Altijd top. Goede kapper, heel vriendelijk, harde werker, schone en nette salon, handige lokatie in de pijp en ruime openingstijden. Tondeuse en figuren scheren altijd heel netjes. En boeken via de we... Ver más
Kapper Karim is een echte aanrader! Vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je welkom door de warme en professionele sfeer. Karim luistert goed naar je wensen en werkt met veel precisie en oog... Ver más
Karim is een veelzijdige en uitzonderlijk bekwame kapper, een echte meester in zijn vak. Tegenwoordig zijn vakmensen van zijn kaliber zeldzaam, omdat veel kappers zich voornamelijk beperken tot w... Ver más
Karim is een fantastische kapper, ik kom al 10 jaar bij hem elke twee maanden en ben altijd tevreden met het resultaat.
Met meer dan 30 jaar ervaring, u bent bij Karim Bennar aan het juiste adres. Hij heeft twee kapsalons in Casablanca gehad, waar hij ook les gegeven heeft. Om beter te worden in zijn vak gaat hij graag voor nieuwe uitdagingen. Europees, Aziatisch en Afro-Caribisch haar, u zit bij hem goed.
Albert Cuypstraat 64H, 1072CW, Amsterdam, Holanda
Kan geen beter kapper aanbevelen, altijd een top ervaring!
Ik word altijd heel goed geknipt door Karim, een vakman met lange ervaring.

Respuesta de Hairstudiokarim
Ik kom al een paar jaar bij Karim, hij doet het altijd goed.

Respuesta de Hairstudiokarim