En kæmpe tak til Gry og søn for en fantastisk tur over Roskilde. Jeg har læst flere svar her på trustpilot folk brokker sig over dit og dat, glem ikke det er luftfart med høj sikkerhed dårlige dage d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super fed tur! Virkelig fantastisk og helt utrolig oplevelse som vi vil anbefale alle at prøve! 🚁 Gry er en fantastisk pilot som fik hele oplevelsen til føltes som om vi var et team der fløj sammen h... Ver más
La empresa ha respondido
Vi købte en helikoptertur gennem Smartbox og fløj i dag. Desværre blev det en stor skuffelse. Turen skulle have varet 10 minutter, men selve flyvningen varede kun omkring 3 minutter. Forklari... Ver más
La empresa ha respondido
En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder
Información de contacto
Hangarvej D10, 4000, Roskilde, Dinamarca
- Kontakt@helicompany.dk
- helicompany.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Fantastisk oplevelse!
Det var en fantastisk oplevelse at flyve med HeliCompany. Turen var en gave til min far (75 år), som selv bestemte ruten over hans hjemstavn på Djursland. Piloten Joachim var super dygtig og meget informativ. Vi fik en kæmpe oplevelse fra start til slut. Tak!

Respuesta de HeliCompany
Altid en fornøjelse at flyve med Gry
Altid en fornøjelse at flyve med Gry.
Det er ikke første gang vi har fløjet helikopter og det bliver helt sikkert heller ikke sidste gang med jer. tak for at gøre det til en fantastisk oplevelse med Vores børn.
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse som jeg kan anbefale til alle.
Kunne man tænke sig at prøve at flyve i helikopter? Skal man have en oplevelse til firma arrangement?
Besøg Helicompany! Gry og Sally har styr på det og gør oplevelsen endnu federe.

Respuesta de HeliCompany
KÆMPE OPLEVELSE! VIL HAVE EN TUR MERE!
En flyvetur med det bedste team!
Tusind tak til Helicompany for god service. Det bliver bestemt ikke sidste gang vi besøger jer!

Respuesta de HeliCompany
Fedeste oplevelse ☀️Skal helt sikkert…
Fedeste oplevelse ☀️Skal helt sikkert gentage succesen en anden god gang 🎈

Respuesta de HeliCompany
Værste firmaservice jeg nogensinde har set
Hvor skal jeg starte? Mig og min bror fik denne tur i julegave for 3 år siden! Vores tur er blevet aflyst fler og fler gange, og når man prøver at kontakte skodfirmaet, er der ingen der svare.
Nå, men så fik vi endelig en tid kl 12:25, hvor vi ankommer 10 min før som skrevet i deres mail. Vi var 3 der skulle ud og flyve, men de havde åbenbart, lavede en fejl så der kun var 1. Fint nok alt blev fixet, men kl 13:00 var vi stadig ikke kommet ud og flyve. Guiden, kommer så hen til os, og fortæller vi er efter det hold som så skal ud og flyve i 30 min!? Det er 1,10 time forsinkelse. Sørgelige og dårlig service, som kun skuffer kunder

Respuesta de HeliCompany
Flyver konstant i lav højde over…
Flyver konstant i lav højde over Marielyst så alle folk er dødtrætte af den larm.

Helikoptertur over det smukke Sydfalster
Helikoptertur over det smukke Sydfalster i det skønneste solskindsvejr, Vi fløj fra Marielyst langs Østerstrand ned til Sydstenen, vider langs Sydkysten til Gedser ud forbi Rødsand, op langs Vestkysten og hen over Skelby, vider mod Marrebæk og herefter tilbage til Marielyst. Vildt fedt at se det hele oppefra, en helt igennem fantastisk opblevelse, super imødekommende personale og pilot. Bliver absolut ikke sidste gang.

Respuesta de HeliCompany
Rigtig fin oplevelse med vores firma…
Rigtig fin oplevelse med vores firma arrangement afhold til Helicompany&Gry
Tak for en god oplevelsel fra os alle sammen!
Mvh. Peter H.

Respuesta de HeliCompany
Super flink pilot og mandskab :)
Super flink pilot og mandskab :)
Til trods for humor og en sjov samtale, virkede han yderst professionel og havde styr på tingene :)
Det bliver ikke sidste gang :).

Wow, det bør alle prøve
En kæmpe oplevelse at opleve Fyn fra luften i en helikopter.
Super seriøst mht sikkerhed og nyt flot materiel.
En oplevelse jeg gerne anbefaler andre at prøve.

Mega fed OPTUR
Mega fed OPTUR
Havde en skøn tur, alt var i sikre hænder. Tak for en fantastisk aften

Super fed oplevelse
Super fed oplevelse, så fik jeg sat endnu et kryds på bucketliste ❤️

Respuesta de HeliCompany
Jeg har været på helikopter tur med…
Jeg har været på helikopter tur med helicompany - Sikke en fantastisk oplevelse, meget dygtige folk, det gav tryghed..
og jeg nød turen til fulde !

Ærgerlig oplevelse!
Ærgerlig oplevelse!
Jeg havde booket en privat helikopterflyvning som overraskelse til min mand i rund fødselsdagsgave. Fået gæster til at møde op i al hemmelighed osv. - alt ned til nederste detalje. Desværre ringer de præcis 24 timer inden vi skal mødes, og aflyser da helikopteren er på værksted. Kæmpe øv og skuffelse, og jeg må aflyse det hele. Men sådan kan det gå. Mit problem nu er at de bad om reg. Og konto nr. så de kunne tilbageføre beløbet, men nu er der total tavshed. Vi er nu 5 dages senere(3 hverdage) og jeg har hverken hørt noget til eller set mine 5.400 kr endnu. De svarer ikke når man skriver. Øv for en omgang! Jeg havde troet at vi ville gøre brug af dem en anden gang men bestemt ikke med denne behandling. Spændende hvornår de tilbagebetaler mine penge!

Respuesta de HeliCompany
Af hjertet T A K til Gry og HeliCompany…
Af hjertet T A K til Gry og HeliCompany for at give 11-årige Bjørn og resten af familien en helt unik oplevelse i Roskilde i dag 17.02.24. Både søn, far og mormor vil være piloter! Vi kommer igen.

Helt fantastisk
Helt fantastisk oplevelse med 20 minutters flyvetur over Roskilde d. 18.11.2023. Efter at turen var blevet udskudt 2 gange grundet dårligt vejr, var vejret til gengæld også helt perfekt denne dag.
Tak til Gry & Co. for professionel håndtering fra start til slut - kan varmt anbefales :)
MVH. Thomas

Respuesta de HeliCompany
Dejlig oplevelse og venligt personale

Virkelig elendigt svindel
Virkelig elendigt svindel. I aflyser. Og da der så har været kontakt on hvordan min søn får en ny tur, så lover i et på besked, for derefter at sige han aflyste, og dermed ikke får en ny tur. Så i har svoret nemme penge og skuffet et barn. Det er det rene fup og fidus ! I valgte så at blokerer mig på facebook for at skrive vores oplevelse med jer. Men det skal nu nok komme ud. Du for......

La experiencia Trustpilot