Snel en volgens afspraak geleverd. Belangrijker was dat het kookeiland iets op voorraad had wat nergens anders ik Nederland te koop is. Namelijk een Santiago kruis. Zodat ik eindelijk mijn tarta santi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bij onze eerste aankoop werden we geattendeerd op een aanbieding die er aan kwam, daar hebben we op gelet en er gebruik van gemaakt. Het telefonisch contact was ook goed. Goed advies en service. Leu... Ver más
La empresa ha respondido
Bestelde spullen zijn ok, maar zes dagen levertijd is te lang. Bij verzending met iedere ander bedrijf dan DPD zou dit een vijfsterren recensie zijn. Aanvulling na reactie door Kookeiland Ok. Ju... Ver más
La empresa ha respondido
Vandaag (woensdag 17 april) zijn wij alleraardigst geholpen door de 2 medewerkers in de winkel. De omgang met de klant stond zeker voorop. En uiteraard hebben we met een aankoop van een knoflook/lim... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de cocina
- también en la categoría
- Cuchillería
- Tienda de mobiliario para cocina
- Tienda de regalos
Escrito por la empresa
Dé kookwinkel van Arnhem sinds 1995. Kom langs in onze winkel in de Zwanenstraat, in één van de leukste 7Straatjes van Arnhem. Voor deskundig advies, service en kwaliteit is dit het adres voor uw keukengerei. Wij geloven in persoonlijk advies en eerlijk meedenken. Geen snelle verkooppraatjes, maar praktische tips en producten waar je echt iets aan hebt in de keuken. Onze webshop is 24/7 geopend.
Información de contacto
Zwanenstraat 12, 6811 DD, Arnhem, Holanda
- 026-4439597
- info@hetkookeiland.nl
- hetkookeiland.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de hetkookeiland.nl
Prima verloop van bestelling tot…
Prima verloop van bestelling tot ontvangst en perfect wat we nodig hadden.

Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen. Zeer fijne kookpannen van Spring en braadpan van Staub gekocht, van zeer goede kwaliteit, zeker aan te raden. Ook zeer goede keukenaccessoires gekocht!
Fijne winkel, zeer aan te raden als je van kwaliteit houdt.

Respuesta de hetkookeiland.nl
Keurig gedaan wat ze beloofden
Keurig gedaan wat ze beloofden. Binnen de termijn en het was keurig verpakt. Prima/prijs kwaliteit verhouding.

Alles klopt
Alles klopt, keurig verpakt zonder grote doos en kwaliteit is erg goed.

Respuesta de hetkookeiland.nl
Naast een mooi assortiment zeer goede…
Naast een mooi assortiment zeer goede en snelle service! Zeer prettige en fijne communicatie en verzending

Goede ervaring
Makkelijk bestellen via de website.
Snelle levering.
Heldere communicatie.

Respuesta de hetkookeiland.nl
Snel, goed verpakt en mooi artikel
Snelle levering, goed verpakt, leuk berichtje erbij, mooi artikel

Perfecte kwaliteit
Goede, en snelle levering. Netjes verpakt! Rasp werkt perfect.

Respuesta de hetkookeiland.nl
In de drukke tijd prachtig ingepakt en…
In de drukke tijd prachtig ingepakt en snel geleverd!