Hatshop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt en hat, der desværre gik tabt under transporten med PostNord. Hatshop beklagede, refunderede beløbet og tilbød endda rabat på næste bestilling. Jeg bestilte en ny hat (med rabat) og modt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stetson Takani Jeg havde forgæves søgt ovenstående hat i fysiske butikker og netbutikker, da jeg endelig fandt den i Hatshop. Leveringen blev kun forsinket et par dage på grund af julen, så jeg modt... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg giver 4 ud af 5 stjerner til virksomheden. PostNord smed desværre pakken væk, men det var super let at få fat i virksomheden via mail de svarer hurtigt og de sendte mine penge retur da jeg klag... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

138 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

PAS PÅ

PAS PÅ

Jeg købte en hat til julegave - men købte den allerede slut november og modtog d 6 december 2025.

Sendte den retur d 28/12-25 og lige efter lyst om de har modtaget! Og at jeg har sendt retur for sendt, da returnering skal ske inden 14 dage - men det melder jeres returnering intet om, hvis du inde på ordren trykker - want to retur this order!!!!
Postnord siger den er leveret - MÅSKE DETTE ER ET FIRMA I INDIEN OG IKKE I GŌTEBORG…….mail svar i nat kl 03.28????
Så 689 kr tabt.

16 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej Jeanette,
Tack för din recension.

Vi beklagar att kepsen inte levde upp till dina förväntningar. Vi erbjuder alltid 14 dagars ångerrätt, det går att läsa i våra köpvillkor. Du får gärna skicka in via vårt kontaktformulär ett ärende med tillhörande ordernummer och sändningsnummer så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.

Stetson Takani

Stetson Takani
Leveringen blev kun forsinket et par dage på grund af julen, så jeg modtog den sikkert emballeret den 2. januar.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en hue som julegave

Jeg bestilte en hue som julegave. Jeg modtog den forkerte vare, og den var pakket i en lurvet papirpose, så den blev knust under transport. Jeg smed den væk i skraldespanden.

6 de diciembre de 2025

Hej Giovanni,
Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att du mottagit fel keps. Vänligen skicka bilder på den mottagna varan till oss på info@hatshop.dk, så att vi kan verifiera vad som har gått fel och hjälpa dig med ett byte.

Svare ikke email

10 de diciembre de 2025

Hej Noah,
Tack för din recension.

Ett ärende uppdateras varje gång nya mail skickas, och vi hanterar alla mail i tur ordning. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig inom kort för att hjälpa till att lösa situationen och se till att du får en återbetalning så snabbt som möjligt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En god oplevelse, trods en bule i hatten!

Det var tilfredsstillende og gik hurtigt, det eneste minus var jeg modtog en kasse, hvor der var hul i og det ene hjørne bulede indad, faktisk så meget at der var kommet en bule i hatten... Men den er heldigvis rettet ud igen 👍
Og det lille minus er jo fragtselskabets skyld 🙂

5 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sendte kasket i forkert størrelse.

Bestilte kasket 10.12 - ordrebekræftelse samme dag. Ok:)
Besked om forsendelse på vej 15.12.
Pakken kunne afhentes 18.12. Endelig, min glæde var stor indtil jeg åbnede pakken: Forkert størrelse!!!
Jeg returnerede pakken samme dag og måtte i al hast finde varen et andet sted:(
Nåede akkurat at få kasketten i hus inden juleaften.

18 de diciembre de 2025

Hej Annemette,
Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att du mottagit fel keps. Vi ser att du har gjort en retur och vi kommer hantera den så fort den har kommit oss tillhanda.

Tack för ditt tålamod!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Udmærket Firma

Udmærket Firma. Men ikke for gode til at sælge varer, og når de endelig har mulighed for at give en kinde (mig) et godt tilbud, ja så var størrelsen langt fra rigtig.
Men har handet der og vil gøre det igen, når de kommer med gode tilbud i sixpence i størrelse 56.
Godt Nytår

11 de diciembre de 2025

Meget tilfreds kunde

Det er første gang, jeg handler hos jer, men det gik fint. Hatten var pakket fint i en rummelig papkasse, så den ikke havde lidt skade i forsendelsen. Hatten er nu givet i julegave til en glad modtager.
Jeg er en meget tilfreds kunde.

10 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.