HeliCompany Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kæmpe tak til Gry og søn for en fantastisk tur over Roskilde. Jeg har læst flere svar her på trustpilot folk brokker sig over dit og dat, glem ikke det er luftfart med høj sikkerhed dårlige dage d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fed tur! Virkelig fantastisk og helt utrolig oplevelse som vi vil anbefale alle at prøve! 🚁 Gry er en fantastisk pilot som fik hele oplevelsen til føltes som om vi var et team der fløj sammen h... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi købte en helikoptertur gennem Smartbox og fløj i dag. Desværre blev det en stor skuffelse. Turen skulle have varet 10 minutter, men selve flyvningen varede kun omkring 3 minutter. Forklari... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de envíos
  2. Centro de entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hejsa min hustru var oppe at flyve med…

Hejsa min hustru var oppe at flyve med piloten ( Nicklas) d. 26-10-21 i 20 min. Stor oplevelse for min skønne viv😉 Nicklas er en flink og sympatisk gut turen gik fra Guldagervej 52 Esbjerg. Næste år skal vores barnebarn Ida med på en tur 🚁 Stor tak til Sally og Nicklas 👍

28 de octubre de 2021

Tak Søren.
Jeg er glad for at din viv også synes det er skønt at flyve:)
Vi glæder os til at flyve med jer igen.
Mange hilsner HeliCompany

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for et fantastisk 🚁flyv fra…

Tak for et fantastisk 🚁flyv fra Roskilde igår. Turen over Festivalen og byen var så fint et vue!
Booking, tilkøb, personalet omkring flyvningen osv. har fungeret optimalt..
🚁☀️🎈☺️

8 de octubre de 2021

Tak Trine.
Vi er super glade for at du også synes at helikopterflyvning er skønt!!!
Jeg sender mit personale en venlig besked - de gør deres bedste for at tilbyde den optimale oplevelse, og det kan jeg høre at vi er lykkedes med :)
God weekend - HeliCompany

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig oplevelse med lang ventetid

Forfærdelig oplevelse. Selve flyveturen var okay, men alt det der kom før ødelagde oplevelsen. Ikke nok med at det var umuligt at finde en flyvedato som tog flere uger, da der er så få og man intet svar kan få. Derudover finder vi endelig en dato i Aalborg og skal så vente 70+ minutter efter tidspunktet vi faktisk skulle flyve. Dertil var det først efter 50min ventetid der faktisk kom en ud og forklarede hvorfor de var forsinket. Ingen form for undskyldning eller kompensation var givet efter.

3 de octubre de 2021

Hej Victor.
Jeg har netop talt med jeres pilot - han bekræfter at de var forsinket på dagen, da der blev afviklet øvelser for militæret i Aalborg lufthavn - det er naturligvis ikke godt nok, at vores crew ikke får informeret jer.
Men det er desværre vores vilkår når vi benytter lufthavne til at afvikle vores flyvninger.
Jeg er glad for at I kunne lide turen.
VH Gry - HeliCompany

Verdens sejeste konfirmationsoverraskelse!

Jeg kan intet andet end at KLART anbefale denne professionelle virksomhed! Vi ville overraske min lillebror til hans konfirmation den 11/9-21, og kontaktede HeliCompany efter andre mislykkede kontakter. De var klar med det samme - de flyttede gerne rundt på kunder, for at presse os ind, og der var en kanon kontakt gennem hele forløbet. Piloten stillede sig frivilligt op og fik taget et billede med konfirmanden efter flyveturen. Min lillebror, søster og jeg havde den FEDESTE oplevelse, og hele festen var målløse, da vi præsenterede indslaget med helikopteren flyvende over os. TUSINDE tak til Sally, Gry og piloten for en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi snakkes helt sikkert ved en anden gang! 🤩🙏🏼

26 de septiembre de 2021

Tusind Tak Maiken.
Det er altid sjovt at løse lidt utraditionelle opgaver.
Tak for dit skønne humør! Jeg håber vi får fornøjelsen af at flyve med jer igen en anden gang.
VH Gry og HeliCompany

Virkelig skuffende tur

Virkelig skuffende tur.
Så betaler man næsten 1400 kr for en helikoptertur med kæresten, og så bliver man sat sammen med en tilfældig. Det kan ikke være rigtig man betaler så meget og så ikke kan få turen alene, når parret foran os fik turen alene. Det ødelagde virkelig turen fuldstændig - kan ikke anbefales.

31 de agosto de 2021

Hej V Jensen.
Hvis du ønsker at ha helikopter for jer selv, så skal du købe en tur der dækker hele helikopteren.
Køber du en tur til 699kr pr person, er det til 1 person - der er 3 pladser til salg på hver tur.
Ønsker du hele helikopteren - starter vores priser fra 2000kr.
Jeg synes ikke det er fair at gi 1 stjerne - når du har købt 2 udad 3 pladser. Ja så kommer du til at flyve med en person nr. 3.
Håber alligevel I havde en god flyvning med en af vores søde og service mindede piloter.
God dag - Gry

Super oplevelse

Super service! Virkelig god oplevelse og en særdeles sød og kompetent pilot. De bedste anbefalinger herfra 😊

23 de agosto de 2021

Tak Tina.
Piloten Jens hilsner og siger tak for en hyggelig tur!
HeliCompany - Gry

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk tur og fantastisk team

Fantastisk tur og fantastisk team. Pilot dygtig og god til at informere om hvad vi så. Manden på jorden yderst venlig og fortællende om hvad der ventede og god til at besvare os uvidende om helikopter..
Tak for en god oplevelse.

21 de agosto de 2021

Tak Jan.
Jeg sender din hilsen videre til de to piloter.
Tak fordi du fløj med os.
VH Gry - HeliCompany

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tur vil aldrig glemme denne…

Super tur vil aldrig glemme denne oplevelse, sød pilot og gode informationer inden flyvning, kan kun anbefale denne tur 5 stjerner er fortjent.

10 de agosto de 2021

Tak Lone.
Dejligt at du nød din tur!
Jeg håber vi kan flyve med dig igen en anden dag
VH HeliCompany - Gry

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tjaa af hvilken karakter var oplevelsen??

Tjaa af hvilken karakter var oplevelsen egentlig….. Den er nem! Helt igennem super fed og behagelig oplevelse, super autentisk og livagtig tur, virkelig behagelig mennesker bag arrangementet, vi havde en 8 årig med der stadig var flyvende i mange timer efter vi kom hjem, det naturligvis ikke gratis med sådan en oplevelse, men var det så det værd… HELT afgjort… det klart ikke sidste gang vi implementere Helicompany som en fastlagt del af ferien. Tak! Bare tak!

10 de agosto de 2021

Tak Glen
Hvilken dejlig besked at starte dagen med.
Tusind tak fordi I fløj med! Og I er meget velkommen mange år frem i tiden. Måske det ender med en lille pilot:)
Gry

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flyvende start på vores ægteskab

Jeg havde besluttet at overraske min kommende kone med afhentning fra kirken i helikopter.

ALT har fra første opkald til slut, været top professionelt, alle personaler, jeg har haft kontakt med, har været yderst kompetente.

Deres kontor stod for alt det praktiske og sendte mig kort over lette og landingssteder. Faktisk tilbød Gry mig at kontakte jordejeren👍🏻, men den klarede jeg selv. 👍🏻👍🏻💪🏻

Piloten var yderste behagelig og rigtig god til at forklare de forskellige processer, man var fuldstændig tryg da vi slap jorden.

Ærgerligt man kun kan give 5 stjerner i fortjener mere. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak for en uforglemmelig oplevelse til HeliCompany, Gry, Sally og piloten.

Hilsen Martin & Christina.

9 de agosto de 2021

Tak Martin.
Hvor er det dejligt at vi måtte være en del af jeres fantastiske dag!
Tak for den gode dialog og nemme planlægning.
Håber I får et langt og lykkeligt liv sammen <3
Mange hilsner Gry

Helikopter tur

Vi blev overrasket med en helikopter tur fra HeliCompany til vores bryllup, det var seriøst den fedeste oplevelse. Piloten var fantastisk og havde altid os med under hele flyvningen. Vi var så overrasket over hvor behagelig turen var at vi overvejer at skal have en tur mere. 😁👍👍

9 de agosto de 2021

Tusind tak HeliCompany!

Excellent! Simple to reserve and pay for our flight from Bogø on 31/7. No problem finding the helicopter. The staff/pilot were very professional and friendly, and took time to answer all our questions. Our kids had a great experience flying over Sydsjælland and we will definitely do it again!!

1 de agosto de 2021

Thanks Tony!
We would love to fly with you again - and maybe train the young pilot to be:)
Have a great summer!
HeliCompany

Valorada con 4 estrellas sobre 5

På en sommertur til Rødby fra…

På en sommertur til Rødby fra Marielyst. God tur. Dog lidt dårlig skiltning til flyvestedet. Og lidt svært at se på hjemmesiden hvordan man direkte henvender sig for køb uden at booke på siden. Men ellers venlige og søde folk på flyvepladsen..

21 de julio de 2021

Hej Per.
Jeg er glad for at I nød turen - Tak fordi I fløj med fra en af vores sommerflyvnings steder (Marielyst)
Vi vil arbejde på flere skilte:)
God sommer - Gry

Super fint tur d 5/6

Super fint tur d 5/6.
Udsat et par gange pga. dårligt vejr men det kan man jo ikke klante nogen for🤓

Vh Per.

7 de junio de 2021

Tak Per.
Hvor er det skønt at høre at jeres tur var fin.
Ha en dejlig dag!
Bedste hilsner - HeliCompany

Dårlig service - Uprofessionelt virksomhed

Dårlig service - virker uprofessionelt

Fik et gavekort til at flyve helikopter, og ilf processen skal man indeløse gavekortet når man booker tiden til flyvning.
Desværre bliver man Corona ramt, og det hele er spildt selv man melder fra i god tid.
Ilf Helecompanys politik kan man ikke aflyse.

Gennem hele processen med at bestille tid har det være en rodet kommunikation. Ingen kan huske hvad der er aftalt eller hvad der er betalt.

Alt i alt - super uprofessionelt. Kan dog være de er dygtige til at flyve helikopter dette vides desværre ikke.
Kan aboslut ikke anbefales at benytte HeliCompany.

2 de junio de 2021

Hej Patrik

Den 21/12-2020 henvender du dig til os via mail at dit gavekort udløber d. 22/12-2020.
Vi gør en undtagelse og tilbyder dig at flyve med på dit gavekort på en senere dato end dit gavekort er gyldigt.

Du ønsker at din kæreste skal med og vi beder dig overføre 699kr til vores Mobilepay konto, men modtager ikke beløbet. Vi mailer frem og tilbage og jeg bliver ved med at rykke dig for betaling og evt. kvittering for overførelsen.
Dette får jeg ikke svar på. I går d. 2 Juni, skriver du så at du alligevel ikke kan flyve med på mandag d. 7/6-2021, (her har vi stadig reserveret 2 pladser uden at have fået betaling for sæde 2)
Vi tilbyder dig at en anden kan overtage din plads, dog må personen ikke veje mere end dig. Dette ønsker du ikke.

Vi er et lille firma som planlægger vores flyvninger senest 7 dage inden flyvning, da vi er afhængige af at vores kunder møder op til vores flyvninger. Vi har netop dette beskrevet i vores vilkår, at man ikke kan aflyse sin tur 7 dage op til sin flyvning.

Vi betaler for leje af helikopter og løn til piloterne, bruger tid på at planlægge og derfor kan vi ikke lade vores kunder afmelde med for os kort tids varsel uden at kunden betaler for det arbejde vi har gjort op til flyvningen.

Det er en super ærgelig anmeldelse at få på trustpilot og ønsker egentlig helst at du sletter denne rating. Det er simpelthen ikke fair at give os en dårlig rating -når vi henviser dig til vores vilkår som vi til at starte med selv brød for at yde en god service!

VH Sally

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gav gerne 10 stjerner hvis muligt.

Gav gerne 10 stjerner hvis muligt.
Både for selve turene i luften og al personale jeg har mødt gennem årene.
Har lige haft min 6. tur og det har været en super
oplevelse hver gang.
mvh
lc

30 de mayo de 2021

Tusind tak!
Hvor er det dejligt og da flyver med os - og vender retur:)
Husk også at vi tilbyder ture gennem vores helikopterskole, hvor du selv får lov at styre.
God dag - Gry

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ventet i over et år, og stadig ingen helikopter tur

Jeg har bestilt denne tur for over et år siden, og jeg har stadig ikke fået nogle helikopter tur. Det er helt fair at man aflyser pga dårligt vejr, men at der ikke bliver svaret tilbage når man skriver til dem, er ikke i orden. Hver gang der bliver aflyst er det fordi helikopteren melder en fejl, eller der er dårligt vejr, selvom vejret faktisk har været fint. Som sagt har vi ikke været oppe og flyve endnu, så jeg kan intet sige om selve oplevelsen...

2 de mayo de 2021

Hej Jacob.
Jeg er ked af at du ikke føler at vi svarer på din mail. Jeg har tjekket vores system igennem, og den sidste besked vi har fået fra dig, er besvaret med en booking. Send meget gerne en ny besked, så vi kan få dig afsted på din tur:)
Vejret og teknik skal være ok før vi flyver. Og vi modtager vejrudsigt fra lufthavne med skyhøje, vindstyrke og sigt. Denne kan ændre sig i løbet af dagen - mens vi tager beslutningen ang. aflysning om morgenen. Det er super ærgerligt at aflyse en flyvedag, og se vejret klare op i løbet af dagen - men vi bliver nødt til at forholde os til meldingen som modtages om morgenen.
Vi ser frem til din mail, og håber snart at få dig med på en skøn helikopterflyvning.
HeliCompany

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.