HeliCompany Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kæmpe tak til Gry og søn for en fantastisk tur over Roskilde. Jeg har læst flere svar her på trustpilot folk brokker sig over dit og dat, glem ikke det er luftfart med høj sikkerhed dårlige dage d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fed tur! Virkelig fantastisk og helt utrolig oplevelse som vi vil anbefale alle at prøve! 🚁 Gry er en fantastisk pilot som fik hele oplevelsen til føltes som om vi var et team der fløj sammen h... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi købte en helikoptertur gennem Smartbox og fløj i dag. Desværre blev det en stor skuffelse. Turen skulle have varet 10 minutter, men selve flyvningen varede kun omkring 3 minutter. Forklari... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de envíos
  2. Centro de entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk arrangement til netværksmøde…

Fantastisk arrangement til netværksmøde v/Race Club på Randers Flyveplads.

Venligt og indlevende personale og en skøn tur over Randers By til slut.

Hej Rico

-Det var et fantastisk arrangement med Raceclub. Fedt du deltog.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Idyllisk og behagelig helikopterflyvetur!

Helikopterflyveturen var en virkelig vild oplevelse, hvor min far og jeg fik en fantastisk udsigt af Randers! Piloten var superdygtig, og hele turen var både spændende og behagelig. Kan klart anbefales til alle, der vil prøve noget anderledes!

Hej Fie

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os, vi har absolut de bedste piloter til rundflyvninger. Vi forsøger at de er så lokale som muligt, så de kan fortælle lidt undervejs i flyvningen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk helikoptertur over Randers.

Fantastisk helikoptertur over Randers.
Vi blev mødt af nogle meget smilende, professionelle og kompetente medarbejdere, der virkelig brænder for deres arbejde.
HeliCompany får en kæmpe anbefaling herfra til firmaevents m.m.
5 stjerner herfra

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse.

Vi elsker at afholde events, og specielt netværket RaceClub giver super god mening at invitere medlemmer i luften.

Jeg håber vi ses til et af de kommende events.

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse! Var derude med netværk, og fik set mig en tur over Randers.

Hej Daniel

Det var super hyggeligt at møde dig til netværket. Vi er glade for at du synes det var en fed oplevelse.

Rigtig god arrangement!

Rigtig god arrangement. En livsoplevelse, kan varmt anbefales! 🚁🚁 😄

Hej Saleh
Mange tak for din anmeldelse :)

Mange prøver desværre ikke at flyve i helikopter og det er en skam.

Vi vil derfor gerne ændre dette, så så mange i Danmark har muligheden for en overkommelig pris.
Fedt at vi gave dig en oplevelse for livet.

Behageligt og søde mennesker

Behageligt og søde mennesker! Kan klart anbefales

Hej Tobias

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse

Sødt team der tog sig tid til alle, og en blødere landing en jeg nogensinde har oplevet før.

Hej Daniel

Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os. Vi ansætter kun personale der er dygtige piloter, så det med landingen er vi meget glade for at du deler.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygheden - dejlig rolig tur.

Super hyggelig tur, kan kun anbefales. 🤩🤘🏻

Hej Henrik

Dejligt at du kunne lide oplevelsen.

Super aften

Var til netværk, igår en super oplevelse, og Gry og Sally er super værte, Tak for en god aften

3 de septiembre de 2024

Tusind tak Hans Henrik
Altid en fornøjelse at lave netværk for RaceClub
Tak for din, og ikke mindst Fruens store hjælp!
Vi ses
Gry & Sally

Super oplevelse

Super oplevelse

Hej Helle
Tusinde tak for din tilbagemelding på din flyvetur.
Tak fordi du fløj med.

Super fed tur

Super fed tur. God pilot og dejligt vejr

Respuesta de HeliCompany

Tak for din dejlige anmeldelse.
Det er nemlig super fedt at flyve helikopter ;)

Vi håber at se dig igen.

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse. Første gang i helikopter, men med god og tryg instruktion - en smuk tur over Randers. Vil anbefale dem til alle omkring mig!
Book jeres næste arrangement/ firmaevent her!

Jeg skal helt sikkert afsted igen ;-)

Hej Anita

Tusinde tak for din anmeldelse. Det er super smukt at flyve over Randers og omegn.

Det er fedt at du synes vores arrangement var fedt! Vi håber at mange andre firmaer og netværksgrupper vil gøre brug af vores events.

Magisk oplevelse ✨

Super god oplevelse, hvor jeg følte mig tryg og godt informeret inden flyveturen.
Folk som virkelig brænder for det de laver og deres begejstring smitter virkelig af og gør oplevelsen endnu større ✨

Magisk dag!
Vi takker for de søde ord - vi elsker ALT ved helikopterflyvning, fedt at det kan mærkes :)
Vi ses igen!
VH Gry & Sally

Sikke en fed oplevelse

Sikke en fed oplevelse.
Der var bare styr på alt, sikkerhed og personlighed.
Tak for oplevelsen.

Tak, Frank :)
Sikke en hyggelig eftermiddag
Tak fordi du fløj med

Super cool tur med Helicompany

Jeg/vi havde en fantastisk oplevelse med Helicompany, da vi tog en helikoptertur over Randers. Vi startede vores rejse fra Randers Lufthavn, og det var en uforglemmelig tur fra start til slut.

Piloten var både professionel og venlig. Han sørgede for, at vi følte os trygge og komfortable hele vejen. Udsigten over Randers var betagende, og vi fik en unik perspektiv på byen og dens omgivelser.

Jeg kan varmt anbefale Helicompany til alle, der ønsker en spændende og mindeværdig oplevelse. Det var virkelig en super oplevelse, som jeg aldrig vil glemme.

Tak Michael
Vi er stor fan af at afvikle Netværksmøder - der inkluderer flyvning:)
Tusind tak fordi du var en del af det!

Skøn gruppe-event!

Tydeligt at medarbejderne brænder for det, de laver.

En rigtig god oplevelse for vores ellers lidt store gruppe, hvor både de "lidt forskrækkede" og de flyvante følte at turen var en fin tur.. Den fine intro, den rolige pilot, der besvarede alle spørgsmål og tiden, var alt sammen med til at gøre det til en rigtig fin oplevelse.

Tak, Maria
Jeg har nu fløjet i +20år og oplever at alle, selv de mindre modige, kommer retur med et smil på læben:)

Tak fordi du fløj med!

Det skal du bare prøve!

Havde fornøjelsen af at prøve en tur med Helicompany i forbindelse med et netværksarrangement.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har prøvet det! Oplagt til et firmaarrangement!

De to ejere Gry og Sally er simpelthen bare verdensklasse, serviceminded, karismatiske og de bedste værter.

Tak for er fremragende event!

Hej Nikolaj
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det var en KÆMPE fornøjelse at møde jer i går. Det var et fedt arrangement.

Vi håber at se dig igen næste år.

Bryllupsflyvning. 💕💕

Den perfekte overraskelse til vores brudepar.
Alt forløb perfekt, lige fra første kontakt med Gry, fin info hele vejen igennem, og på selve dagen landede helikopteren til aftalt tid på grunden hvor brylluppet blev holdt.
Både brudepar og 120 gæster var vilde med overraskelsen. Tusind tak til Gry og Sally. 🌸🌸

24 de agosto de 2024

Tak Susanne!
Nogle af de bedste flyvninger vi har, er bryllupsflyvninger.
Sikke smukke rammer jeres dag foregik i
Tak fordi vi måtte være del af det:)
VH Gry og Sally

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.