Paar dagen geleden de pannen ontvangen.. dat was sowieso al supersnel s avonds 1900 besteld volgende ochtend in huis. 2 mooie koekenpannen en 3 mooie kookpannen. Ze zijn heel fijn in gebruik en hebbe... Ver más
La empresa ha respondido
Hallo. Wat een snelle levering nog bedankt. Perfecte gebakken eieren.door mijn strenge dieet is dit een uitkomst verheug me erop om er lekkere maaltijden ermee te maken. Door mijn suikerziekte moet ik... Ver más
Iedere keer maar weer nieuwe pannen kopen en elke keer na een paar maanden blijkt dat er iets mis mee is. Loszittende handvaten, afbrokkelen randen, water is de deksel knop, Jeroen Meurs, BK, West... Ver más
La empresa ha respondido
Herman den Blijker is een van de bekendste en meest geliefde koks van Nederland. Al jarenlang inspireert hij miljoenen mensen om met plezier en zelfvertrouwen te koken – in zijn restaurants, op televisie en nu ook via hermandenblijker.nl. In onze webshop brengen we zijn passie voor eerlijk en smaakvol eten rechtstreeks bij jou thuis. In de webshop vind je een zorgvuldig samengestelde collectie kookgerei, keukenaccessoires en producten die Herman zelf gebruikt en vertrouwt. Wij geloven dat goed koken begint met het juiste gereedschap. Daarom selecteren we alleen producten die voldoen aan de hoge standaarden die Herman stelt in zijn eigen keuken – of je nu een doorgewinterde thuiskok bent of net begint. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met persoonlijk advies over producten en bestellingen. We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Bij hermandenblijker.nl shop je met vertrouwen: duidelijke productinformatie, eerlijke prijzen en een eenvoudig retourbeleid. Koken zoals Herman – dat begint hier.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
goed materiaal en snel
leveringen en geen geblaaskaak…thx herman

Respuesta de Herman den Blijker
2 mooie koekenpannen en 3 mooie kookpannen. Ze zijn heel fijn in gebruik en hebben een mooie/ luxe uitstraling op de inductie. Je ziet dat ze heel gelijkmatig verwarmen met bakken van vlees.

Respuesta de Herman den Blijker
Very happy with the fast delivery. The pans were packed in a minimal usage of packaging materials wich is environment friendly. Before using the pans, you have to use some grapeseed-oil; I was a bit disappointed not finding this included.
The use of less fat in the pans is a game-changer🤩 as well as the sturdiness and beautiful look of this set!

Respuesta de Herman den Blijker
Supersnelle levering en duidelijke uitleg m.b.t gebruik pannen.
Topproducten. Doen wat beloofd wordt. Ben er erg blij mee:)

Respuesta de Herman den Blijker
Geweldige pan, hoge kwaliteit, ligt heerlijk in de hand bereiding in de pan is super.

Respuesta de Herman den Blijker
Blij met de H. Blijker koekenpannen. Een set van 3. Heel fijn om in te bakken en geen zorgen meer als je eens per ongeluk met n vork roert. Echt heel blij mee.

Respuesta de Herman den Blijker
Hele fijne pannen, niet veel olie nodig om goed te kunnen bakken. Wordt snel bezorgd en stevig verpakt.
De koekenpannen per set besteld en met de welkomstkorting was dat een mooie meevaller.
De pannen zijn snel bezorgd en zijn super fijn in gebruik.
Wat een fijne pan. Zowel om in te koken als in te bakken. Mijn gerechten bakken niet meer aan. En je kunt je pit ook echt lager zetten dan je gewent bent want de pan wordt echt heter.
Super fijne pannen.
Het ging allemaal heel snel en makkelijk
Prachtige spullen, keurig verzorgd en verpakt en snel geleverd.
Top!!
Super fijn machine en heerlijk ijs in alle soorten . Zelfs softijs en frozen yoghurt en je weet wat er in zit .
Geweldige pannen, non-stick, snelle bezorging. Heel blij mee. Heb er nu al meerdere.
Hele fijne koekenpannen. Je gebakken eitje glijd eruit en schoonmaken is zo gebeurd. Ook bakt hij vlees mooi bruin en heb je niet veel olie / bakboter nodig.
Echt top pannen en super snel bezorgd...wil niks anders meer!
Mooie aanbieding, snelle levering!
Pannen nog niet gebruikt, maar zien er prachtig uit en zijn wat zwaarder, voelen erg degelijk aan!
Snelle levering, goede aanbiedingen, de pannen zien er goed uit. Ik heb ze nog niet kunnen gebruiken. Ik heb ook de
Snijplanken gekocht. Alleen de grootste kan niet in de vaatwasser.
Misschien nog een keertje een tussen maat erbij Herman?
en je pannenonderzetters ( die ik jaren geleden gekocht heb) weer in je collectie opnemen. Die zijn super
Wij hebben de 10 delig pannenset alleen mis ik nog een deksel voor de grote koekenpan van 32 cm. Alles blijft heel lang warm in de kookpannen en koekenpannen.
Het zijn fijne pannen om in te bakken en te koken er bakt niks aan . Makkelijk schoon te maken nog niks negatiefs mee gemaakt. Nu op zoek op de site naar de grote deksel voor de grote koekenpan van 32cm.