering af mine to badeværelser og kommer helt klart til at købe mere i den forbindelse.

Respuesta de Håndklædetørrer.dk
Laaaaang leveringstid, intet svar og forkert vare
Bestilte min håndklædetørre + den ventil der skulle med i november.
Fik svar om den var i retsordre da jeg havde bestilt den men at der Max ville gå 14 dage.
Skriver og ringer efter 3 uger og en dame siger hun vil sørge for der bliver ringet tilbage med en status men det sker ikke.
Ringer igen dagen efter og får at vide den kommer snart der før jul.
Det er så først lige modtaget her i sidste uge og så endda med den forkerte ventil. Jeg skriver selvfølgelig til dem da den er 2 mdr. forsinket og når den så endelig kommer, er ordren forkert. Mailen er sendt til dem for 3 dage siden og stadig intet svar men de har selvfølgelig husket at trække pengene hvilket jeg synes er for dårligt da jeg ikke har modtaget den rigtige ordre endnu og heller intet svar. Der burde være en meget stor kompensation.
Der blev aldrig tilbudt andre som I skriver da I ikke svarede eller vendte retur på mails eller telefon.

Respuesta de Håndklædetørrer.dk
Vender ikke tilbage på reklamation
Fik leveret en tørrer med skæv påsvejst fastgørelses anker. Reklamerede med fotodokumentation d. 20-01-26 og har stadig intet hørt.

Respuesta de Håndklædetørrer.dk
Fantastisk service og virkelig hurtig…
Fantastisk service og virkelig hurtig levering.
Blev ringet op vedr. lagerstatus på den vare jeg havde bestilt. vi blev enige om en anden og bedre vare, som jeg fik til samme pris og fik leveret samme dag!

Respuesta de Håndklædetørrer.dk
Jeg havde en god oplevelse ved at…
Jeg havde en god oplevelse ved at handle der. En af mine varer var udsolgt det ringede en sælger og gjorde opmærksom på samtidig med han kom med råd og vejledning og tilbød at sende en tilsvarende var. Varerne kom i god stand alt ser godt ud. Godt tilfreds.

Respuesta de Håndklædetørrer.dk
Kundeservicen er i højsæde her!
Kundeservicen er i højsæde her!
Vil til enhver tid anbefale firmaet, deres produkter og deres service
Levering indenfor lovet leveringstid
Levering indenfor lovet leveringstid. God betjening i webshoppen.
Dog ingen respons fra kundeservice , da vi sendte en mail med et spørgsmål vedr fragten. Den betalte vi for, men når man læste betalingsbetingelserne igennem stod der at fragten var gratis ved køb over et vidst beløb - hvilket vi var langt over. Så derfor KUN 4 stjerner.
Den vare jeg havde bestilt var desværre…
Den vare jeg havde bestilt var desværre ikke på lager alligevel.
Vi fandt en løsning, og det nye produkt var der dagen efter.
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid. Jeg skulle rykke for at få varerne - og pudsigt nok var de lige kommet hjem samme dag.
Til gengæld blev de sendt ekspres og var fremme samme aften.
Rimelig levering dejlige ting de har go…
Rimelig levering dejlige ting de har go kvalitet er der nogle problemer bliver man informeret 👁️
Hurtigt og nemt levering
Hurtigt og nemt levering. Produktet kan først bedømmes når det bliver monteret. Men det ser lovende ud.
Hurtig levering af godt produkt
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.