Frændes Madværk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

70 års fødselsdag for kvinder 🇩🇰 Jeg havde en meget dejlig fødselsdag i Teatercafeens smukke rammer. Vi fik lækre, lidt anderledes tapas og lækre desserter. Meget fint samarbejde op til festen og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Catering
  2. también en la categoría
  3. Recinto para eventos
  4. Salón de actos

Escrito por la empresa

Hos Frændes Madværk er vores mission at skabe de bedste rammer for netop din fest. Vi har alt fra barnedåbe, konfirmationer og bryllupper til konferencer, møder og mad ud af huset! Chris har en stor passion for mad, er udlært fra Jørgensens Hotel i Horsens, og lover derfor mad af høj kvalitet og god smag. Han går ikke på kompromis! Lad os sammen skabe det arrangement, som DU drømmer om.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

30 års jubilæumsfest

Der var dækket flot op, maden var dejlig og tjernerne sørgede godt for os.

3 de septiembre de 2026

Respuesta de Frændes Madværk

Hej, tusind tak for ordene :-)
Vi glæder os til at se jer igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitet for hver en krone

Skulle holde fælles fødselsdag med min datter, så vi skulle ramme en bred madsmag. Vi valgte Frændes Tapas og det fortrød vi ikke. Skøn frisk veltillavet mad, smukt anrettet, smagsfuldt og absolut rigeligt af mad. Alle gæster var henrykte og vi var 48 personer hjemme i haven.
Det er ikke sidste gange vi vælger Frændes Madværk🧑‍🍳🧑‍🍳

27 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en fantastisk eftermiddag til…

Vi havde en fantastisk eftermiddag til min 80 års dag. Masser af utrolig dejlig mad, venligt personale, et fint lokale og alle gæster, unge og gamle, roste det hele til skyerne. Varmen trykkede men vandkanderne blev hele tiden fyldt op med koldt vand, så ingen led nød. Tusind tak. De bedste anbefalinger herfra.

27 de junio de 2026

Et godt sted til festen

Et godt sted til festen. Super mad og dygtigt serveringspersonale.
Tak for godt samarbejde hele vejen gennem processen.

6 de junio de 2026

Hej Erna.
Tusind tak for de rosende ord. Dejligt at dagen blev som du gerne ville.
Rigtig dejlig dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende! Godt fra start til slut! Rigtig god samtale om selve planlægningen! Super gode lokaler! Fantastisk lækker mad, der blev præsenteret på bedste og underholdende vis!! Søde bartendere og serveringspersonale! Vi følte os rigtig godt behandlet og meget trygge hele vejen igennem planlægningen og gennemførslen af min mors 80 års fødselsdag for 48 gæster!!

23 de mayo de 2026

Hej Marie-Louise.
Tusind tak for de rosende ord. Dejligt at din mor havde en dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende mad og super god service…

Fremragende mad og super god service til vores konfirmation. En varm anbefaling til at holde de store begivenheder i de hyggelige lokaler og omgivelser.

11 de abril de 2026

Hej Peter.
Tak for de rosende ord.
Dejligt at i havde en god dag.
Og tusind tak for anbefalingen.

Vidunderlig fest

En intet mindre end fantastisk dag. Flot opdækning i den røde sal, fantastisk personale og vidunderlig mad og drikke.
Chris og holdet har vores varmeste anbefalinger.
En flot og inspirerende bygning som er prikken over i’et.

24 de abril de 2026

Hej Eva.
Tak for de rosende ord.
Dejligt at i havde en god dag.
Og tusind tak for anbefalingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig dejligt sted at komme

Rigtig dejligt sted at komme. Bestemt ikke sidste gang vi kommer der. Glad personale. God service. Utrolig lækkert mad og så er det gammeldags 👍.
Vi kommer bestemt igen.

27 de marzo de 2026

Hej Lissy.
Tusind tak for de rosende ord. Vi glæder os til at se jer igen en anden gang.
Rigtig dejlig dag

Super god service

Vi afholdt en mindehøjtidlighed .
Der var super god service under hele forløbet . Yderst venligt og sødt personale .
Et sted der også kunne rumme at man afholdt en mindehøjtidlighed -

13 de marzo de 2026

Hej Lærke.
Tak for de rosende ord.
Vi er dybt taknemlige over at måtte danne rammerne om jeres mindehøjtidelighed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var glimrende - vi var velkomne og fik fuld opmærksomhed under hele arrangementet.

Vi holdt julefrokost for ansatte og frivillige i HH Elite

16 de diciembre de 2025

Julefrokost

Virkelig god og rigelig julemad og alt i drikke med styr på det hele.

6 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte lokaler, god mad og god service

Jeg holdt min 70 års fødselsdag i de flotte gamle lokaler, der har masser af sjæl, men alligevel også er velegnede.
Maden var rigtig god, og både Chris og de ansatte gjorde alt for at det skulle blive som jeg havde ønsket.
Gode parkeringsforhold for min gæster.
Det hele til en fair pris.

30 de noviembre de 2025

Singleevent

Vi have et singleevent hos jer, og hvor var det bare en god oplevelse! Alle hyggede sig og personalet var så søde og maden helt fantastisk! Varme anbefalinger herfra!

14 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og kvalitet for pengene

Vi har fået super god service i hele processen op til afholdelsen af begge vores to fester (konfirmation i 2024 og rund fødselsdag 2025). Priserne er attraktive Lokalerne giver nogle smukke og anderledes rammer. Og så var maden bare lækker og veltillavet. Glade gæster = glade værter!

12 de septiembre de 2025

Vi havde en super fest

Vi havde en super fest!

Serviceniveauet var i top!
Maden var virkelig lækker og velsmagende!
Der var pyntet virkelig flot op og det var en befrielse at holde en fest og vide at alt egentlig var sørget for.

20 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.