Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi ankom sammen med et vennepar tirsdag aften og skulle overnatte til onsdag. Værelserne med udsigt over havn og Vesterhav var hyggelige, og vi følte os straks hjemme, også pga. den varme og imøde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse. Personalet var yderst imødekommende og gør vi gerne kommet igen. Beliggenhed er også fremragende, vi var heldige at få et vinduesbord. Maden var også bare af den bedste klasse. V... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Virkelig lækkert beliggende restaurant. Med mulighed for at sidde både inde og ude i skøn gårdhave. Maden smagte lækkert og flot anrettet. Vi var 9 spisende gæster - både børn og voksne. Ingen af o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi ankom til stedet fredag eftermiddag, vi skulle overnatte og spise i restauranten. Tjek inn gik som smurt, meget dygtig og servicemindet personale, med et smil på læben.vi fik vist værelset af... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kom med og oplev kærligheden til maden, til Thy og til hinanden.. Smag på vores ynglings retter, mens du nyder Danmarks smukkeste udsigt!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skuffende fiskeburger og stor charme

Spisested med charmerende indretning med lokalkolorit og en fabelagtig udsigt. Vi prøvede en velsmagende forret med sashimi, en fiskeburger og en stikkelsbærtrifli til efterret, som var to die for. Burgeren var derimod kedelig, uinspireret og uden den sovs/dressing, der kunne have flyttet fisken til et højere niveau smagsmæssigt. Desuden faldt den fra hinanden. Jeg prøvede også en havtorneøl (du læste rigtigt), som mindede lidt om en Radler - et sjovt eksperiment. All in all en god oplevelse, men fiskerestaurant bliver Madbar ikke.

24 de agosto de 2021

En FANTASTISK oplevelse.

Udefra signalere stedet alt andet end det man oplever når man først kommer indenfor. Det var for os en FANTASTISK oplevelse både visuelt, madmæssigt og ikke mindst servicen. Personalet velkommer en med smil, ro og overblik. Man fornemmer ikke at der er stress på, selv om der er fuld hus. Maden var der tydeligt kæret for, lækre råvare, spændende sammensætninger og flot og lækkert præsenteret. Absolut et besøg og genbesøg værd.🤗

30 de julio de 2021

Magisk oplevelse.

Når man først ser huset ude fra tænker man, “er det det”?, og forventningerne ligger lavt. Trådte så ind af døren til restauranten og blev mødt af ejeren og alt-mulig manden (☺️) Morten der stod og rodede med lp’er, musikken er nemlig ret væsentlig for stedet. Morten tog på den mest afslappende, venlige og personlige måde imod os og vi følte os hurtigt hjemme.
Stedet har så meget sjæl at man kommer i en helt anden verden.
Maden var så perfekt at vi bestilte hele menukortet (næsten), 2 dage i streg.
Personalet er så knivskarpt på den heeeelt laidback cool måde.
Indretningen ser tilfældig ud, men i virkeligheden tror jeg ikke der er noget som helst der er tilfældigt på Hanstholm Madbar, hver lille detalje giver indtryk og danner i sidste ende et fantastisk helheds billede.
Det blev ikke til et farvel da vi rejste, men et stort PÅ GENSYN..
kæmpe ros til Morten og personalet for at have skabt noget helt unikt.

28 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne jeg gi` 10 stjerner, så fik Madbaren det!

Et autentisk sted, hvor personalet har tid til at sætte sig ned, og modtage din bestilling, efter vejledning og råd.
For det er der brug for, da der findes deleretter på kortet!
Deres madlavning er en fryd for både øjet og ganen!
Udsigten, både fra lejlighed og restaurant er spektakulær!
Sengene er særdeles gode at sove i!
Wi-fi er en nødvendighed, da alt er så smukt, at man må fotografere og sende hjem!
Under vores 5 dages ophold, mødte vi både unge og ældre mennesker!
Jeg har ikke nok pæne ord, at sige om dette sted!
Men Sluk Efter Kro, gå hjem og læg dig i dine fissefornemme puder, og sure personale!
Det her, er stedet, man vender tilbage til!

15 de junio de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Her er der for mange svipsere

Her er der for mange svipsere, der ikke på nogen måde kan ligge i læ af "Vi hylder den uformelle tone og afslappede rammer"
Fik modvilligt et andet bord end det reserverede, trods mindst 5 ledige borde under hele måltidet. Spurgte ind til den øko IPA der var på menukortet og fik bekræftet det var Thy Øko. Men der blev bare serveret alm Thy IPA uden kommentarer. Kunne ikke få kontakt med de tre tjenere under hele måltidet. Blev nødt til tre gange at gå i baren og bede om service. Blev bedt om selv at tage det ønskede med retur til bordet. Mad kvalitet ok til en pris i overkanten. Det hele virker lidt som "alting går fordi beliggenheden er unik".

12 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefale dette sted…

Kan ikke anbefale dette sted overhovedet!!!
Betjeningen var sur, tvær og træt inden vi overhovedet fik sat os og det blev ikke bedre undervejs. Det var næsten en fornærmelse at vi kom. Maden måtte vi vente i evigheder på og alting var nusset og beskidt. Aldrig har jeg set så plettede og beskidte stole

17 de septiembre de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.