Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Uppskattades stort av mottagaren. Miss ang meddelande om leveransen som gick till mig som avsändare och inte till mottagaren på annan ort. Löstes dock med spårningsnumret.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag förstår att ni inte kan garantera leveransdag men en bild på varje pralin där det står nougat eller vad den nu smakar som typ Alladinaskarna har vore bra. Det borde också vara högre klass på pral... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seriöst företag med bra urval av produkter. Bra service, hög kvalitet på varorna med snabb leverans. Priserna är i ”högkant” på grund av den höga kvaliteten på varorna. Jag är väldigt nöjd med mitt kö... Ver más

1. Tienda de artículos relacionados con Internet

Escrito por la empresa

Vi erbjuder boxar som passar alla tillfällen, och alla åldersgrupper. Välkommen in och unna dig!

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack för en fantastiskt service!

Jag hade oturen att födelsedagspresenten inte kom fram med Early Bird för någon hade tagit paketet. Happibox ordnade omgående ett nytt paket med Postnord när jag hörde av mig till dem. Paketet kom fram 2 dagar senare och sonen blev jätteglad. Tack Uffe för din fina service!

21 de enero de 2025

Respuesta de Happibox Sverige AB

Tack AB för din recension! Tråkigt att höra att det strulade med leveransen men skönt att sonen blev glad trots lite förseningar! 😊 /Sanna Happibox

Bra service 🌿

Bra service 🌿Bra kommunikation med happy box 🌿

8 de enero de 2025

Tack Amy för din recension! 😊 /Sanna Happibox

Väldigt bra priser

Många olika alternativ med bra priser.
Väldigt bra Service. Jag kommer att köpa flera boxar här ifrån i framtiden ☺️

Fint innehåll, bra leverans

18 de diciembre de 2024

Tack Lena för din recension! Önskar dig en god jul! /Sanna Happibox ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Happibox är en trevlig present att…

Happibox är en trevlig present att skicka när man inte vet vad man ska köpa i present.

4 de diciembre de 2024

Respuesta de Happibox Sverige AB

Tack Lena för din recension! Visst är det smidigt att bara välja en box som passar så sköter vi resten 😊 /Sanna Happibox

Smidigt

Smidigt! Snabbt och prisvärt!

15 de noviembre de 2024

Tack Chris för din recension! 😊 /Sanna Happibox

kommunikation och hjälpsamhet

Skulle beställa många lådor och hade både veganer och alergiker i min grupp. Efter några mejl packade de ihop lådor som passade alla.
Snabba svar på mejlen, även på kvällstid

12 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Tack Sandra för din recension! ☺️ /Sanna Happibox

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Allt kom inte fram i boxen som jag…

Allt kom inte fram i boxen som jag klickade i enligt mottagaren... annars rolig idè och kul att överraska nån.

8 de noviembre de 2024

Respuesta de Happibox Sverige AB

Hej Sandra! Beklagar att boxen inte varit helt upp till dina förväntningar. Ibland är vissa produkter slut som ingår i boxar/sånt ni kunder väljer. Då ersätter vi med liknande vara och slänger även med lite extra som kompensation, just för att boxen ska hinna anlända i tid till mottagare. I ditt fall skickade vi med extra lösgodis utöver ersättningsvarorna. Beklagar igen och hoppas att du väljer att använda Happibox igen 😊 /Sanna Happibox

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Nöjd mottagare! Motsvarar verkligen förväntningarna! Tack!

11 de noviembre de 2024

Tack för din recension! ☺️ /Sanna Happibox

Mycket bra service!

Mycket bra service kommer att handla fler gånger och rekomenderar er starkt.

23 de octubre de 2024

Tack Marie för din recension! Härligt att höra att du är nöjd 😊 /Sanna Happibox

Hög kvalitet.

Varan levererades enligt överenskommelse. Hög kvalitet på produkterna
Fin förpackning. Smidigt hantering av beställningen.

10 de octubre de 2024

Respuesta de Happibox Sverige AB

Tack Mojgan för din recension! Härligt att höra att du är nöjd 😊 /Sanna Happibox

Kanon!

Kanon!
Fixat trassel med 1a lev

24 de octubre de 2024

Tack Thomas för din recension! Skönt att det löste sig 😊 /Sanna Happibox

Valorada con 1 estrellas sobre 5

För 600kr var innehållet väldigt…

För 600kr var innehållet väldigt dåligt. Hade hellre köpt på Ica och gett bort. Inte värt pengarna över huvud taget.

20 de octubre de 2024

Respuesta de Happibox Sverige AB

Hej Emma! Beklagar att du inte tycker att boxen är värd pengarna. Det står beskrivet för varje box vad som ingår, sen får man självklart avgöra själv om man tycker det är värt det innan beställning. Ha en trevlig dag! /Sanna Happibox 😊

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.