Jeg er meget beæret over at blive undervist af Jonas og Hearts n' Minds. Meget dejlig beliggenhed i København. Jeg kan nu udøve førstehjælp og rede menneskeliv! Undervisningen var overskuelig og forst... Ver más
La empresa ha respondido
Var til 1-dags kursus med firmaet - højintensiv undervisning med fokus på hjerte-lungeredning. Vi fik alle virkelig øvet og målt vores skills på dukker og hinanden. Gik fra at tro at jeg kunne måsk... Ver más
La empresa ha respondido
Utrolig kompetent og dygtig underviser. Det var en passende blanding af teori og hands on praktik, så det ikke blev for tørt. Der var på kurset plads til alle spørgsmål, overvejelser og refleksioner... Ver más
Undervisningen var helt i top og underviseren humoristisk og særdeles kompetent. Der blev brugt det nyeste udstyr, hvor en app var forbundet med dukken, så hver deltager i detaljer fik respons på, o... Ver más
La empresa ha respondido
De fundamentale egenskaber for god førstehjælp er modet til at gøre noget og evnerne til at det gøre rigtige. Vores navn og værdier er baseret på disse egenskaber, derfor vil førstehjælpskurser hos Hearts n’ Minds altid give udvikling af hovedet og hjertet. Vi vil gøre alt for både at skabe en god oplevelse, og samtidigt bibringe dig livreddende viden og færdigheder. Du vil derfor opleve, at undervisningen er nøje tilrettet med sjove og spændende læringsmetoder, blandet med de nyeste processer og viden indenfor førstehjælpens verden. Vores formål er at gøre dig tryg i din hverdag, og give dig selvtilliden og evnerne til at handle og redde liv.
Åbakkevej 47, st. tv., 2720, Vanløse, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig go instruktør og super godt kursus med masser af læring.
Fin balance mellem teori og praktisks.
Jeg gik derfra med tryghed i maven når og hvis jeg står i den situation at skulle yde første hjælp.🙏🏻
Jonas er en utrolig god instruktør og gør lektionen sjov og interessant.
Virkelig fantastisk, sjov, levende og lærerig undervisning. Føler mig så godt klædt på til livreddende første hjælp, og fik grint undervejs. Kan virkelig anbefales!
Skøn undervisning. Masser af tålmodighed. Behagelig kursusleder og nemt at deltage uden at kede sig
Kan helt klart anbefales.!! Vi kom hele vejen rundt og fik prøvet alt. Også en hjertestarter. Jeg føler mig meget mere tryg, hvis jeg skulle se nogen falde om.
Alle burde komme igennem det her kursus!!!
Og Jonas var en super instruktør.
Super god og konstruktiv undervisning i HLR! Der var plads til både humor og seriøsitet.
Jonas er en rigtig dygtig underviser/ formidler. Selve undervisningen er virkelig brugbart og der er mange gode øvelser undervejs, som gør at man afprøver flere forskellige scenarier.
Perfekt!!
Kunne ikke være bedre
Super fede undervisere
I just did the first aid course trafik related and it was such a good experience even if I don't speak danish because the teacher Jonas made it in a way I could follow the whole course without missing any information. 5 starts course and i recommend 👌.
Stor tilfredshed. Koncentreret undervisning. God humor Og gode slides.
Alle var glade
Fra Kåre
Rigtig god balance mellem teori og praksis og Rigtig godt med kontrol spørgsmål efter hver modul. Super lærer
Virkeligt godt kursus og undervisning af Jonas , for udearbejdende som os var det meget varieret og ikke på nogen måde trættende.
Rigtigt godt førstehjælpskursus.
Meget dygtig instruktør og formidler.
Kan varmt anbefales til alle
Meget målrettet og klar fremføring af stoffet
Han er rigtig dygtig og god til at forklare
Super godt med at træne en masse hjerte lungeredning. Så bliver man rustet til en evt. situation. Super god underviser.

Respuesta de Hearts n' Minds - Førstehjælp og kurser
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.