Det Gamle Røgeri i Hanstholm Opiniones 64

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Trist stjerneskud, og generelt enormt store portioner der desværre ender i madspild. Billigt mad- men også derefter. Fik dog et godt stykke røget laks og fine rødspætter i fiskebutikken bagefter. Så k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prisen på fisk plejer at afskrække os fra fersk fisk men her havde vi råd til både et par kæmpe tun bøffer og to store take away menuer uden at det gjorde ondt på pungen. Og da vi har langt h... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vi var d

Vi var d. 12/9 inde for at spise , der var mange mennesker en del borde var reserveret men der var plads i det ekstra rum som er der med adskillelse af en glas dør , der sad andre derinde så der satte vi os med vores mad ,men så kom der en ansat , en ung "dame" ind og skældte ud over at vi sad der , for pladserne var reserveret . Hun sagde vi skulle rejse os og forlade pladserne for vi havde ikke noget at gøre derinde for pladserne var reserveret . Jeg har aldrig fået sådan skæld ud som kunde på en restaurant før , og der stod ingen reserveret skilte hverken på bordene eller på døren , og der var ikke andre ledige pladser i restauranten. Vi spiste lidt videre men det var ingen nydelse, efter sådan en omgang, så vi rejste os og smed det sidste mad ud. Vi har efterfølgende skrevet med indehaveren som skrev at hvis vi havde regningen kunne vi halvdelen betalt på næste besøg , det vi ville have var bare en undskyldning for opførelsen, vi kommer IKKE igen og vil ikke anbefale det til nogen

13 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt mad og flink personale

Kæmpe flot og lækkert stjerneskud og flink personale der holdt længere åben så vi nåede at bestille og spise færdig Kæmpe flot og lækkert stjerneskud og flink personale der holdt længere åben så vi nåede at bestille og spise færdig

13 de julio de 2025

Dårlige tynde fiskefileter

Fiskefileterne. Ingen fisk under paneringen. Lignede at man havde paneret fiskeskind,, de var ikke tykkere. Har aldring fået så dårlige stjerneskud. Sagde det til en medarbejder, der sagde: min far har fået flere kasser hjem af de fisk, derfor fisk i også fire stykker. Men at få fire fisk i stedet for to, hjælper jo ikke på kvaliteten. Der var jo stadig ingen fisk i fileterne. De havde været bedre tjent med at smide fiskene ud, i stedet for at få flere dårlige anmeldelser. Sætter aldrig vores ben deroppe igen.

11 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

A must-visit place in Hanstholm!

We are pleasantly surprised with how awesome the food, service and ambiance of the Detroit Gamle Rogeri! So much so that we only ate there throughout our 4-day stay😊 A must-visit place whenever you are in Hanstholm.

19 de abril de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

jeg har for få dag siden skrevt en…

jeg har for få dag siden skrevet en anmeldelse til 1 stjerne.
når jeg ser på stjernene til dette opreklamerede firma, ser jeg, at 2/3 er utilfredse eller meget utilfredse. kun 1/3 giver 4-5 stjerner, og det er så dem, der ikke kender til fisk.

8 de marzo de 2025

Total dårlig service.

Total dårlig service.
Kørte langvejs fra for at få 2 stjerneskud.
Ankom fredag aften 17:50
Ingen spedition før 18:02
Hvor svaret var, desværre køkkenet lukker kl 18:00

10 de enero de 2025

Fiskebord

Fiskebord
Super lækker fisk smagte rigtig godt det er ikke sidste gang vi kommer igen skal til fiskebord
Det bedste anbefalinger herfra

9 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse for fiske elskere.

Vi købte ind til fiskebord, som altid, når vi er ved vestkysten. Sikke en skuffelse. Tre tørre fiskefileter, hvor der var mere panering end fisk. De smagte af gammel friture. Tre fiskefrikadeller, helt ubestemmelig smag. Skaldyr salat, smagte af surimi,eddike og dild. Røg i skraldespanden. Den røgede laks var lidt kedelig tør. De røgede muslinger, smagte eventyrligt. Men resten var en stor skuffelse. Der handler vi ikke en anden gang.

14 de octubre de 2024

Virkelig lækker rejecocktail

Rigtig god oplevelse 🤩
Rigtig sødt personale, vores 2 x rejecocktail m. brød smagte rigtig godt og der var mad nok 👍. Så alt i alt en rigtig god oplevelse 😊.

21 de agosto de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fisken er altid frisk og lækker MEN

Fisken er altid frisk og lækker, og stjerneskuddet er altid godt. Hvis man bestiller Fish & chips og fiskefileter udgør en stor del af retten pommes frites. Vores fritter var blege og slatne og smagte desværre af ingenting. Hvilket er skuffende, når man betaler næsten betaler 600 kr. for grillmad til 3 personer 👎

18 de julio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.