Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top karakter herfra 10 ud af 10, vil man bestå kan jeg klart anbefale Henriks kørerskole. skulle generhverve, og med råd og vejledning, gik det smurt. TAK herfra-

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale Henriks Køreskole. Jeg skulle generhverve mit kørekort, og hele forløbet var både trygt, roligt og professionelt. Henrik er god til at forklare tingene på en måde, der er nem at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon oplevelse hos Henriks køreskole. Lærerig og målrettet undervisning med en skarp plan fra start. Er man nervøs eller usikker, er Henrik god til at få en god og rolig stemning i bilen. Har man h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil klart anbefale Henriks køreskole hvis man står og skal have et kørekort. Forløbet er godt eksekveret og kørelærene formår at tilpasse det til den enkelte elev, så man den sparring man har be... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela
  2. Clases

Escrito por la empresa

Kvalitets kørekort i Aalborg og omegn. 6 ugers forløb. tilmeld dig i god tid. vi nogle super gode Dygtige kørelærer til netop dig. og der vil tage sig godt af netop lige dig. vi går op i du bliver super dygtig til Teori og køre bil. så du er tryg i trafikken. med et smil og overskud. håber vi får æren af og lære dig at køre bil. God dag mvh Teamet Henriks køreskole

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En storartet kørelærer

Jeg har netop bestået min køreprøve hos Henriks køreskole.
Teoriforløbet var effektivt og velstruktureret og derfor hurtigt overstået.
Kenneth er en formidabel kørelærer! Han formår at forklare tingene på en måde som selv jeg (en gammel dame på 24), kan forstå. Tilmed kunne jeg altid regne med Kenneth når jeg havde brug for et venligt skub og et par opmuntrende ord. Dagen før køreprøven sendte Kenneth mig den varmeste besked, med gode råd til forberedelse til køreprøven og en god portion omsorg, og det satte jeg enormt meget pris på! Kenneth er utroligt nem at snakke med, og vi har haft mange sjove timer i køreskolebilen. Derfor så jeg også altid frem til at skulle ud og køre med Kenneth! Eneste minus ved Kenneth er hans musiksmag, særligt hans frygtelige countryplayliste, men bortset fra det kan jeg varmt anbefale Kenneth som kørelærer!
Tak til Henriks køreskole, for et fantastisk godt forløb!

7 de marzo de 2024

Tak pæne ord 😊🙏

Henriks Køreskole kan klart anbefales🙏🏼

Henriks Køreskole kan klart anbefales🙏🏼
Jeg havde utroligt mange nerver på både ift. teori og køreprøve, og endda kørsel generelt. Henrik (som var min kørelærer) gav mig en masse redskaber og råd, så jeg ikke blot lærte at køre bil, men også ting som jeg kan tage med mig videre i livet.
Trods nervøsiteten for prøverne endte jeg med Henriks hjælp med at bestå både teori- og køreprøven i første forsøg.

28 de febrero de 2024

Rigtig god køreskole
Jeg har netop fået mit kørekort hos Henriks Køreskole og jeg er meget tilfreds!!
Min kørelærer Kenneth er en meget tålmodig og snaksalig lærer, som går meget op i, at forløbet skal føles behageligt. Teorilektionerne var klare, overskuelige og velstruktureret.
Derfor kan jeg varmt anbefale Henriks Køreskole :)

28 de febrero de 2024

Super god køreskole

Super god køreskole, det var et krævende program, men det betyder jo bare at man kommer hurtigt igennem det 😄 Jeg kørte med Lars og han var en suveræn kørelære

13 de febrero de 2024

Super køreskole!

Super god køreskole og super flinke og dygtige kørelærer der ved hvordan man skal imødekomme eleverne. Jeg havde Kenneth som kørelærer og han var mega dygtig til at fortælle og klæde mig ordenligt og godt på til min køreprøve så ham vil jeg varmt anbefale. Super hurtigt hold og selvfølgelig stadig plads til sjov og spas. Ville klart anbefale Henriks Køreskole!

12 de febrero de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefalde Henriks…

Jeg kan varmt anbefalde Henriks Køreskole! Udover god vejledning og effektive redskaber under kørsel, formår Henrik at gøre forløbet til en individuel rejse med rig mulighed for personlig udvikling.

Tak for en rigtig god oplevelse!
Bedste hilsner herfra 😊

7 de febrero de 2024

Tak pæne ord 😊🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ordentlig køreskole

Seriøs, ambitiøs teori og køreundervisning med engagerede kørerlærer. Hvis du får Lars kan du være sikker på du nok skal få nogle hyggelige timer. Han er ærlig og snaksalig.

1 de febrero de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en mega god køreskole...

Det er en mega god køreskole...
Jeg havde Lars til kørelære og både ham Henrik og Jimmy er mega gode til at lære fra sig så man får en god og tryg oplevelse.
De er meget konstruktive og det har generelt bare været en fantastisk oplevelse...
Klar anbefaling herfra

22 de enero de 2024

Tak Aksel 😊🙏

Effektiv og professionel køreskole

Jeg havde en god oplevelse med Henriks køreskole. Jeg synes det var fedt, at jeg fik kørekort så hurtigt! Jeg havde Kenneth som kørelærer, og det var helt fantastisk. Han var sød, dygtig og professionel.

7 de noviembre de 2023

Tak 😊🚗

Effektiv og professionel køreskole

Min oplevelse hos Henriks Køreskole var virkelig positiv. Henriks undervisning i teori var klar og hjælpsom, og Kenneth, min kørelærer, var en dygtig instruktør, der virkelig fik mig til at føle mig tryg bag rattet. Køreskolen formåede at få mig til at forstå både teori og praktisk kørsel på en hurtig og effektiv måde. Jeg vil helt sikkert anbefale Henriks Køreskole til andre, da deres undervisning og instruktion var professionel og hjælpsom, hvilket gjorde hele forløbet både lærerigt og nemt.

5 de enero de 2024

Tak 🙏🙏🚗🇩🇰

Henriks bedste køreskole 😃😃

Det er jo Henriks køreskole man ser her. Det er verdens bedste køre lære hvor man kommer Henrik i møde med et super godt humør og et varmt smil og den bedste teori og kørelse oplevelse man få og en god lærning og osse det få man osse en god Førstehjælp med . Henrik er en meget super god person hvor man altid kan snakke med ham om alt og altid rar person og hvis man ringer om spørgsmål om ting om sit kørekort eller om generelt ting få man altid det bedste svar igen som man stillet ham Jeg som person kan varmt anbefale og sige her få i den bedste køre skole og køre lære og han køre ens kørekort lige hjem til dig med 0 Fejl hele vejen igennem da han er den dygtiste person jeg kender ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 8 gode stjerner få du fra mig Henrik

Rigtig god jul og godt nytår Henrik Hilsen Mikkel

23 de diciembre de 2023

Tak for det 😊🙏🚗🇩🇰

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!! som jeg KLART kan anbefale. Teorien gik stærkt, og før jeg fik set mig om, var der en teoriprøve.

Jeg havde Kenneth Christensen som kørelære, og det fungerede super godt. Han er god til at forklare trafikken, og hvordan bilen skal betjenes på en let forståelig måde. Han var god til at berolige mig, og hans tro på mig, gav mig en masse mod til at gå op til køreprøven. Han er vildt god og flink, og ham kan man virkelig være glad, for at få som kørelære. De varmeste anbefalinger fra mig. ⭐️⭐️

En god køreskole, hvis man er glad for effektivitet.

15 de diciembre de 2023

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole, med lærerige teoritimer som ikke bliver kedelige og rigtig dygtige kørelærere.

Kan virkelig kun anbefales :)

Tak 😊🙏🚗🇩🇰

Fantastisk oplevelse

Har lige afsluttet mit kørekursus ved Henriks Køreskole. Teorien var fremragende, det var meget hurtigt, men grundigt, de ville virkelig have dig til at forstå, hvad der skete, og jeg havde aldrig et spørgsmål ubesvaret.

Min kørelærer Kenneth Christensen var fantastisk. Der var altid god kemi. Han er en effektiv lærer, hans lektioner er lette at forstå. Der er aldrig en følelse af pres, selvom du gør det forkert. Og jeg vil anbefale ham til alle.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk køreskole og kørelærer.

Hej Henrik
Jeg vil blot sige tak til dig for din fine måde at være på overfor min søn og for din hjælp med at få landet hans kørekort 🚙

Tusind tusind tak for din hjælp , venlighed og overskud.
Du har gjort en kæmpe forskel for hans fremtidige liv.
Alt er jo bare lettere med et kørekort ⭐️

Jeg anbefaler andre at rette henvendelse til din køreskole, hvis de ønsker en fantastisk behandling og at lære at køre af dig selv eller en af dine dygtige kollegaer.
Rigtig glædelig jul til dig og dine og tak!
🎄🎄🎄

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.