HeliCompany Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kæmpe tak til Gry og søn for en fantastisk tur over Roskilde. Jeg har læst flere svar her på trustpilot folk brokker sig over dit og dat, glem ikke det er luftfart med høj sikkerhed dårlige dage d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fed tur! Virkelig fantastisk og helt utrolig oplevelse som vi vil anbefale alle at prøve! 🚁 Gry er en fantastisk pilot som fik hele oplevelsen til føltes som om vi var et team der fløj sammen h... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi købte en helikoptertur gennem Smartbox og fløj i dag. Desværre blev det en stor skuffelse. Turen skulle have varet 10 minutter, men selve flyvningen varede kun omkring 3 minutter. Forklari... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de envíos
  2. Centro de entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skuffet over Helicompany

Skuffet over Helicompany. Havde købt en tur i helikopter til min far, så han ku se vores hjemby. Jeg lagde tidspunktet så jeg vidste at vi ville nå hjem inden solen gik ned fordi min far ser dårligt. Deres starttidspunkt var i forvejen sent.
Da vi ankommer står der en masse mennesker og venter og helikopteren er endnu ikke kommet. Den er forsinket 15 minutter.

Her fortæller en medarbejder os, at der er kommet nogle bloggere, som vil filme turen og opelvelsen. De vil have en 20 minutters tur og kommer først i køen, på trods af at de lige har har bestilt!

Jeg beklager mig, da de så får vores tur og vi skal nu stå og vente på en mark i 25 minutter, og jeg har et handicap.
Han reagerer ikke og siger bare at det nok skal blive godt alligevel.
Dem som skal have turen efter os er også bekymrede.
De kan godt se at det næsten er mørkt når de skal flyve.

Turen er fin, vi ser solnedgang. Men min far har svært ved at se byen, da solen begynder at gå ned.

Da jeg skriver ind til helicompany og ærger mig over at to bloggere, bliver prioriteret over betalende kunder. Er svaret bare, håber i nød turen. Vi må ikke flyve i mørke, så i var hjemme inden det blev mørkt.

Hvilket vi jo også var, men lyset var jo stadig fuldstændig ændret.

Dybt skuffende at der ikke er bedre kundeservice og at reklame blir prioriteret over os som betaler. Jeg anbefaler ikke at folk lægger sine penge her.

11 de agosto de 2022

Hej Monique.

Alle kommer ud og flyve i den rækkefølge de har booket i - vi prioriterer ikke hverken bloggere el reklame over andre gæster. Så jeg beklager at du har fået den opfattelse.
Jeres tur blev en smule forsinket på dagen - det kan ske, og I jeres bekræftelse skriver vi også at vi stræber efter at afvikle til tiden, men der kan opstå forsinkelser optil 30min.
Lyset vil altid være forskelligt - nogle dage skyfrit andre overskyet - det er dagens gang.

Du må ha en god dag
VH HeliCompany - Gry

SÅ fed en oplevelse🚁😉

Den bedste oplevelse ever😉 Er helt høj endnu. Havde fået et gavekort til turen og glædede mig meget. Pga dårligt vejr blev vi lidt forsinket, men blev mødt af en meget behagelig ung mand , som forklarede os sagen og blev i regnvejret og smilende svarede på spørgsmål. Følte mig meget godt taget af og turen med piloten og 2 andre passagere var en kæmpe oplevelse .
Havde også lidt mail kommunikation med en ligeså sød og venlig medarbejder.
Alt i alt en rigtig fed og anbefalelsesværdig oplevelse😉

7 de septiembre de 2022

TAK Bettina.
Det er det bedste at flyve helikopter. Men endnu bedre at flyve med glade gæster:)
Jeg sender din søde besked videre til piloterne (Asbjørn + Jimmi) + kundeservice (Sally)
Ha en skøn dag!

Virkelig dårlig oplevelse.

Virkelig dårlig oplevelse.
Tiden blev ændret fra kl. 16 til 19,hvilket var ok med os.
Da vi, som beskrevet møder 15 min før i lufthavnen,så venter vi, over en time i lufthavnen. Der er ingen der informerer os om forsinkelsen eller andet relevant. Vi henvender os til en medarbejder, som dårlig nok vil tale med os.
Virkelig dårlig service og spild af penge.

5 de septiembre de 2022

Hej Mille.
Øv en dag! Det kan vi godt gøre bedre.
Vi samlede kunder i Odense og Roskilde på den samme helikopter, pga service på vores jyske helikopter. De skulle flyve i Odense fra kl 15-18 og Roskilde fra 18:45-20:15
De bliver forsinket fra start i Odense, da der er et fly parkeret for tæt på helikopteren til at de kan starte :( Piloten på flyet bliver fundet og flyve bliver fjernet - derved er de 45min forsinket.
Odense er hovedsæde for Drone aktiviteter - og da vi er ved at være færdige med kunder, holdes vi på jorden i yderligere 20min pga droner.
Helikopteren ankommer derfor 1t forsinket til Roskilde.
Det forklarer naturligvis ikke at du oplever manglende info fra vores crew - jeg har talt med crewet som oplyser at alle gæster blev briefet gang forsinkelserne. At du ikke modtager denne info beklager vi meget.
Du skriver ikke om selve flyvningen? Jeg håber I havde en god tur trods alt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk oplevelse og super seriøs…

En fantastisk oplevelse og super seriøs firma. Alt er super professionelt og pilot snaksalig og fortællende om helikopteren.
Den bedste anmeldelse herfra.

22 de agosto de 2022

Tak Michael
Det var en fornøjelse at flyve med dig:)
VH HeliCompany

Helt fantastisk!!

Helt fantastisk!!! 🤩. Jeg var ude og flyve med dem fra Vordingborg igår, og Møn idag ud forbi møns klint.😍😍 Udover at det helt simpelt er fantastisk at flyve helikopter, så er piloterne bare så søde - og der svares hurtigt på messenger - man har selv indflydelse på hvor turen går hen. Mine klare anbefalinger herfra - også til dem der har flyskræk, som jeg har for fulde drøn ellers. Virkelig god service og oplevelse 🥳😇🤩😍. (Er lidt bange for at det kunne blive en afhængighed)

30 de julio de 2022

TAK Sofie!!!

Du er meget velkommen :)
Jeg har sendt din søde besked videre til piloterne, og Sally i kundeservice.

Ha den bedste sommer!

Super flot tur over Rødby❤️

Super flot tur over Rødby og min gamle mor på 81 fik en drøm opfyldt, og fandt ud af det ikke var så farligt.

20 de julio de 2022

Tak Klaus.
Vi flyver med en del ældre - og det er en god oplevelse hver gang!
Tak fordi I fløj med:)

De 5 stjerner skyldes piloten

De 5 stjerner skyldes piloten Simon. Vi var tre, der skulle op, og den ene var ret nervøs. Simon var så behagelig i sin snak med os undervejs, at alle blev trygge ;)
En halv times forsinkelse blev det til, men da vi ingen planer havde efterfølgende, så tog vi det ikke så tungt.... Men supertjekket var det selvfølgelig ikke...noget med en dobbeltbooking....

17 de julio de 2022

Tak Pia.
Jeg sender din søde besked videre til piloten Simon.
God sommer

FANTASTISK......

FANTASTISK......
Det var en sjov og fantastisk oplevelse...
Lige fra købet af turen - den både skriftlige og telefonmæssige kontakt undervejs - til måde vi blev modtaget ved ankomststedet- der må jeg sige - skønt serviceminded glad personale.
Vores pilot gav os en mindeværdig tur - der var lidt cloudsurfing- sving til højre og venstre - god højde - og lav flyvning🚁
Et ønske - 12-15 min ville være optimalt.
Tak for en fantastisk oplevelse!

13 de julio de 2022

Tak Dorthe.
Hvor er det fedt at I havde en skøn tur - jeg har allerede videresendt din søde besked til piloten.
Husk det altid er muligt at købe en længere tur :)
God Sommer!!!

Fantastisk og 100% credit for pengene

Fantastisk og 100% credit for pengene

Jeg har haft en vildt fantastiske oplevelse at flyve hos HeliCompany
Hos Gry & Sally og jeg kan KUN anbefale at flyve hos dem.
Alt det vi havde aftalt og jeg var blevet lovet blev 100% overholdt.
Gry er en fantastisk sød og dygtig pilot / instruktør og er så behagelig at flyve med og meget grundig omkring at fortælle om det hele og sætte en ind i hvis man har valgt den oplevelse i selv at skulle flyve.
Nede på jorden imens man flyver finder man ligeså søde Sally som er en rigtig smilende og sød pige som snakker med dem som kunne være med for at kigge på eller man venter på at komme op og flyve. Man bliver taget rigtig godt imod og af begge to og jer vil give mine VARMESTE og BEDSTE anbefalinger til alle andre.
Et selskab som deres / flyve hos dem burde alle opleve hvordan det skal gøres

Gry & Sally i er bare de bedste tusind tak for en fantastisk dag og oplevelse

Mvh Daniel ;-)

19 de junio de 2022

Tusind TAK Daniel:)
Dine søde ord varmer meget - specielt når både Sally og jeg ELSKER alt ved helikopterflyvning!
Jeg er glad for at vi kunne give dig en skøn dag - det var en fornøjelse!

Superskøn helikoptertur

Vejret var med os og det lykkedes, at komme op og flyve :) 🚁

Kæmpe ros og tak til Sally for rigtig god service, til personalet på jorden for rigtig fin info, og til piloten, som gjorde turen til en uforglemmelig skøn oplevelse.

Jeg har fløjet med helikopter to gange, jeg er vild med det, og kan varmt anbefale det.

16 de junio de 2022

Tusind TAK Kate.
Tak fordi du deler vores passion for flyvning :) Det er MEGA fedt!
God dag - HeliCompany

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, at se Sydhavs øerne fra oven.
Er bekendt med flyvning i forvejen, så at “ Cruise “ omkring var en dejlig oplevelse.
Stort TAK til Gry og Sally

11 de junio de 2022

Tak Agnetha!
Nord Falster er et af DK´s smukkeste områder:)
Tak fordi du fløj med - og tak for de søde ord.
VH Gry

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Magen til lange søforklaringer om…

Magen til lange søforklaringer om hvorfor flyvningen ikke kan blive til noget - for 2. gang.
Har givet min kæreste en helikopter tur i julegave. 1 gang aflyst grundet der ikke var andre tilmeldte - ok
Nu idag en laaaang mail med forklaringer om at deres stempler ikke er blevet lavet, så de derfor ikke må flyve med kunder. Anden lufthavn, kan så heller ikke ligge jord til og Sønderborg lufthavn har ikke den type benzin helikopteren bruger

Aldrig, aldrig ALDRIG IGEN.
Jeg ved ikke om Martin afventer til August eller kræver pengene tilbage - men det er dælme under al kritik

8 de junio de 2022

Hej Lene.
Jeg forstår godt din frustration.
Men det er ikke nemt at drive helikopterflyvning i syd DK.
Sønderborg lufthavn har fjernet vores type benzin
Pøl flyveplads har ikke tilladelse til erhvervs flyvning
Så - vi er på udkig efter et privat område i Sønderjylland.
Jeg håber det lykkedes snarest, og at Martin vælger at flyve med - Helikopterflyvning er SMUKT og FEDT!
Logistikken er til tider besværlig - jeg beklager at du/I er blevet ramt af det.
Ha en dejlig dag!
HeliCompany

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sjov og unik oplevelse og flyve.

Super sjov og unik oplevelse og flyve med helikopteren. Ret sjovt også have billederne af ens område frs luften.
Men kæmpe ros til pilot og ikke mindst personalet der instruere på jorden. Hun var glad smilende og åben fra start. Super indbydende som er med til hele oplevelsen fra man ankommer til man tager hjem er en super oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra

29 de mayo de 2022

Tak Jacob.
Jeg sender dine søde ord videre til vores CREW:)
Det er fantastisk at flyve helikopter, og endnu mere over ens eget område.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stol ikke på dette firma

Stol ikke på dette firma, overholder ikke aftaler som i overhovedet, jeg er blevet brændt af med to konfirmanter der skulle have været afsted, de lover dig guld og grønne skove, men holder ikke en aftale.

PAS PÅ MED AT BRUGE DEM

Det passer simpelhen ikke Gry, jeg har hørt det flere steder fra at du har det med at love noget du ikke kan holde, vi havde en klar aftale den 15, hvis du var fuldt booket hvorfor ringer du ikke og spørge om min forhånd reservering, du skal vide at jeg vil blive ved med at skrive anmeldelser om dit firma, det du har gjort er totalt utilgiveligt.

Jeg mener det helt seriøst, hold jeg langt væk fra dette firma.

12 de mayo de 2022

Nej nej!!
Du sender en forespørgsel, som jeg sender en pris retur på. Derefter taler vi i tlf, men intet konkret bliver aftalt.
Her i løbet af ugen kontakter du os ang en flyvning i den kommende weekend. Vi er fuldt booket på nuværende tidspunkt, og kan desværre ikke tage imod flyvningen - hvilket gør dig rasende.....!!! Du sviner vores koordinator til, laver dårlige anmeldelser alle steder osv.
Det er ikke i orden, du lavede ALDRIG en endelig booking.
Jeg vil hellere ha anmeldelser fra de kunder, vi har lavet en aftale med, det her er useriøst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Konfirmations flyvning til en fair pris

Tusinde tak for transporten af vores to konfirmander i søndags fra Randers til Silkeborg.
-Det var en kæmpe oplevelse, overraskelse og klart dagens højdepunkt.
Jeg er fuldt ud tilfreds med jeres ydelse, pris og forløbet.
Forløbet har været top professionelt fra start til slut. HeliCompany var 10.000 kr. billigere end konkurrenterne. Piloten gave konfirmanderne en fantastisk oplevelse.
Tak til Sally, Jens og Gry for at gøre det muligt at give drengene sådan en fantastisk oplevelse til en pris hvor det er muligt at være med.
Stine

10 de mayo de 2022

Tak Stine.
Det var en fornøjelse at flyve til jeres store dag.
Vores setup med helikopterbaser i DK og Syd Sverige, gør at vi kan lave de bedste priser :)
Nemt og tilgængeligt!
Præcis som helikopterflyvning skal være.
Tak for den søde anmeldelse.
VH HeliCompany

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon bemötande från personalen när vi…

Kanon bemötande från personalen när vi skickade mail, snabba svar. Jätte trevlig personal/pilot som mötte oss, som tog bra hand om den lilla killen som vi hade med oss. Kan varmt rekommendera dom

9 de mayo de 2022

Respuesta de HeliCompany

Tusind tak for din søde anmeldelse.
God dag HeliCompany

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service, fed oplevelse!

Flyvningen blev desværre udskudt et par gange grundet vejret samt service på helikopter, men under hele forløbet var Sally fantastisk til at holde fokus på undertegnede (Kunden) og sikre jeg var opdateret og komme med nye forslag.

På selve dagen hvor flyvningen fandt sted, var vi rigtig heldige med vejret, hvilket kun gjorde oplevelsen endnu bedre og Gry var super informativ som pilot, ekstremt behagelig flyvning (Endda med min medpassager som lider af højdeskræk, men mærkede ikke til det), og det var alt i alt en god oplevelse!

Kan varmt anbefales.

5 de mayo de 2022

Tak Morten.
I var en fornøjelse at flyve med!
God dag - Gry

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en fantastisk god tur

Vi havde en fantastisk god tur, personalet var venlige og hjælpsomme, og kunne under turen fortælle om det vi fløj henover selvom vi fløj en rute vi selv havde bestemt.

2 de mayo de 2022

Tak fordi I fløj med!
Jeg sender din søde besked videre til piloten:)
God aften - HeliCompany

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min søster bestilte i slutningen af…

Min søster bestilte i slutningen af marts en helikoptertur til vores forældre, som efter en tragisk oplevelse ønskede sådan en tur. Den 19. april klokken 17.40, skulle de flyve fra Silkeborg. Hele familien ville med og overvære vores forældre/bedsteforældre/oldeforældre få denne oplevelse. Der var arrangeret sammenkomst efter flyvningen. Om formiddagen den 19. april, blev turen aflyst pga. service på helikopteren. Ny dato blev den 21. april klokken 18.00 fra Vejle med fremmøde ti min. før.
Mine forældre kommer ikke for sent, for piloterne skulle ikke vente på dem. Mine forældre og resten af familien var klar 17.15 i god tid. Klokken 18.00 blev der ringet til min søster, at turen var forsinket med en halv time. Flere opringninger og en sms om yderligere forsinkelser fulgte.
Først klokken 19.44 letter helikopteren med mine forældre og klokken 20.01 stod helikopteren igen sikkert på jorden. 20 min. havde vi betalt for. Så ville jeg tænke, at turen varede 20 min. og ikke 17. Så det var da virkeligt heldigt, vi ikke kun havde købt 10 min.
Det skal siges, at de to herrer, som kom med helikopteren gav os og mine forældre en god oplevelse ved selve flyvningen. De var flinke og hjælpsomme. Men to gamle mennesker, som må vente i to timer fra planlagt mødetid til flyvning på en plads uden spor af mulighed for at gå indenfor eller sidde ned, er ikke rigtig i orden. Det må kunne gøres bedre, medmindre man ikke regner andre menneskers tid for noget som helst.
Piloterne skal have flere stjerner men den forudgående behandling af kunder og manglende “styr på tingene” fortjener ikke en eneste.

22 de abril de 2022

Respuesta de HeliCompany

OK - Fair skal være Fair!

Det er bestemt ikke manglende styr på tingene der spiller ind her - men et ønske om at komme ud og flyve!

Vores helikopter skal til service hver gang den har fløjet 50t - og i det skønne påske vejr, betød det at den skulle til service lige efter påsken. Helikopteren skal efter service afbalanceres, og så er den klar igen. Vi går fra kontoret kl 15, med besked om at helikopteren er klar til flyvninger kl 18.
Kl 17:30 ringer piloten at der skal yderligere testflyvninger til, og det trækker ud.
Burde vi ha aflyst flyvningerne her??? Vi vurderer at vi er så tæt på flyvetidspunktet, at vi håber det bedste, informerer jer som kunder og forventer blot en mindre forsinkelse. Testflyvningerne trækker ud, og vi ender med en forsinkelse på 90min.
Bestemt en uønskelig situation, og måske vi skulle ha aflyst?!?
Men enden bliver at alle bliver fløjet, og dagen slutter godt:)

1 stjerne???

Det må I selv vurdere! Vi gjorde vores bedste og holdt jer løbende opdateret.

Fantastisk helikopter service!

Vi benyttede Helicompany til optagelser af en film, og her var Helicompany (Vores pilot hed Gry) helt igennem fantastisk. Alle vores efterspørgsler blev imødekommet med godt humør og super service.

Vi fik også lov til at flyve lidt med frem og tilbage, så flere fik en lille flyvetur ud af det. Helt igennem en fantastisk service, som klart kan anbefales!

18 de enero de 2022

Tusind tak.
Super fedt at være del af jeres optagelser - jeg glæder mig til at se resultatet.
God dag - Gry

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.