Hands on Wines er virkelig en perle! De har et spændende og nøje udvalgt sortiment, hvor man altid kan finde noget nyt og interessant– uanset om man er til klassiske vine eller ønsker at prøve noge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
. I butikken er der fokus på indholdet i flasken og ikke så meget på etiketten. Derfor oplever du her vine fra mindre kendte områder og producenter, hvoraf mange producerer med respekt for miljøet. Pr... Ver más
Velkommen til hansonwine - en fantastisk butik med en ejer der har så stor knowhow og passion omkring det vin han sælger så oplevelsen bliver et stort WOW. Det næste fantastiske er at hans vine ligge... Ver más
Kæmpe udvalg, stor viden om de enkelte vine samt et ekstremt højt serviceniveau, gør at Handson Wines scorer 5 flotte stjerner! Altid en fornøjelse at besøge butikken, men check det da selv ud 😃👍
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hands on Wines er en lille vinhandel med både fysisk butik i Odense, og en webshop, hvor vi sender vi til hele landet. Vores sortiment består af vine fra små producenter med bevidsthed om bæredygtighed og godt håndværk. Udover vores vine, kan du på webshoppen også finde billetter til vores events.
Información de contacto
Klaregade 3, 5000, Odense C, Dinamarca
- 20946556
- handsonwines@handsonwines.dk
- handsonwines.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God vinsmagning
Super hyggelig vinsmagning.
Louis’ fortællinger om vinene og ikke mindst vinproducenterne gjorde aftenen særdeles autentisk.

Respuesta de Hands on wines
Nem løsning på et gaveproblem
Bestilte en flaske som gave til afhentning i butikken.
Det var en nem måde at klare en lille opmærksomhed på, især når man selv bor langt væk fra Odense.
Meget spændende udvalg
Meget spændende udvalg.
Hurtig levering og god emballering.
Godt udvalg af vine fra økologiske og…
Godt udvalg af vine fra økologiske og bæredygtige producenter. Hurtig ekspedition og fint udvalg
Super.👍 God oplevelse.
Profit før mennesker
Vi betalte 1.000 kr. for to billetter til en vinsmagning, men blev syge og bad om en fair løsning. Vi foreslog enten lidt vin som kompensation eller billetter til et fremtidigt arrangement. Svaret kom to dage senere (altså efter selve arrangementet): “Jeg ville miste det meste af mit overskud, hvis jeg skulle give vin i stedet for.”
Profit over mennesker. Ikke engang et lille tegn på imødekommenhed.
Ekstrem god service
Ekstrem god service og meget fleksible. Kan kun give Hands on Wine min bedste anbefaling.
Rhode festival i Avedøre i…
Vi var på Rhode festival i Avedøre i september hvor vi fik en rigtig fin smagning hos Hands on wines. De to som stod på standen havde god viden om deres vin og vi købte nogle gode rød og hvidvine til rimelige priser
Købte 5 ks
Købte 5 ks. af en lækker Rhone vin af dem til en vinsmagning til en god pris. Blev leveret hurtigt.
Det kan virkelig noget!
Hands on Wines er virkelig en perle!
De har et spændende og nøje udvalgt sortiment, hvor man altid kan finde noget nyt og interessant– uanset om man er til klassiske vine eller ønsker at prøve noget nyt.
Man bliver altid mødt med smil og professionel vejledning, og personalet formår virkelig at gøre vin både tilgængelig og inspirerende. Og så er der altid noget at smage på 😊
Altid et rart sted og handle
Altid et rart sted og handle. Rigtig mange spændende vine på lager og flere åbne så man kan smage.
Suveræn og personlig service
Suveræn og personlig service. Kyndig viden og stor ekspertise. Altid hjælpsom og fantastisk kundebetjening.

Byens bedste service!
Byens bedste service!
Første gang jeg trådte ind i butikken, blev jeg mødt af Louis, der spurgte om han kunne hjælpe med noget. Jeg løj ikke, da jeg sagde at jeg bare lige kiggede lidt, for det var ikke med formålet at købe en flaske at jeg kom ind. To minutter senere stod jeg med et glas lækker rødvin i hånden - uden at have vist nogen form for købsinteresse. Vinene er til at komme til prismæssigt, men har bare al den charme og historie som man ellers kun finder på ferie, når man falder over en lokal vinbonde og forelsker sig i stedet. Jeg har haft Louis og Hans ude til en sommerfest med 65 håndværkere, hvor de skulle servere deres vin, og det var et kæmpe hit - de læste personlighedsprofilen, og ramte plet med både vin og service. De har fået så mange flotte roser, og er den foretrukne vinhandler for os alle nu!

Nem bestilling på nettet
Nem bestilling på nettet. Hurtig svar og afsendelse. Bestilte mandag aften og vinen blev leveret onsdag formiddag.

Respuesta de Hands on wines
Louis og hans butik er super…men jeg…
Louis og hans butik er super…men jeg hader at få alle de der mails med dumme og dårlige spørgsmål ( jeg er uddannet sociolog)…så drop dem for Søren da.🥰😘🎺
Fin balance mellem et stort udvalg fra…
Fin balance mellem et stort udvalg fra små producenter i Europa og et prisleje, som ikke stikker af.
God vejledning og spændende vin
God vejledning og spændende vin fra et mindre kendt område.
Super Service
Super Service! Rigtig godt udvalg af små dedikerede producenter🤗 Det er ikke en meter-vare, det er god vin!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.