Nadat de bestelling werd geplaatst was er telefonisch contact omdat door de hoeveelheid wol die ik had besteld, het kleurbadnummer niet voor alle wol hetzelfde was. Ik kreeg de vraag of dat een bezwaa... Ver más
Ik had zelf een foutje gemaakt in mijn bestelling. Ik werd keurig opgebeld door Jeroen van de klantenservice en alles werd geregeld. Dit is service die je helaas nog maar zelden tegenkomt. Zo fijn dat... Ver más
Dit was mijn tweede aankoop bij Happy Crafts, en alles ging precies zo prima als de eerste keer. Snel geleverd, keurig verpakt en met duidelijke instructies (het ging om haakpakketten). Ik zou ook zek... Ver más
een geweldige snelle levering.Vandaag besteld morgen in huis !! en natuurlijk prachtige patronen en wol alles in een pakket super makkelijk , niet meer zoeken naar de soort of kleur van wol en toebeho... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Happy Crafts
Escrito por la empresa
Bezoek Happy Crafts!

Koperslager 29, 3861SJ, Nijkerk, Holanda
- 0333034900
- klantenservice@happycrafts.nl
- happycrafts.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Bestelling was snel binnen
Kwam garen te kort bij het Funny Happy…
Kwam garen te kort bij het Funny Happy pakket, dit gemeld en binnen een week opgelost, garen werd nagezonden. Helemaal top.
Het was snel geleverd en goed ingepakt
Eigenlijk niets bijzonder maar toch…
Eigenlijk niets bijzonder maar toch bijzonder:alles snel en keurig verzonden. En omdat er iets met dhl misging, kreeg ik een mail van happy craft met mogelijkheden voor een nieuwe bezorging👍
De bestelling was duidelijk
De bestelling was duidelijk, en vlot en netjes bezorgd.
Snelle en correcte levering.
geen klachten ,alleen op de bon klopte…
geen klachten ,alleen op de bon klopte niet ,maar daar heb ik geen hinde van.
het was niet op voorraad ,maar ik werd…
het was niet op voorraad ,maar ik werd gelijk gebeld voor oplossing
en nu geleverd
Pakketten zien er goed uit en worden…
Pakketten zien er goed uit en worden vlot verzonden.
Tunisch haken
De bestelling was snel binnen. Het was goed verpakt en het was wat ik ook verwachten.
Snelle verwerking van de bestelling
Had erg vlug mijn bestelling in huis…
Had erg vlug mijn bestelling in huis heerlijk.
Heel goede klantenservice..alles werd…
Heel goede klantenservice..alles werd in perfecte staat geleverd en over de producten die nog niet in voorraad waren werd ik via mail op de hoogte gebracht (ook al wist ik het al toen ik bestelde). Schenkt wel vertrouwen vind ik :-) het traject van het pakket werd ook goed opgevolgd en terug via mail vermeld.. heel tevreden klant hier!
De service was prima
De service was prima! Ik had het pakje snel nodig en kreeg zelfs nog een mail om te vertellen dat het wel op tijd zou lukken. En dat was ook zo!
Snel goed en vriendelijke benadering…
Snel goed en vriendelijke benadering bij vragen
Snelle en goede service.
Snelle en goede service. Ze denken met je mee in oplossingen.