Heemstra Outlet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kan geen min-sterren geven, anders had ik het zeker gedaan! Helaas voor mijzelf pas achteraf gekeken naar de reviews van dit bedrijf; ben er ook ingetrapt. Achteraf had ik het natuurlijk wel kunnen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gewoon om te kotsen,mensen zoals jullie horen in de gevangenis te zitten wegens oplichting!!!!! Geef het adres van jullie bureau en wij komen alles kort en klein slaan! Nep schoenen van nike uit China... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eerst wekenlang moeten wachten, en nu bestaat de website niet meer en kan ik het (te kleine) artikelen niet meer retourneren. Ook geen reactie op je mail. OPLICHTERS ZIJN HET!!!!!! Deze mail wordt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grootste oplichters en je bent je geld kwijt. Site is nu ook niet meer terug te vinden. Helaas twee paar Skechers gekocht en twee paar waardeloze schoenen voor ontvangen die ook nog twee maten te kl... Ver más

Información sobre la empresa

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grootste oplichters en je bent je geld kwijt en zit met waardeloze schoenen opgescheept

Grootste oplichters en je bent je geld kwijt.
Site is nu ook niet meer terug te vinden.
Helaas twee paar Skechers gekocht en twee paar waardeloze schoenen voor ontvangen die ook nog twee maten te klein zijn. Helaas kunnen we geen goederen terugnemen en geen geld terug betalen, we kunnen je wel 10% korting geven op je volgende aankoop. Wat een stelletje oplichters

19 de junio de 2024

Oplichting website is verdwenen

Oplichting website is verdwenen
Na 1 maand ineens schoenen ontvangen, maar niet de schoenen die ik bestelde. Kan ze niet terugzenden website is verdwenen. Facebook zend me veel van deze oplichters bedrijven als reclame. Ik heb facebook aangeschreven en uitgelegd. Antwoord ze zeggen het onderzocht te hebben en er is geen reden om deze advertenties met hoofdkantoor in Hongkong te verwijderen. Dus eigenlijk laat facebook nep en oplichters gewoon toe.

19 de junio de 2024

It's a scam

It's a scam. They will deliver the goods to you completely different from what you ordered, in very poor quality. They won't refund your money, they'll offer you a discount on your next purchase. Very bad experience, I recommend blocking the site and reporting it as a fraud!!!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heemstra outlet store is fake

Dit bedrijf houdt kantoor in Hongkong.
Via Facebook plaatst het misleidende advertenties om oa. sneakers van het merk Skechers aan te schaffen.
De afbeelding in de advertentie laat ook Skechers zien. Dit is misleidend omdat bij levering de sneakers helemaal niet van het merk Skechers zijn maar van een totaal onbekend merk en van slechte kwaliteit.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Scam! Fake! Nep! Oplichters!

Advertentie op FB is te mooi om waar te zijn. Reviews op website zijn nep. Gelukkig ben ik er zelf niet ingetrapt en hopelijk helpt mijn review te voorkomen dat anderen hier iets bestellen.

Overigens te zot voor woorden dat zoiets niet aangepakt kan worden door Meta.

nooit bestellen!!

nooit bestellen!!! het zou adidas campus zijn maar het is een goedkope nepschoen en ook nog de verkeerde maat!!! ik weet niet hoe ik het ga oplossen maar ik zorg dat ik het geld terug heb!!! word geleverd door een vreemde man wat geen Nederlands praat.. in een plastieken zak geleverd.. verdachte site is dit!!!!

17 de junio de 2024

SCAMMERS!

SCAMMERS!! FALSE ADVERTISING.
Ze zeggen merkschoenen tegen outlet prijs te verkopen, sturen neppe schoenen in een plastic zak.

Heemstra outlet OPLICHTERS!!!

VUILE OPLICHTERS NIETS KOPEN!!! 😡😡
Ze adverteren met Adidas Campus sneakers, twee paar gekocht voor 84,91€
Het is inderdaad te mooi om waar te zijn, toch weer ingetrapt.
8 juni besteld en vandaag twee paar ontvangen, zie er totaal anders uit en zijn zeker geen Adidas Campus!!!
Zitten wel 3 strepen op en er staat SIPV op.
Op internet opgezocht en ze worden voor een paar cent gemaakt in het buitenland.
Echt troep!!! 😡😡😡
Niet kopen dus!!!!

Neppers

Nep spul nikes zitten voor geen meter je voelt dat het rotzooi is

13 de junio de 2024

Boeven

Boeven. Ik was al niet helemaal zeker, maar heb toch speakers besteld. Duurt inmiddels wel erg lang en werkelijk alles riekt naar oplichting.

16 de junio de 2024

Oplichters

Het wordt tijd dat deze criminele organisatie wordt opgerold. Hoeveel slachtoffers moeten er nog worden gedupeerd? Er wordt niets aan gedaan en misdaad loont blijkbaar nog steeds in Nederland. En ja... ben zelf ook opgelicht, maar zie het nu maar als een wake-up-call. Zal wél alles er aan doen om hen te stoppen!

15 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leuke sneackers besteld voor mijn…

Leuke sneackers besteld voor mijn zoon....levering duurde al behoorlijk lang toen het pakketje eindelijk binnen kwam in beschadigde plastic zak bleek de kleur en kwaliteit absoluut niet te zijn zoals was omschreven....gemaild met Heemstra echter het enige wat ze willen is korting geven op volgende aankoop nou never dat ik ooit nog iets bestel bij hun totaal geen vertrouwen in....

11 de junio de 2024

Nep bedrijf

Nep bedrijf. Adverteert op facebook met te mooie prijzen voor sneakers.
Adres is een registratie bureau in Hongkong. Er staan op de site nep reviews van trustpilot. Zelf gelukkig niet ingetrapt

12 de junio de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.