Havhøkeren Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig god kundeservice hos Havhøkeren. Jeg oplevede desværre en fejl på en jakke. Efter at have kontaktet kundeservice og sendt billeder, fik jeg hurtigt et venligt og professionelt svar.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende kundeservice og troværdighed. At handle på nettet er en tillidssag. Min tillid til og tro på Havhøkeren er helt i top, faktisk over toppen, efter et køb på nettet der blev fyldt med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havhøkeren har en god og overskuelig hjemmeside, har lige de varer, som jeg søgte efter. Super hurtig ekspedition og forsendelse. Varen bestilt kl.10.51, ordren ekspederet 11.50, GLS skriver 17.13, a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Morten forsøgte ihærdigt at hjælpe mig og holdt mig løbende orienteret via mail. Desværre kunne han ikke skaffe den ønskede vare, men han gjorde, hvad han kunne. Jeg blev behandlet som Nogen - ikke s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para hombres
  3. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Gilleleje Havn har været fiskerihavn i langt over 100 år, og i modsætning til mange andre havne på Sjælland har man her stadig en levende fiskerihavn, hvor man altid kan købe frisk fisk fra bådene. Her blander travle fiskere sig med slentrende turister midt imellem alverdens. Havhøkeren har været en del af havnemiljøet de sidste 35 år, hvor den altid har været fiskernes butik. Her kunne man få de fleste af de ting, der traditionelt hører fiskerierhvervet til, og det var her, fiskerne førhen plejede at samles i baglokalet efter endt fangst for at fortælle røverhistorier. Havhøkeren er stadig fiskernes butik, men vi har valgt at udvide vores sortiment, så det også retter sig mod fritids- og udendørsfolket. Vi har derfor alt lige fra fiskegrej til arbejdstøj, sko, værktøj, fritidsbeklædning, sejlertøj – og en hel del mere. Fordi Havhøkeren er en del af Gilleleje Havns aktive miljø, har vi åbent alle ugens 7 dage. Butikkens ansatte er altid klar med venlig betjening på både dansk, tysk og engelsk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hurtig

Rigtig hurtig, klar til afsendelse i løbet af 2 timer.

12 de mayo de 2025

Hej Allan,

Tusind tak for din anmeldelse.

1 de mayo de 2025

Hej Arne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - desværre passede skoene ikke og blev returneret. Pengene kom hurtigt tilbage på min konto.
Handler meget gerne hos Havhøkeren en anden gang.

25 de abril de 2025

Hej I. Jørgensen,

Øv at skoene ikke passede, men skønt at høre at oplevelsen var god. Du skal være velkommen en anden gang.

Altid sød og kompetent betjening

Altid sød og kompetent betjening

19 de abril de 2025

Hej Lisbeth,

Bestilte og kendte brandet

Bestilte og kendte brandet - der var hurtig levering. Meget smidigt.

26 de marzo de 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at du oplevede det hele som smidigt.

Super tilfreds

Super tilfreds, alt gik som forventet.

24 de marzo de 2025

Hej Poul,

Perfekt service

Perfekt service, levering mm. Her handler jeg med glæde en anden gang.

29 de marzo de 2025

Hej Mogens,
Tusind tak for din anmeldelse - vi ser frem til at handle med dig en anden gang :)

Perfekt service

Perfekt service, levering mm. Her handler jeg med glæde en anden gang.

19 de marzo de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Fin pris. et godt produkt. Pengene blev først trukket ved levering. Jeg handler gerne her igen.

5 de marzo de 2025

Hej René,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og høflig betjening

Har handlet mange gange i butikken, og bliver altid mødt med smil og meget venlig betjening. Personalet står altid klar til at hjælpe. En flot og indbydende butik med mange lækre mærker.

22 de febrero de 2025

Hej Stine,
Tusind tak for din anmeldelse - hvor er vi glade for at høre at du bliver mødt med smil og hjælp når du kommer i butikken. Vi ser frem til dit næste besøg.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt gik som lovet og var derfor som…

Alt gik som lovet og var derfor som forventet.
Den rigtige vare, til den rigtige pris og leveret til tiden som lovet.

11 de febrero de 2025

Hej Inger,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er 100% tilfreds med produktet og…

Jeg er 100% tilfreds med produktet og det virker som det skal. Jeg stod og manglede sådan en elastiksamler til min trailer, for elastikken var blevet lidt slap i det, så jeg manglede noget der kunne samle 2.stk 8mm elastikker og da jeg søgte på nettet, så dukkede i op og det er meget glad for. Jeres produkt løste mit problem.

14 de febrero de 2025

Hej Henry
Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for!

Mie, Havhøkeren ⚓

Et godt sted at handle

Super hurtig og god service, et godt sted at handle

7 de enero de 2025

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for!

Mie, Havhøkeren ⚓

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.