Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk positiv oplevelse.

Fantastisk positiv oplevelse.
Til prisen havde jeg absolut ikke forventet den høje standard, som jeg fik.
Flot og stort værelse, lille køleskab (praktisk, når man skal være her flere dage), nyt og lækkert bad og super indbydende fællesrum med spil og behagelige sofaer.
Alt er rent og velholdt og modtagelse både ved bookning og ophold var imødekommende og venlig.
Naturen og roen indbyder til lange gåture og er et perfekt sted for et romantisk ophold.
Et sted jeg helt sikkert vil besøge igen.
Kunne jeg, gav jeg gerne flere stjerner.

16 de abril de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse

Fine rummelige værelser, men der mangler et ekstra spejl på værelserne.
Der findes intet the køkken eller lignende så det er ikke muligt at lave nogen former for mad selv. Ej heller tage et glas vand ud over fra toilettets håndvask.
Det er ikke obligatorisk at købe morgenmad, men hvis ikke du gør det, så skal du selv sørge for engangsservice, hvilket man ikke bliver oplyst om. Og der er arrogant holdning fra den kvindelige vært til en. Ligeledes forefindes der kun mini køleskabe på værelserne så det er begrænset hvad det kan indeholde.
Ikke umiddelbart et sted vi kommer igen.

23 de agosto de 2024

Fantastisk sted

Det er nu 2. Gang vi har booket overnatning, og der er kun positive ting at sige om dette sted. Så flot og gennemført både indvendig og udvendigt. Der er ikke en finger at sætte på noget. Vi kommer gerne igen.

15 de octubre de 2021

De bedste anbefalinger

Har overnattet på stedet 2 gange, og kommer helt sikkert igen. Dejligt og hyggeligt værelse. Virkelig rent og pænt

29 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun sige positive ting

Kan kun sige positive ting. Skøn omkringliggende natur, lækre værelser, lækre plejeprodukter, lækkert morgenbord og venlig og god service. God pris. Der manglede intet og det var bare perfekt. Var der 2 overnatninger. Det er ikke sidste gang vi besøger dette sted.

27 de septiembre de 2020

Absolut den bedste B&B

Absolut den bedste B&B, dejlige værelse, super lækkert morgenmad, idyligst sted med mega søde og venlige værtspar, kan varmt anbefales

12 de marzo de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.