De gids was super en ondanks het…
De gids was super en ondanks het regenweer was het heel boeiend en aangenaam om met haar op stap te gaan.
Hasselt Events is een professioneel evenementenbureau met een ongekend aanbod arrangementen en evenementen. Wij staan garant voor uitjes van topkwaliteit in deze historische stad!

De Keyserlei 58-60, 2018, Antwerpen, Bélgica
Je moet altijd voor 10 personen betalen.
Best duur dan voor hetgeen dat we maar hebben kunnen doen. De vrouw die de gids organiseerde was top. Maar we
hebben veel te lang moeten wachten op ons eten waardoor we maar één deel van onze zoektocht hebben kunnen doen.

Respuesta de Hasselt Events
Tot hiertoe is de samenwerking met Hasselt Events een aangename ervaring, alhoewel we de activiteit zelf nog niet hebben gedaan. We hebben geopteerd voor een gegidste wandeling in het Nederlands en het Engels voor een groep van 40 personen. De communicatie verloopt zeer vlot en behulpzaam. De wandeling moeten we dus nog afwachten. Dat is misschien de enige opmerking: reviews invullen voor de activiteit is een beetje lastig.