Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en virkelig god pedicure-oplevelse! Personalet var utrolig søde og venlige, og man følte sig godt taget imod fra start til slut. Massagen var helt fantastisk – virkelig afslappende og udført m... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var derinde og få lavet konfirmationsnegle. For det første havde de aflyst min booking hvilket vil sige at jeg skulle vente 1 time imens folk der ikke havde booket tid kom foran mig. Da det så end... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Havde bestilt tid til fjernelse af Shellak . Ingen andre kunder i butikken og flere personaler var ledige. Ikke et ord , blev henvist til min plads . Behandleren virkede direkte sur og irritabel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salón de manicura

Escrito por la empresa

Et besøg hos Nails Gallery vil du sent glemme. Vi har ikke bare fokus på at give dine negle sand forkælelse, men også på følelsen af velvære i hele kroppen. Vi skaber med andre ord en helhedsoplevelse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blandet oplevelse

Fleksible tider. Gode priser. For det meste er det også et godt udført arbejde. Men nogle jabber også igennem det. Sidst tog det 45 minutter inkl den tid han tjekkede beskeder på telefonen. Resultatet blev desværre også derefter - udseendet var rigtig fint, men holdbarheden var ringe.

Kundeservice er der ikke meget af,muligvis er det min oplevelse pga sprogbarrieren, men det kan jeg nu også godt acceptere hvis de ellers bare gør sig umage. Det glippede sidst.

24 de marzo de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig betjening

Havde bestilt tid til fjernelse af Shellak .
Ingen andre kunder i butikken og flere personaler var ledige.
Ikke et ord , blev henvist til min plads . Behandleren virkede direkte sur og irritabel .
Tænkte at hun sikkert ikke forstår eller taler dansk , men et smil kan forståes på alle sprog .
Oplevelsen idag gør at jeg vil overveje grundigt om jeg kommer der igen .

15 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig igen besøger jeg Nails Gallery i Herningcentret

Et besøg hos Nails Gallery I Herning centeret . Er helt forfærdelig . Aldrig er jeg blevet modtaget med sådan en ligegyldighed . Sure og modbydelig behandling . Jeg “ flygtede “ næsten ud efter min manicure var slut og betalte næsten det dobbelte af den pris jeg blev oplyst ved bokking af tid . Var både ked af det, frustreret , gal og følte mig snydt . Udførelsen af manicuren , kunne jeg selv have gjort med samme eller bedre resultat . To af de personale der var til stede vil jeg skyde på var 12 og 14 år . Hvis du vil have en god behandling og faglig god manicure så vælg et andet sted end Nails Gallery og spa i Herning centeret

9 de septiembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.