Bestilte den fineste taske til min datter i fødselsdagsgave - den lever i øvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nåede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skål er smukt udvalgt med kærlighed og øje for detaljerne – man kan virkelig mærke kvaliteten. Og så skal Line fremhæves: Hun er simpelt... Ver más
La empresa ha respondido
Hausholmlivings skønne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tøj og diverse ni... Ver más
La empresa ha respondido
Genialt! Jeg kan efterhånden heldigvis prale med at eje en ting eller to fra Hausholmliving. Line har det meste som hjertet kunne begære. Hyggelige Tæpper? Tjek. Overdådige Kopper? Tjek. R... Ver más
La empresa ha respondido
hausholmliving - boliginteriør for den kræsne! Nøje udvalgt keramik, puder, tæpper, lamper og meget meget mere!
Holmevej 18, 6760, Ribe, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig hurtig levering, selvom det var lige op til jul

Respuesta de Hausholmliving
Den positive stemning, når man handler, både via hjemmeside og når man besøger den fysiske butik. Der er hyggeligt og altid god service. Deres varer er unikke.

Respuesta de Hausholmliving
Super god service og nem afhentning for os i lokalområdet. Derudover er det kogle skønne produkter. De varmeste anbefalinger herfra

Respuesta de Hausholmliving
Elsker denne webshop med de fineste ting.

Nem og ligetil
Hurtig expedition
God service og lækre varer
Er så glad for alle mine køb

Respuesta de Hausholmliving
Nemt, overskueligt samt hurtig proces fra bestilling til levering. Fine produkter. Alt godt!

Respuesta de Hausholmliving
Line har de smukkeste ting og alt hvad hjertet kan begære, når det kommer til indretning. Hendes service er i top på hjemmesiden, ved afhentning og også på Instagram. Line er hurtig til at svare, på spørgsmål og til at kontakte én, når en vare er kommet hjem igen.

Respuesta de Hausholmliving
Jeg er vild med det kreative udvalg, som Hausholmliving forhandler. Der er altid god service og hurtig levering. Og jeg er mindst lige så vild med, at alle deres forsendelser bliver sendt i genbrugskasser. God stil 😊

Respuesta de Hausholmliving
Skøn butik fyldt med det lækreste keramik.
Jeg har fået den flotteste marokkanske skål. Og min søn den flotteste kaffekande med 4 smukke kopper til.
Kan anbefale den skønne butik med den sødeste indehaver.
Let at bestille og afhentning dagen efter. 😉 Det fungere bare 👍👍👍

Respuesta de Hausholmliving
Lyn hurtigt betjening,skønne produkter og en god og overskuelig hjemmeside ❤️

Respuesta de Hausholmliving
Jeg fik lynhurtig respons og afhjælpning af at der var gået en skål itu i forsendelsen.
Derudover er de 4 små skåle så fedt et produkt.
Yderst tilfreds 👍🙂

Respuesta de Hausholmliving
Ukompliceret og nemt samt en hurtig levering og hvad mere kan man ønske sig 🎅🏻

Respuesta de Hausholmliving
Ordrebekræftelsen lød på et forkert udleveringssted. Jeg skrev en besked , det blev lynhurtigt ændret. Udleveringen uden problemer, Skt i skønneste orden

Respuesta de Hausholmliving
Más información sobre otros tipos de reseñas.