Hamam Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte et par håndklæder tirsdag og har intet hørt siden, kun en ordrebekræftelse lige efter køb. Jeg har mailer i dag og intet svar - det er bestemt ikke hurtig levering / ØV

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! Jeg bestiller varer 3.4.25 med et lille håb om at gaven der skal gives 4.1.25 når frem-helt overraskende lander pakken til den ønskede tid. Bedst af alt, produkterne er fantastiske... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Os med alle hamam håndklæderne Altid et kæmpe udvalg af alle de smukke autentiske, håndvævede hamam håndklæder fra Tyrkiet. Direkte fra væven til din postkasse, uden fordyrende mellemled. Vi glæder os til at pakke din ordre.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God oplevelse

Fine håndklæder og god nethandel-oplevelse 😊

27 de junio de 2026

Tusind tak for den søde anmeldelse Christina 😊

God sommer til dig

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte et par håndklæder tirsdag og har…

23 de junio de 2026

Hej Christina

Jeg er da noget overrasket over din anmeldelse, som jeg synes er meget tarvelig. Jeg håber at du vil genoverveje den.

Jeg tillader mig at være uenig, da vi jo både har været i dialog med dig og leveret rettidigt.

Jeg tillader mig også at vedhæfte vores dialog, så andre kunder selv kan bedømme om vi kun er 1 stjerne værd. Husk at vi ikke betaler Trustpilot 5000+ kr om måneden, så vi kan ikke invitere kunder til at give os stjerner - men på e-mærket har vi 4,9 ud af 5 stjerner: https://certifikat.emaerket.dk/hamam.dk

Hej

Hvornår bliver min ordre afsendt ??

Hilsner Christina

Hej Christina

Den blev pakket d 24/6 men kan godt se at den ikke har fået et scan endnu.

Jeg tænker måske bare at Postnord først scanner den når den er i pakkeshoppen - det sker nogle gange.

Her er trackingen: https://trackxxxxxxx

--------
Den er vel ikke 2 dage om at nå Postnord pakkeshop ,,, i øvrigt er der først bestilt pakkelabel i dag for jeg får besked i Postnord app når der er en pakke label bestilt til mig.
Det er for ringe - i skriver 2-4 hverdage !
-------
Hej igen

Vi scanner faktisk aldrig pakken, det gør postnord. Af samme grund står der i ordrebekræftelsen, at det næste man hører fra er Postnord.

Din ordre er modtaget i onsdags, jeg kan godt se at du købte den kl 22 om tirsdagen, men den er først pakket d 24 da vi var mødt ind - og her er din ordre pakket, og det er også det du kan se på trackingen.

Jeg ved godt at der blot står at vi har klargjort en label, men det er blot fordi Postnord ikke har scannet den. De har modtaget din ordre. Vi laver slet ikke en label med mindre det er for at afsende en vare.

Jeg har vedhæftet et billede af vores historik fra vores forsendelses system, her vil du kunne se hvornår din vare er plukket og hvornår pengene er hævet. Postnord kommer hver eneste dag og afhenter varer, så jeg kan ikke se hvor den skal være smuttet. Alt ser fint ud - udover at jeg vil medgive dig at den skulle have haft et scan fra Postnord.

Så jeg kan altså ikke gøre mere herfra - du må stole på at din ordre er på vej :-)

Skulle det vise sig at jeg tager fejl, og du ikke får opdateringen fra Postnord, så skriver du naturligvis igen - så må jeg løse mysteriet, men indtil videre ser det blot ud til at Postnord ikke har scannet den på pakkecentralen, og det sker af og til.

-----
Skal man give Christina ret i noget, så var det at Postnord denne gang trak den en smule, men den nåede frem inden deadline som er 4 hverdage. Oftest er den dog kun 2.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hamam, et godt sted at købe Hamam håndklæder.

Det har været en god oplevelse at handle hos Hamam.
Gode hamam håndklæder i god kvalitet. Hurtig forsendelse.
Havde først fået lavet en' ordre og 10 minutter efter fandt jeg mere, som blev bestilt på en ny ordre. Skrev til Hamam og beklagede, spurgte om begge ordrer kunne sendes på en' - så der kun blev betalt fragt for en' gang. Det var ok, de 2 ordrer blev sendt til en' fragts pris.

11 de mayo de 2026

Respuesta de Hamam

Mange tak for dine søde anmeldelse - den er virkelig værdsat ❤️

Superfede håndklæder

28 de abril de 2026

Respuesta de Hamam

Hej Lisbeth, vi er taknemmelige for din anmeldelse, og glad for at du deler vores entusiasme for hamam håndklæder ❤️

God kundeservice og kvalitet

God kundeservice og kvalitet på håndklæderne.

Jeg lavede en bestilling tidlig på dagen, og så fandt jeg ud af at jeg ville købe nogle flere håndklæder som gaver til familien, så jeg lavede endnu en bestilling. Jeg skrev en mail ind til deres kundeservice for at høre om det var mulig at sende de to ordrerne sammen for at få refunderet fragtomkostningerne fra en af bestillingerne.

Pakkerne blev sendt inden kundeservice fik set min mail, men de endte stadig op med at refundere den ene fragtomkostning :)

Meget god oplevelse, og rigtig gode håndklæder :)

24 de noviembre de 2025

💗

Fint produkt

Fint produkt, hurtig levering og rigtig god håndtering af et problem der opstod.

23 de noviembre de 2025

Respuesta de Hamam

Vi er altid så super glade, når folk finder tid til, på egen opfordring, at give os gode anmeldelser. Vi betaler ikke Trustpilot for at kunne sende invitationer, så det er altid ekstra værdsat :-)

Scam

Scam company.

Never received my order

3 de julio de 2025

Respuesta de Hamam

Of course we are not a scam company.

If you are missing a parcel, why did you not contact our costumer service? Why did you go straight to trustpilot?

We have no one in our system by your name, so perhaps you are rating the the wrong company?

hamam.dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Oplevelse med returproces og kundeservice

Jeg har for nyligt købt fire lækre badehåndklæder og besluttede mig kort efter for at bestille to mere i en anden farve. Desværre svarede farverne ikke til dem, der var vist på hjemmesiden, og jeg valgte derfor at returnere dem. Ved en fejl kom jeg dog til at vælge levering til en pakkeshop i stedet for direkte til adressen.

Jeg kontaktede straks kundeservice for at gøre opmærksom på fejlen og forhøre mig om muligheden for at hente pakken i pakkeshoppen alligevel.

Det første svar fra kundeservicemedarbejderen var, at de “ikke hører til i Jægerspris”, hvilket ikke stemte overens med pakkens placering – derfor sendte jeg et screenshot som dokumentation. Derefter fik jeg besked om, at kundeservice sidder på en anden adresse, og at hvis jeg havde “læst konceptet korrekt”, ville jeg forstå det bedre.

Jeg er helt indforstået med, at fejlen i valget af leveringstype er min egen. Men jeg må ærligt sige, at jeg ikke følte mig mødt med forståelse eller imødekommenhed. Tonen i kommunikationen oplevede jeg som unødvendigt skarp og lettere nedladende, hvilket ikke stemmer overens med den kundeservice, jeg havde forventet.

Som situationen er nu, må jeg desværre blot afvente, at PostNord returnerer pakken til mig, så jeg kan sende den korrekt retur – hvilket forlænger hele processen unødigt.

4 de agosto de 2025

Hej igen Jane

Som nævnt tidligere, så afhenter vi ikke i pakkeshops. Det er meget omstændigt, og selvom vi har en returadresse i Jægerspris, så har vi, som fortalt, ikke en medarbejder vi kan sende i byen efter pakker. Jeg tror de færreste webshops i verden tager imod pakker på denne måde, det skal altså direkte til os.

Det er naturligvis nævnt i vores handelsbetingelser, det er tilmed skrevet i vores returpolitik, og vores guide til hvordan man sender retur. Her står blandt andet: Du sender til adressen (ikke til pakkeshop) og : Man kan ikke komme og aflevere varer fysisk. Her er intet lager på adressen, og ingen ekspedition.

Det er øv at du er kommet til at sende forkert, vi forstår din irritation, for du tænker at vi sidder lige ved siden af, og kan jo bare rende ned og hente pakken. Men det er som vi nævnte per mail ikke tilfældet, hvorfor vi ikke kan imødekomme dit ønske.

Hamam.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bliver nød til at rose Jonas fra…

Bliver nød til at rose Jonas fra kundeservice. 🤩
Som har været virkelig hjælpsom. ☺️
Da jeg har kæmpet med PostNord i 14 dage om at få dem til at finde min pakke, kontakter jeg Jonas og han vælger at sende en ny pakke til mig.
Tusind tak for god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30 de julio de 2025

❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt nogle forskellige…

Jeg har netop købt nogle forskellige håndklæder og de er bare så smukke og virkelig lette og bløde. Super hurtig levering og efter at have informeret om en fejl i det ene håndklæde, blev der hurtigt taget hånd om det fra leverandøren, og de sendte straks et nyt. Da jeg så ydermere ikke nåede at henføre det nye håndklæde i pakkeshop, pgra ferie, så sendte de det igen. Virkelig flot service og hurtig svar på mail. Stor ros herfra. Håndklæderne skal vaskes et par gange før de suger ordentligt men de er så skønne at have med på strand.

21 de julio de 2025

Respuesta de Hamam

Kære Cecilie, vi er så glade for dine søde ord :-D

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I Never Got the orden.their do not…

I Never Got the orden.their do not work….fik aldrig min ordre, og deres telefonnummer virker ikke…..fake …scam…

20 de junio de 2025

Hi L M

Thanks for your review - however we are a bit puzzled. Are you sure you are reviewing the right company?

We are for sure no scam, please look at other reviews and our 9,7 e-mærket score. I sincerely hope you will delete this false review, since it is harmful to our business.

And please contact us at hej@hamam.dk, where we answer all costumers daily.

Best

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Selv om postnord laver misinformation, informere om jeg kan hente min pakke 2 timer fra min bopæl. Kan ikke få respons fra postnord, men hos hamam, svarer de hurtigt og giver mig info om fejlen. Tak for god service og pakken var en gave til en meget glad fødselar.

26 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.