Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når nøden er størst så er Handimobil nærmest! For os kørestolsbrugere er det afgørende, at specialudstyret ( drejeligt førersæde, lift som får os ind i bilen og ud igen ) virker. Nogle gange virke... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har haft en god oplevelse hos Handimobil, ved udskiftningen af handicapbussen. Kørte hjem i den nye bus i går. det har været en oplevelse fra start. der har været vist mig, god service f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Igen en fornøjelse af købe ny handicap bil igennem handimobil I Herning. Fra første kontakt til bilen bliver udleveret, er det trygt og meget overskueligt. Konsulenten er yderst kompetent, venlig og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået bevilget / købt en Ford Tourneo Custom hos Handimobil i Odense, hvor vi har haft Mikkel som konsulent. Han har været yderst kompetent og hjælpsom i forbindelse med indretningen af bil... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Proveedor de equipos para discapacitados
  3. Servicio de transporte para discapacitados

Escrito por la empresa

Handimobil er Danmarks førende leverandør af specialindrettede biler og busser til private bilister, kommunale institutioner, vognmænd og andet erhverv – alle indrettet efter individuelt behov. Hos Handimobil bestræber vi os kontinuerligt på at yde topprofessionel rådgivning omkring løsningsmuligheder med din unikke og individuelle situation som udgangspunkt. Vi sætter en ære i vores arbejde, og du vil altid blive mødt med åbenhed og imødekommenhed. Vi har igennem de sidste 26 år hjulpet mere end 13.000 videre med processen fra ansøgning om bevilling af handicapbil til afprøvning og til sidst levering af individuelle køretøjer. Vi ved godt, at det kan være en uoverskuelig proces; for hvor skal man starte? Og hertil er svaret – start hos os. Vi hjælper dig videre i processen og sikrer dig, at du får et køretøj, der er skræddersyet efter dine behov.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

100% tilfreds!!!

Jeg kan kun medgive alle, i Ishøj, jeg har haft kontakt med,min bedste anbefaling!!! Jeg har trods mine til tider, noget specielle ønsker, kun mødt velvilje!! Og de gik virkelig “ en ekstra mil” for at gøre min “ drømme” bil til virkelighed. Tusind tak!!!

13 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service fra start til slut!

God service fra start til slut - god & meget kompetent dialog hele vejen. Handimobil forstod vores behov og fik bygget en minibus som lever til fulde op til det som vi forventede.

7 de junio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode oplevelser hos Handimobil Herning

Jeg har haft en god oplevelse hos Handimobil,
ved udskiftningen af handicapbussen.

Kørte hjem i den nye bus i går.
det har været en oplevelse fra start.
der har været vist mig, god service fra dag et.
Takker de medarbejder der har lavet denne handicappet bus.
lige fra ansøgning til opbygning.
1000 tak.

4 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hjælpsom både under…

Meget hjælpsom både under bevillingsforløbet med kommunen og efterfølgende til at guide os i den helt rigtige retning.
Klar anbefaling fra os.

18 de abril de 2022
Logotipo de Handimobil

Respuesta de Handimobil

Kære Steffen.
Dejligt du vil dele din oplevelse! Du ønskes en skøn påske fra os alle.

Mads - Handimobil være mega stolte og beæret af

Det er mig en stor glæde at vi i dag kan lave bestilling af handicap bil.
TAK Mads – fordi du har haft så stor en tålmodighed og arbejde med denne bornholmske kunde, håber ikke du er blevet skræmt fra vid og sans.
Det er bare så vigtigt for mig, at når der skulle handles en ny handicap bil, at der er kommet styr på pengene og styr på alle hjælpemiddel og udstyret på / i bilen.
Hermed fremsendes underskrevet papir på køb og bestilling af Mercedes Sprinter 215 Tourer A2 HC
Jeg vil også gerne TAKKE dig Mads for at du er så enormt et behagelig menneske, det kan Handimobil være mega stolte og beæret af at have dig ansat.
Som en handicap bruger har de været en meget behagelig oplevelse.
Til alle andre handicap bruger - Handimobil kan meget varmt anbefales, der bliver taget hånd om en og ens behov. Enormt behageligt sted at købe handicap bil. I vil ikke komme til at fortryde.

11 de marzo de 2022
Logotipo de Handimobil

Respuesta de Handimobil

Kære Lone, tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi enormt stor pris på! Det er så dejligt at læse, at du har følt dig både hørt og set - lyttet til og forstået, Det ér nemlig uendeligt vigtigt i den proces, at du som kunde indrages, så du får præcis den bil du har brug for. Det sætter vi en dyd i - og JA, Mads ER vi mega stolte af her hos Handimobil:D

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.