Hedvet Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt og rart sted

Trygt og rart sted med et professionelt og empatisk personale, så selvom vi er flyttet lidt længere væk er det stadig her Mullemis og jeg kommer.
Carina er vores faste dyrlæge og hun er dejlig rolig samtidig med at hun får kigget det hele igennem.

23 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klar anbefaling

Fik i dag aflivet vores elskede Bastian, og trods den trælse situation havde vi en god oplevelse. Flot og indbydende klinik, og fantastisk personale. Dyrlægen skabte så meget ro under hele processen og Bastian fik lov at sove ind med maven fuld af godbidder ❤️

5 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aflivning 45 minutters ventetid

Vi fik en tid 15:45 hvor vi skulle ha vores kæresteje Pjuske aflivet, vi kommer lige til tiden, men måtte til vores værste mareridt sidde i venteværelset i næsten 45 minutter. Det eneste positive ved det var at vores sorg blev vent til vrede. Da vi endelig kom ind, blev vi bedt om at sætte vores kanin på bordet, men siger at min søn vil sidde med hende når hun skal aflives. Dette får vi lov til så jeg går hen til ham med hende, men inden jeg får hende sat ned til ham giver hun hende sprøjten. Jeg sætter hende hurtigt ned til min søn, og hun putter og begynder at blive slap, lige pludselig kommer lægen hen og ligger hende hurtigt om på siden, dette kunne vi godt selv ha gjort, da vi mener at nu er hun sovet ind tager dyrlægen hende op på hendes bord, dog i hendes sove kurv, hun trykker og trykker på hende og siger nej hendes hjerte slår inu, for at give hende en sprøjten mere lige i hendes hjerte tænker jeg. Hun kunne måske ha sagt jeg giver hende en ny sprøjte for at være helt sikker på at hun er død, og ha bekræftet os i at det var det rigtige. Vi gik derfra med en meget dårlig følelse, tankerne gik på om det var det rigtige valg, kunne vi ha hjulpet hende, var hun måske død af sig selv i løbet af kort tid, led hun, mm.
En meget trist og fortvivlet familie forlod dyrlægen, med ordene undskyld ventetiden det bliver kr. som vi gerne ville ha betalt inden, så vi kunne gå ud med det samme, men det kunne vi ikke.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse.

11 de noviembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.