Havde bestilt en hat, der desværre gik tabt under transporten med PostNord. Hatshop beklagede, refunderede beløbet og tilbød endda rabat på næste bestilling. Jeg bestilte en ny hat (med rabat) og modt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Stetson Takani Jeg havde forgæves søgt ovenstående hat i fysiske butikker og netbutikker, da jeg endelig fandt den i Hatshop. Leveringen blev kun forsinket et par dage på grund af julen, så jeg modt... Ver más
Jeg giver 4 ud af 5 stjerner til virksomheden. PostNord smed desværre pakken væk, men det var super let at få fat i virksomheden via mail de svarer hurtigt og de sendte mine penge retur da jeg klag... Ver más
Til prisen kan jeg ikke sætte en finger på de hatte jeg købte. Leveringen var også hurtig 👍
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God hat men alt for lang leveringstid
God hat men alt for lang leveringstid, næsten 2 uger!!
Intet at klage over
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Hatten passede ikke rigtig til mig. Så jeg sendte retur. På en forespørgsel vedr denne retur, fik jeg hurtigt svar og de gav fyldestgørende svar. Det er så vigtigt med god kundeservice
Hurtig og nem bestilling
Hurtig og korrekt
Har efterhånden købt adskillige hatte hos jer, og har altid været tilfreds med pris og service.
Venligst
Jørn Schjøtz
Fin og hurtig ekspedition
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Ved ikke hvad der skete med min pakke…
Ved ikke hvad der skete med min pakke men den var på vej og pludselig var den forsinket, hvorefter den senere bliver meldt sendt retur til Jer, uden nogen forklaring, så har intet modtaget og venter nu på mine penge🤷🏻♂️

hurtig og god vare
Hatshop har givet mig en cv god oplevelse:
Hatshop har givet mig en god oplevelse:
Super god personlig kommunikation.
Bedste bytteservice.
Ærlig varebeskrivelse - rigtig god kvalitet!
Min bedste anbefaling 👍
Mvh Poul
Hurtig levering og varerne 👌
Super fine produkter lækker kvalitet
Super fine produkter lækker kvalitet, hurtig levering.
Fint produkt og god pris
Vi bestilte 5 hatte
Vi bestilte 5 hatte, 3 herrer hatte og 2 damehatte. Da levering var lidt langsommere end forventet, fandt vi en anden løsning. Da hatte kom, var der ingen af dem, som lige faldt i vores smag. Så vi oprettede vores retur i deres system og fik en returkode. Derefter sendte vi alle 5 hatte retur til dem. Vi fulgte forsendelsen og kunne se at de modtog pakken en mandag, da vi ikke havde hørt noget fredag, skrev vi en mail hvori vi bad dem bekræfte returen. De sagde at deres lager netop havde modtaget vores pakke, og at det ville tage ca 10 hverdage af behandle returen. Hvorefter 1-3 dage for at få vores penge. Vi hører intet før vi selv spørger ind til sagen på 10. hverdag. Og vupti så vil de netop klare det i løbet af dagen. Dagen efter kan vi se at der er gået et beløb ind på vores konto, men da jeg synes at det virker lavt, skriver jeg til dem. De skriver tilbage at der kun var 4 hatte i kassen, hvilket 100% ikke er tilfældet. De vil altså snyde mig for 620kr. Jeg er helt i chok over deres opførelse, og jeg har bedt om deres overvågning fra udpakning område.

Respuesta de Hatshop
Super fin kasket… levering lidt længere…
Super fin kasket… levering lidt længere end forventet, men kun to dage.
Jeg er med på at den hat jeg købte ikke…
Jeg er med på at den hat jeg købte ikke var særlig dyr, den var vist endda på udsalg
Men altså den virkede ligeså billig og ubehagelig som en nytårshat til 30 kr fra netto

Respuesta de Hatshop
Dejligt nemt at finde det man ville…
Dejligt nemt at finde det man ville købe og placere ordren. Nem og hurtig levering.
Hatshop er et godt sted at handle!
La experiencia Trustpilot