Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste kundeservice- prøver altid at finde en løsning. Hyggelig butik med flink betjening. Vild hyggelige lives med godt humør og lækkert tøj. Fem stjerner fra mig 👌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolut 5 store stjerner til Shoplondon. Meget fine styles i gode kvaliteter og super moderne tøj. Priserne på jeres Lives er også altid fantastiske. I er alle så søde og venlige når man ser jer på sk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sikkert nok fik nok tøj men deres retur/ombytning er da helt af h til. De modtager en pakke retur og har 14 dage til at sende nyt tilbage til kunden i. Der hurtigt og lave en returnering og bestil... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de ropa

Escrito por la empresa

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert tøj god kvalitet hurtig…

Super lækkert tøj god kvalitet hurtig levering super søde og sjove folk på jeres live i gør det så godt jeg er ovenud tilfreds og kan kun anbefale jeg følger jeres live næsten hver gang i sender live og tager ofte et kig på weebshoppen

26 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sikkert nok fik nok tøj men deres…

Der hurtigt og lave en returnering og bestille på ny. Det ikke ok kundeservice.

23 de abril de 2026

Hej Sabrina 😊

Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre god oplevelse med vores retur- og ombytningsproces.

Ombytninger hos os er en manuel proces, som først behandles, når varen er modtaget retur i vores returafdeling. Derfor kan der være en håndteringstid på op til 14 hverdage, hvilket fremgår af både vores hjemmeside og handelsbetingelser.

Dette gælder uanset, om man ønsker en ombytning eller en refundering, da behandlingen først sker, når returpakken er modtaget og fysisk håndteret hos os.

Vi forstår godt, at det kan opleves som lang ventetid, og vi arbejder løbende på at forbedre vores processer.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback, det hjælper os med at blive endnu bedre✨

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der var fejl (løse snore/syninger) på…

Der var fejl (løse snore/syninger) på en ellers forholdsvis dyr skjorte. Jeg blev henvist til en returservice på hjemmesiden, som jeg opgav. Så her er jeg færdig med at handle.

16 de abril de 2026

Hej Anne 😊

Vi beklager selvfølgelig, at varen ikke levede op til dine forventninger. Da vi modtog din henvendelse, godkendte vi reklamationen med det samme, og vi har også været i dialog med dig telefonisk for at hjælpe dig videre.

Derudover har vi sendt dig et returlabel, så du nemt og uden besvær kan returnere varen og få din refundering.

Vi vil meget gerne sikre, at du får en god afslutning på sagen, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig ved yderligere spørgsmål.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nemt og hurtig

19 de abril de 2026

Hej Trine 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du oplevede det som både nemt og hurtigt at handle hos os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tøj med huller i og dårlig kvalitet

Jeg købte 4 stykker tøj, og da de endelig ankom med forsinkelse, var der huller i 2 af dem. Nu skal jeg så bruge tid og penge på at returnere tøjet, da de ikke vil sende mig to nye bluser, selvom det er deres fejl. Aldrig om jeg handler der igen! Desuden er det vildt dårlig kvalitet.

12 de abril de 2026

Hej Christina.

Vi beklager endnu en gang forsinkelsen på din forudbestilling. Dette har vi dog henvendt os til dig omkring så du var oplyst, og du har modtaget kompensation for ventetiden.

Vi er rigtig kede af at høre, at du har modtaget varer med fejl – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Da du henvendte dig omkring din reklamation, blev denne naturligvis godkendt med det samme.
I forbindelse med din forespørgsel om refundering har vi vejledt dig i, hvordan tilbagebetalingen foregår via vores returprocedure.

For at kunne behandle returneringer og refunderinger, er det nødvendigt, at vores returproces følges. Vi har desværre ikke mulighed for at håndtere manuelle ombytninger eller tilbagebetalinger direkte via kundeservice-mail, da vi her udelukkende kan hjælpe med vejledning og support.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så du får en god afslutning på sagen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej jeg er så glad for den smarte…

Hej jeg er så glad for den smarte Blazer og den passer så fint, mine venner vil også købe en hos jer,
MVH Karin Platz

1 de abril de 2026

Hej Karin 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er så glad for din blazer, og at den passer dig så fint 💛 Hvor er det dejligt, at dine venner også er blevet inspireret til at handle hos os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt forløb fint med køb på hjemmesiden…

Alt forløb fint med køb på hjemmesiden og levering.

10 de abril de 2026

Hej Anne 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at alt er forløbet fint – både med køb på hjemmesiden og leveringen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet til fornuftige priser og…

God kvalitet til fornuftige priser og hurtig levering

2 de abril de 2026

Hej Annette 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, priserne og den hurtige levering.

Dejlige varer

Dejlige varer - god information - gode billeder af varerne - let at få tilsendt

1 de abril de 2026

Hej Anette 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varerne, informationen og billederne – og at det hele gik nemt.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.