Pure oplichterij
Pure oplichterij, geven zogenaamd korting maar zetten op de site veel hogere prijzen als het restaurant rekent. Zo kan ik ook korting geven.
No consta que solicite reseñas
Ik lees vooral slechte reviews en heb ook moeizaam gebruikgemaakt van de kortingsaanbieding (aanbod via FNV). Het is uiteindelijk wel gelukt, maar bij het gebruik van Safari is er schijnbaar alleen de ‘happy flow’ getest. Gelukkig viel me het uur tijdsverschil in de bevestigingsmail op, al is dat volgens heerlijk.nl te wijten aan mijn iPad-instellingen. Het eten en restaurant was, op 3 december, overigens top! En bij navraag blijk ik via Dining Gift alleen met vouchercode te kunnen reserveren, terwijl er op het invulformulier staat dat die “niet verplicht” is. Verwarrend allemaal . . . Ik kreeg ook het verzoek een review over het restaurant in te dienen en die zou, bij navraag, ook geplaatst zijn, maar die zie ik hier ook niet terug, meer verwarring . . . Al met al reden dat ik nu, op 8 december, toch ook hier een review invoer.
Van essent een korting op uit eten gekregen via deze site.
Als je vanuit je laptop in de email naar de site gaat kan je wel een restaurant selecteren, maar vervolgens niet reserveren. Zal wel met adblockers oid te maken hebben, maar daar komt geen pop-up over, hij doet gewoon niets. Dus even via mobiel geprobeerd, dat lukt dan wel.
Dan de prijzen. Je selecteert in het menu dat je met 2 personen gaat, dan krijg je een lijst met restaurants en prijzen te zien waar geen p.p. bij staat. Dus aangezien je het aantal personen hebt ingevuld, kan je er dan vanuit gaan dat dit de totaalprijs is? Of stiekem toch p.p.? Pas als je de reservering hebt afgerond krijg je daar duidelijkheid over. (p.p. natuurlijk).
Dan de korting. Je krijgt (in mijn geval) een korting van 20 euro. Als je op de site van het restaurant zelf kijkt dan hebben ze wel even stiekem 6 euro p.p. meer gerekend. Dus 20 korting op een 12 euro hogere prijs is 8 euro korting. Zeg dat dan gewoon eerlijk. Laat staan dat je met 3 bent (2 euro korting) of meer (toeslag i.p.v. korting)
Meestal leuke aanbiedingen maar wanneer het mis gaat met een restaurant is de service vanuit Heerlijk abominabel. Alles voor de restaurants en de eigen verantwoordelijkheid hierin wordt afgeschoven. Aan de communicatie en organisatie kan nog heel wat verbeterd worden.
Pretty good to explore new restaurants but also in total gets pretty pricey once you go to a specific restaurant.
Hier al verschillende malen reserveringen geplaatst voor het bezoeken van verschillende restaurants. Altijd prima ervaring.