Leveransen har fungerat på allra bästa sätt. Jag är vid detta första påseende mycket nöjd med det rustika och välgjorda paraplyet. Jag hoppas att det är lika hållbart som det ser ut. Jag litar också... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Great material, design and quality! Looking forward to the rainy season with the Harry rain umbrella ☔🥰
Köpte mitt andra paraply från Harry Rain nyligen och är precis lika nöjd som vid första köpet. Superfint paraply av hög kvalité, levererat redan dagen efter beställning!
Stylish, modern premium umbrellas with smashing pattern and leather handles. Double layer canopy, fiberglass ribs and sturdy frames makes our umbrellas wind and gust-resistant. Brilliant umbrellas to protect your style!
Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Enkel beställning, snabb leverans och bra produkt (än så länge iaf!)
Paraplyet är väldigt rejält, snyggt o minimalistisk praktisk design. Fungerar enkelt.
Riktigt bra produkt, snabb leverans och ett trevligt bemötande. Rekommenderas varmt.
Gediget och rejält paraply i snygg design, kan man önska sig mer? Är mycket nöjd med mitt köp!
Vad köper man till stilige svärfar som har allt och inget vill ha? Jo ett paraply med monogram. Så sjukt smart! Han blev så glad och höll på och fipplade med det hela kvällen. Provöppna, stänga, rulla ihop prydligt, ställa i paraplystället, ta upp, göra om. Bästa presenten till alla man inte vet vad man ska köpa till. Vill aldrig se ett reklamparaply igen!
Fint papaply och ett personligt, handskrivet kort fick man till.

Respuesta de Harryrain
Utmärkta paraplyer, var ute i full storm häromdagen och det klarade av det- de flesta paraplyer viker sig.

Respuesta de Harryrain
Snabb o bra service.. + ett personligt skrivet ”tack ” för mitt köp. // Klass 👍🏻

Respuesta de Harryrain
Fin produkt, har dock inte hunnit använda den än. Snabb leverans.

Respuesta de Harryrain
Snabb leverans och ett jättefint paraply. Kan vara en bra present.