Healthywithmandy Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door advies van een vriendin ben ik terecht gekomen bij healthywithmandy en wat ben ik daar dankbaar voor. Amarins was mijn coach en wat heb ik veel geleerd van haar. De hulp en support die je krijg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldig team😊 Ik begon dit traject wel een beetje als laatste optie om aftevallen en uit de alles of niets mindset te komen. En ik kan je zeggen dat dit heel goed is gelukt. Coach Liset hee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oktober 2025 keek ik mijzelf aan en heb ik gekozen voor mijzelf. Het is tijd dat ik mijzelf en gezondheid op 1 zet, alleen heb ik er hulp bij nodig. Toen heb ik mij aangemeld. Ik ben gekoppeld aan coa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik ben ze enorm dankbaar dat ik de stap het durven zetten om een coach in te schakelen. Ze hebben me zo goed geholpen om mezelf een dagelijkse routine te geven in mijn leven die ik kan aanhouden.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor jurídico
  2. Nutricionista

Escrito por la empresa

Healthy with Mandy is een online diëtistenpraktijk waarin dames begeleid worden om hun doelen te bereiken. Mandy is afgestudeerd als diëtist met de specialisatie tot sportdiëtist. In de praktijk kunnen dames worden geholpen met doelen omtrent voeding en sport. Doelen zoals afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen en een gezonde leefstijl ontwikkelen. Mentale gezondheid staat altijd op één en dit heeft dan ook de grootste prioriteit. Je werkt dus niet alleen aan je voeding en sportdoelstellingen maar ook aan jouw relatie met voeding en sport. Samen zoeken we de perfecte balans en werken we aan jouw doelen op jouw niveau en tempo.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met Mandy (en Esmee)

Heel blij met Mandy (en Esmee). De coaching in de app is fijn, de vaste check-in momenten erg motiverend en de schema’s passen bij mijn doelen. Maar als ik vraag om een wijziging, of nieuwe recepten, is dat ook geen probleem.
Maar naast het fysieke stuk, zit ik ook gewoon mentaal beter in de wedstrijd. En dat komt ook zeker door de woorden van de meiden.

Top coaching van Mandy 😊

Ik heb nu een aantal maanden coaching van Mandy en het bevalt me onwijs goed! Ik had hiervoor ergens anders coaching gehad wat niet heel fijn verliep dus ik hoopte heel erg dat het deze keer anders zou zijn en het heeft mijn verwachtingen echt overtroffen!! Door Mandy weet ik nu dat de 80/20 rule heel goed werkt en op deze manier is gezond eten en bezig zijn met een gezonde levensstijl veel makkelijker. Je hebt heel veel aan Mandy als coach en ze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt of met dingen zit! Al met al onwijs blij met deze coaching 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne, rustige coaches die ruimte bieden voor het maken van eigen doelen!

Mandy en Esmee zijn allebei fijne coaches, waar je echt iets aan hebt. Ze zijn begripvol en er is ruimte voor verandering of eigen input als jij iets niet fijn vind in je trainingsplan, of voedingsplan. Het advies dat ze geven is aangepast aan jouw doelen of intenties, hierdoor merk je dat ze dus echt de tijd voor je nemen en niet zomaar iets zeggen om snel door de wekelijkse check in te komen. Kortom: ik ben super blij dat ik mijn coachingstraject ben gestart bij healthywithmandy en ik vind het mijn geld meer dan waard!!!

Respuesta de Healthywithmandy

Bedankt Zoe voor je review! Erg fijn om te lezen dat het je zo goed bevalt. Dat is ook zeker te zien aan jouw resultaten.

Wij zijn ook erg blij met jou als coachee.

Liefs Mandy & Esmee

Je online motivatie

Voor iedereen die aan zichzelf wil werken, maar niet weet waar te beginnen.. ga het coachingtraject aan met Mandy en Esmee! Geef aan waar je behoefte aan hebt en zij maken een gepersonaliseerd plan. Ze geven je tips kwa sporten en eten, maar zijn ook de stok achter de deur op de dagen zonder motivatie.
Omgerekend ben je een paar euro per dag kwijt, en je krijgt er zoveel voor terug! Ik raad het iedereen aan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een topper met een hart van goud

Mandy heeft mij in laten zien dat ik niet op dieet hoefde, maar juist laten in zien dat ik mijn levensstijl moest gaan veranderen.

Mandy is eerlijk en duidelijk en wanneer ze een doel in ogen heeft, werkt ze hier samen aan! Ik ben blij dat ik coaching gehad hebt bij Mandy! Hierdoor ben ik 30 kilo afgevallen, maar wel 30 kilo meer zelfliefde ervoor terug gekregen!

Mandy ziet je niet als cliënt maar laat jou voelen als vriendin! Ik ben blij met Mandy! Ik raad Mandy 100% aan als jij je leven wilt omgooien.

3 de diciembre de 2023

Respuesta de Healthywithmandy

Hi Maaike! Wat een ontzettend lieve review. Ben enorm trots op jou, hoe je je doelen hebt gehaald en hoe je die resultaten ook hebt behouden. Veel liefs.

Super!!

Ik kwam bij Mandy met veel verwachtingen maar die heeft ze allemaal overtroffen! Door haar begeleiding heb ik mijn doelen behaald maar ben ik vooral gegroeid als persoon!

22 de agosto de 2023

Respuesta de Healthywithmandy

Dankjewel Liset voor je review!

We hebben een leuke tijd samen gehad en ben enorm trots op al je behaalde doelen.

Liefs Mandy

8 consejos para escribir buenas reseñas.